Şimdi Ara

0 km B segment arabanın çok yakması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peugeot 208. 1.2 ...... 82 ps.. Etg 6 "benzin. Hep ankara şehir içi.. 6.9 " lt. Kıyaslama açısından söylüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ya arkadaş ben aynı arabayla eskişehirde 7 litre ile dolanıyordum siz istanbul gibi şehirde nasıl 5.8 yakıyorsunuz allahaşkına hiç inandırıcı gelmiyor. Çevreyollarında süzülüyorsanız ayrı ama normal şehir içi trafiklerde o değerler imkansız.

Alıntıları Göster
    Yav he.. Diyip geçeceksiniz.. Efsane konudur bu.. Yıllardır sürer..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • '60kurus yakıyor' nedir abi ya... Bi çıkamadınız şu cahil muhabbetinden.

Şehir içi veya şehır dışı, 100kilometre de kaç litre yakıyor? Değerlendirme kıstası bu olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakittan alinan verim acisindan urettigi guc cok dusuk 70 hp gunumuz standartlarini karsilamiyor normal gitsin dediginiz an bu arac yakar hala gm in cagdisi motorlarini ve platformunu kullanan aracin baslangic fiyati 80 bin tl yazik gunah tamam ulkede hersey pahalida corsanin en bosuda 80 bin tl etmemeli

• Arkadaşım yeni aldı 2017 Corsa

Hergun whatsuptan küfür ediyor el kadar araba nasıl böyle yakar diye

• Yakıtı normal bence yeni araç için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O motor hem gitmez hemde yakar. Lpg taktırirsın dahada gitmez ama bu seferde sorun çıkarır arıza lambası yakar. Lpg taktırmazsan shell dışında bir yerden benzin alırsan arıza lambası yakar yine. Kısacası hiçbir mantığı olmayan bir araçtır 1.2 corsa. Hoş isterse elektrikli olsun yinede benim evime giremeyecek araçtır.

Almışsınız artık hayırli uğurlu olsun.

• Bakımı kaç bin km de diye soruyor arkadaş.oda yeni aldida

10 binmi 15 binmi

• gerçi tercih meselesi ama; B sınıfı bir araç alacak olsam, ibiza, fabia, clio varken, tüm benzinli modellerinde "tüketim, yedek parça ve servis fiyatları konusunda nirvanaya ulaşmış "opel" markasına asla yaklaşmam...
  • Bizde de 1.2 corsa var kız kardeşim Ankarada kullanıyor bende ankara'ya gittiğimde kullanma şansım oluyor. Daha öncede soran arkadaşlara söylediğim gibi yakıt verimliliği yüksek bir model değil. Bunda temel nedenlerden birisi aracın ağır bir araç olması bir diğeri de eski teknoloji bir motor olmasıdır.

Ancak yinede eğer sürücü bu araca fazla yaktırma çabasına girmediyse yada ne biliyim 1_2 km lik çok kısa güzergahlarda araç kullanmıyorsa 10 litre bu araç için fazla. Bu araç benim kullanımımda 25 km gibi ortalama süratlerde Ankarada 8 litre civarı tüketim sergiliyor.

Uzun yolda ise ortalama hıza bağlı olarak 100_110 km gibi hızlarda yol alındığında 5.5 litre 120 km gibi hızlarda 6 litre civarı tüketimi var.

Kız kardeşimden şimdi aldığım güncel bilgisayar verileri ise şöyle. 20 gün önce. Yazlık lastikleri taldırdıktan sonra sıfırlanmış sadece ankara il sınırları içinde ki karma kullanım verisidir. Kış lastikleri ile kışın ki ortalaması ise 7.5 litre idi. Yazın klimalı kullanımda da 7_7.5 litre civarına geliyor. Ama bu kullanıcı yakıt tüketimi konusunda çoğu kadın sürücü gibi cahilin önde gidenidir.

0 km B segment arabanın çok yakması

• Bu arabaların yakıt tüketimi bir sır mı? Neden 0 km aldıktan sonra dert ediliyor?😐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 13 Mayıs 2018; 19:23:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.