Şimdi Ara

0 Km Dobloya 2000 lira trafik sigortasi cikti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim sigorta da 300 TL idi ama 1 kazam var bu sene ne öderim merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

2014 dobloya kasko+sigorta 1800 tl ödemiştim

valla iyi ödemişsiniz. geçen seneki sigorta 370 bu seneki sigorta 740 , geçen seneki kasko 650 bu sene ki kasko 1500 lira çıktı. 2 yıldır hasarsızlığım var. anlamadım bende.. aracım 2010 albea.. sigortayı yaptırdım. kaskoyu yaptırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

benim sigorta da 300 TL idi ama 1 kazam var bu sene ne öderim merak ediyorum

Benim octavia 370 liraydi hasarsizligim olmasina ragmen en dusuk 1005 cikti ziraat 793 teklif edince ona yaptirdim sizin 1500 civari cikar buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadad bahsetmis sinif değiştiği için en basa alıyorlar. Hasarsizlik felan yok yani. Neova diye bir firma var bende de ticari var ben sigortayi oraya yaptirdim 570 liraya onun sigortacisini bi bul istersen. Onun haricinde diger firmalar 700+ dan fiyat verdilerdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ziraatte de 2000 cikinca dedim siz yapin kaskoyu daha ucuz cikardilar ziraate gore yapcak bisey yok

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Siz bi sorun yine de o firmaya baktiniz 1bin lira felan cikti oburunu bozdurursunuz 800-900 liraya kariniz olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorunlu soygun da emeği geçenler size sesleniyorum. 3-5 neyse ödüyorum da bunca insanın kul hakkı ödenmek için cehennem sizi bekliyor. Ben uyarayım da demedi demeyin.

• araba yatti yerden para yiyor artik hevesim kalmadi

• 2 bin tl ' ye aldığım motorun sigortası 700 tl evet şimdi olaya gelelim ilk defa otomobil alanlar 1200_2000 tl uzun yıllar otomobili olanlar en düşük 550-600 farklı bir klasmanda yani ilk defa ticari alanların hasarsızlık indirimi burda geçmiyor en yüksek limitten başlıyor
    Bimere şikayet ettik ,kimi ?kendilerini
    Evet ülkede muhalefet sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Benim octavia 370 liraydi hasarsizligim olmasina ragmen en dusuk 1005 cikti ziraat 793 teklif edince ona yaptirdim sizin 1500 civari cikar buyuk ihtimal.

ne diyon hocam sen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

ne diyon hocam sen

Gecen sene 700 lira sigorta cikan arkadasimin kardesi ufak bir surtme dolayisiyla 2500 lira cikti en dusuk.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.