Bende de aynı sorun var hatta şu an. modemi kapatıp açtım ağ sorunlarını çöz dedim ve 15 20 dk içinde ilerlemeye başladı.ama hala 0kbps yazıyor.ama ilerliyor.
deatranz01D
kullanıcısına yanıt
274 mb kala kaldı rezalet ya tam bir rezalet.Yüzde 86'da kaldı kaç saattir inmesini bekledim şimdi ne yapıcam ben ?çözümü biliyormusun?
evet sonunda çözümü buldum 0kbps oldugu zaman cmd yi yönetici olarak çalıştırın ve şunları yazın(eğer arkadaşınız modemi falan varsa ona girin sonra kendinizinkine girin gine olur) YAzılacaklar: ipconfig /flushdns orda bişiler yazcak ipconfig /release bu ipnizi gösteriyo ipconfig /renew biraz bekledikten sonra yenileniyor 1-2snlik int kopması oluyo ama indirmeniz devam edecektir+ internetiniz normalde 500kbps falansa yavaşlıyosa bunu yapın gene düzelir
beyler işlem merkezine girin virüsden korunma vs vs hepsini kaldırın bunuda yapın artık 1850 kbps ve fazlası ;) C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\{en yüksek sürüm numarası}
DNS ayarınızı otomatiğe aldıktan sonra Windows tuşu + R yi tuşlayın, açılan pencereye "cmd" yazarak Komut istemi penceresini açın ve sırasıyla ;
ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /register dns exit
Arkadaşlar cevap çok basit hiç abuk subuk şeylerle kafanızı yormayın. 0 kbps ye düştüğü zaman tek yapmanız gereken dns yi otomatik yapmak ve beklemek bu kadar sadece bekleyin.
aynen öyle ben bu şekilde çok kapattım ama biraz aşşağıya indim yemek yedim duş aldım zaman geçti yarım saat 1 saat ve oldu deddiin gibi bekleyin sabır edin ne demişler sabır her kapıyı açar :D ve summers yorumun için sağol kardeşim @Summers
quote:
Orijinalden alıntı: erencan05
aynen öyle ben bu şekilde çok kapattım ama biraz aşşağıya indim yemek yedim duş aldım zaman geçti yarım saat 1 saat ve oldu deddiin gibi bekleyin sabır edin ne demişler sabır her kapıyı açar :D ve summers yorumun için sağol kardeşim @Summers
önemli değil dostum ^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme