Arkadaşlar selam. 1 gündür araştırıyorum. yabancı forumlara da baktım ama halen kafamda hangi kulaklığı alacağım net değil.. Teknoloji magazalarındaki JBL, Anker grubunun hiçbir serisi tek tek Vocal Trance tarzı (Armin V Buuren, David Guetta, vb.)denememe rağmen beni ASLA TATMİN ETMEDİ. SON SESTE BİLE BANA YÜKSEK GELMEDİ HİÇBİRİNİN SESİ. İÇİMİ TİTRETMEDİ... Doyurucu yüksek ses, özellikle doygun bas, berrak ses istiyorum. Gürültü önleme çok önemli değil çünkü coğunlukla zaten evde dinleyeceğim Bütçe önemli değil ama en fazla verebileceğim tutar 20-30bin arası. 3 tane güzel kulaklık var ama deneyimleyen var mı özellikle yabancı müziklerle? Hangisini almalıyım? lütfen yardımcı olun Madde 1)Sony WH-1000XM5 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah (Özellikle gürültü önleme ANC alanında öncü ama benim için öncelikli kriter değil, kalabalıkta dışarıda pek kullanmayacağım) Madde 2) SENNHEIZER MOMENTUM 4 ( Daha berrak, temiz, doğal ses verdiğini okudum ama bass gücü dinlediğim tarz parçalarda yetersiz kalır diye düşünüyorum ama emin değilim, EQ ayarları ile durumu düzeltebilir miyim? bilemedim Madde 3) Skullcandy Crusher ANC 2 (Basların çok iyi olduğunu yazıyor, ama diğer ince ses detaylarını kaçırır mıyım yoğun bastan dolayı? SİZCE VOCAL TRANCE, ELEKTRONİK MÜZİK, TEKNO DİNLEYEN BİRİ OLARAK DOYGUN, YÜKSEK SES, BASS VE TİZİ ÜST SEVİYEDE HANGİ KULAKLIĞI ALMALIYIM? YA DA 4. MADDE VAR MI ÖNERECEĞİNİZ BU 3 ÜNÜ BOŞVER DEYİP...? |
Bildirim