Şimdi Ara

Alınık iPhone 5 Beyaz 16GB Simfree KAYITLI 1550-1600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Eğer cihaz 2. el ise 1500-1550TL veririm.
    Kayıtlı ise 1550-1600TL arası veririm.
    İstanbul içi elden teslim istiyorum. Pasaport kaydı belgelerini istiyorum. Forumdan 50TL'ye yapılmış kayıt olmaması lazım.
    KAYITSIZ OLMAZ GERÇEK KAYIT OLACAK BELGELİ. GEÇİCİ KAYIT OLMAZ. SİYAH DA OLMAZ SADECE BEYAZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 2 Ocak 2013; 19:28:53 >

• hocam sahibinden comda üst limiti 1600 yapıp arat kayıtlı olarak bir çok cihaz var. ben de bunlardan birinden almayı düşünüyorum. ama her ne kadar garantili kayıt dese de 3-6 ay sonra düşmesinden şüpheliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seco18tr

hocam sahibinden comda üst limiti 1600 yapıp arat kayıtlı olarak bir çok cihaz var. ben de bunlardan birinden almayı düşünüyorum. ama her ne kadar garantili kayıt dese de 3-6 ay sonra düşmesinden şüpheliyim.

Evet biliyorum dun bir kacina mesaj attim kayit ile ilgili fakat cevap alamadim dahaca forumdan olursa daha guvenilir olur diye actim foruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

quote:

Orijinalden alıntı: Seco18tr

hocam sahibinden comda üst limiti 1600 yapıp arat kayıtlı olarak bir çok cihaz var. ben de bunlardan birinden almayı düşünüyorum. ama her ne kadar garantili kayıt dese de 3-6 ay sonra düşmesinden şüpheliyim.

Evet biliyorum dun bir kacina mesaj attim kayit ile ilgili fakat cevap alamadim dahaca forumdan olursa daha guvenilir olur diye actim foruma.

PM ATTIM
  • PM attım
  • elimde beyaz 16 gb var jelatinini actım baktım sadece baska hiçbir işlem uygulamanda düşünürseniz
  • ben de arıyorum beyaz iphone5 16gb resmi pasoport kayıtlı. Pm bekliyorum ilgililerden!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.