Şimdi Ara

ipad ekran süresi parolası hakkında lütfen yardım, çocuk değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad ekran süresi parolası hakkında lütfen yardım edin, uygulamaları +4 şeklinde seçtim ve istediğim gibi oynadığı oyunlar çok şükür ekrandan kalktı, safariye de kaldırdım.

Ekran süresi parolası da koydum ki cocuk içerik sınırlamalarına girince parolayı bilmediği için herşeyi eskisine çevirmesin. ama bizimki 4 haneli şifreyi girmeyip hemen altta yer alan ekran süresini parolasını değiştir'e tıklayıp Apple ID ve parolayla girerek ekran süresini parolasını değiştirebiliyor ve benim koyduğum parola böylelikle işe yaramıyor.

Yardımcı olur musunuz? tableti kısıtlamam lazım 3 haftalık tatilde... teşekkürler

• Elinden alın kaldırın
  • apple hesabının şifresini değiştirin ve çocuğa söylemeyin. bunun sebebi olarak da yaptığı sahtekarlığının sonucu bunu yaptığınızı belirtin.

kurallarınızı çocuğunuza anlatın be belirlediğiniz kuralların dışına çıkarsa önce 1 gün sonra 1 hafta sonra 1 aylığına cihazı ona vermeyeceğinizi son aşamada ise süresiz alacağınızı belirtin. çocuk yaptığı yanlışların cezasının olduğunu bilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple hesap şifresini değiştirin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.