Şimdi Ara

Fiyat performans odaklı kulaklık QCY MeloBuds Pro tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizde de oldukça popüler olan QCY, uygun fiyatlı Bluetooth kulaklıklarıyla biliniyor. Şirket, adaptif aktif gürültü engelleme özelliğine sahip yeni TWS kulaklığı MeloBuds Pro'yu tanıttı. Kulaklık neler sunuyor hep birlikte bakalım.

QCY MeloBuds Pro özellikleri

QCY MeloBuds Pro, 46dB'e kadar gürültüyü azaltabilen adaptif aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu sayede 4 farklı moduyla farklı çevre koşullarına göre gürültü engelleme düzeyini ayarlayarak en iyi performansı sağlıyor.

Kulaklık, yüksek çözünürlüklü Hi-Res ses sertifikası ve LDAC kodeğiyle ses konusunda da iddialı. LDAC ile 990 kbps'ye kadar bit hızı ve 96 kHz/24 bitlik örnekleme hızı desteği sunuluyor. Bunun yanında, çevredeki sesleri duymayı sağlayan şeffaf mod, 6 mikrofon ile çağrı gürültü azaltma teknolojisi, 360° uzamsal surround ses gibi özellikleri de barındırıyor.

QCY MeloBuds Pro, ANC kapalıyken 8,5 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte 34 saate kadar uzun bir pil ömrü sunuyor. ANC etkinleştirildiğinde ise bu süreler 7,5 saat ve 30 saate düşüyor. Ek olarak hızlı şarj desteğiyle sadece 10 dakika şarj ile 1 saatlik dinleme süresi elde edilebiliyor. 

Ayrıca Bkz.Galaxy Buds 3 Pro'nun resmi görüntüleri paylaşıldı: İşte yeni tasarımı

Bunların yanında MeloBuds Pro, iki cihaz arasında kesintisiz geçiş sağlayan çoklu bağlantı, müzik çalma kontrolü için kulak içi algılama, oyun için 80 ms'lik düşük gecikme modu ve IPX5 suya dayanıklılık gibi özellikleri de barındırıyor.

Siyah, beyaz ve altın olmak üzere üç renge sahip olan kulaklık 27 dolar fiyattan Çin'de satışa sunulmuş durumda. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/07/03/qcy-melobuds-pro-anc-earbuds-launch-specs/
    Kaynak:https://www.qcy.com/lang-en/productview/1876.html

• Fiyatına göre çok iyi
  • valla tam almalık olmuş gelsin 2 3 test düşsün 1000tl verilir şarj müthişş olmuş
  • Qcy fiyat performansta üst düzeydir. İhtiyacı olan gözü kapalı alabilir
  • 2 yıl t7 kullandım 1.5 yıldır da t20 kullanıyorum, qcy garibanın dostu resmen (:
  • Fiyatına göre çok iyi. Airpods lar gibi kısa sürede bozulmuyorsa sıkıntı yok
  • Qcy candır... Enes Özen en kısa sürede inceler inşaAllah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Melobuds'dan çok daha iyi. Çoklu cihaz desteği, 8,5 saat süre iyi ama 80ms yanlış değer olmasın? Bende Melobuds var, oyun modu ile galiba 30ms falandı gecikmesi.
  • Çin'de olanlar için biraz daha verip Edifier almak daha mantıklı.

• Daha önce kullandım qcy çok kaliteli bir marka tavsiye ederim şuan xioami kullanıyorum ve qcy markasını özlüyorum
  • Uygulamasını düzeltsin eq yapmaya kalkınca çöpe dönüyor.
  • aliexpresste 30 dolar. yalniz kablosuz sarj yok gibi. eger yoksa alinmaz bu devirde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.