Arkadaşlar selam. 1 gündür araştırıyorum. yabancı forumlara da baktım ama halen kafamda hangi kulaklığı alacağım net değil..
Teknoloji magazalarındaki JBL, Anker grubunun hiçbir serisi tek tek Vocal Trance tarzı (Armin V Buuren, David Guetta, vb.)denememe rağmen beni ASLA TATMİN ETMEDİ. SON SESTE BİLE BANA YÜKSEK GELMEDİ HİÇBİRİNİN SESİ. İÇİMİ TİTRETMEDİ...
Doyurucu yüksek ses, özellikle doygun bas, berrak ses istiyorum. Gürültü önleme çok önemli değil çünkü coğunlukla zaten evde dinleyeceğim
Bütçe önemli değil ama en fazla verebileceğim tutar 20-30bin arası.
3 tane güzel kulaklık var ama deneyimleyen var mı özellikle yabancı müziklerle? Hangisini almalıyım? lütfen yardımcı olun
Madde 1)Sony WH-1000XM5 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah (Özellikle gürültü önleme ANC alanında öncü ama benim için öncelikli kriter değil, kalabalıkta dışarıda pek kullanmayacağım)
Madde 2) SENNHEIZER MOMENTUM 4 ( Daha berrak, temiz, doğal ses verdiğini okudum ama bass gücü dinlediğim tarz parçalarda yetersiz kalır diye düşünüyorum ama emin değilim, EQ ayarları ile durumu düzeltebilir miyim? bilemedim
Madde 3) Skullcandy Crusher ANC 2 (Basların çok iyi olduğunu yazıyor, ama diğer ince ses detaylarını kaçırır mıyım yoğun bastan dolayı?
SİZCE VOCAL TRANCE, ELEKTRONİK MÜZİK, TEKNO DİNLEYEN BİRİ OLARAK DOYGUN, YÜKSEK SES, BASS VE TİZİ ÜST SEVİYEDE HANGİ KULAKLIĞI ALMALIYIM?
YA DA 4. MADDE VAR MI ÖNERECEĞİNİZ BU 3 ÜNÜ BOŞVER DEYİP...?
forum aracılığı ile aldığım pioneer plazma 428xd satıyorum
forum aracılığı ile aldığım pioneer plazma 428xd satıyorum sadays abi vakti zamanında çok yardımcı olmuştu
Televizyonu anlatmama gerek yok, bilen bilir KURO'yu. PDP 428XD modeli gerçekler renkler ve doğal görüntü!
piano black tv ünitesini de göndermişti @sadays bana.
masasıyla beraber 5500 TL ye bırakacağım. konuşmak isteyenler özel mesaj atabilir
1 gün içinde alınacak ama hangisi? 65Q60A mı 65Q70A mı?
arkadaşlar merhabalar salona 65Q60A mı yoksa 65Q70A mı alayım?
hangisi önerirsiniz ?
ikisini Yanyana koysak Netflix 4K filmlerinde hangisi öne çıkar? Bir de DSMART izleyeceğim salona konacak
bariz başka baskın farkları nedir? Ona göre yarın alacağım tavsiyeleriniz önemli benim için
teşekkürler
arada 1500-2000₺ fark var sadece
ipad ekran süresi parolası hakkında lütfen yardım, çocuk değiştiriyor
ipad ekran süresi parolası hakkında lütfen yardım edin, uygulamaları +4 şeklinde seçtim ve istediğim gibi oynadığı oyunlar çok şükür ekrandan kalktı, safariye de kaldırdım.
Ekran süresi parolası da koydum ki cocuk içerik sınırlamalarına girince parolayı bilmediği için herşeyi eskisine çevirmesin. ama bizimki 4 haneli şifreyi girmeyip hemen altta yer alan ekran süresini parolasını değiştir'e tıklayıp Apple ID ve parolayla girerek ekran süresini parolasını değiştirebiliyor ve benim koyduğum parola böylelikle işe yaramıyor.
Yardımcı olur musunuz? tableti kısıtlamam lazım 3 haftalık tatilde... teşekkürler
BOSCH KDN28NW20N A+ mı BEKO954271 A++ Mı alınır?
|
32 inch uydu alıcılı led tv tavsiyesi lütfen
|
Ev ödevleri için acil yazıcı tavsiyesi Wİ-Fİ li
|
|
Pioneer 428xd KURO Plazma - LG 37LH7000 LCD, DSmart Goldmaster, Sony DAV-DZ660 5+1 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./10/100 Ethernet Kartı, AsusTA230 300W Kasa/TpLink Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.855
İkinci El Bölümü Mesajları: 163
Konularının görüntülenme sayısı: 67.439 (Bu ay: 1.064)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası