Şimdi Ara

0 Km Grandland X alacaktık. Bayide boyalı çıktı. Dikkat edin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Bayiyi ifşa etmek istemedim hukuki açıdan sıkıntı yaşamamak için.

Bayi biz bilmiyoruz ayağı yaptı ama bence biliyorlardı.
    Reis ben leon xcellence alacaktım. Boheme mor renk. Bir tane var dediler. iki güne gelir cuma gunu tüm işlemler biter gidersin dediler. Ogun tüm işlemleri bitiriyordular da ben sadece kapora verdim. 3 bin TL aldılar. 150 pslik.. Oda dolu hasarlı çıktı ki onu da arkadaş dedi. Yoksa iteleyeceklerdi ki fatura kesiliyordu. Söylemiyorlar. Bizim haberimiz yok diyorlar. 3-5 bin TL daha ineriz beyfendi dediler. Alirmiyim almadım.
    Kaporayi vermeyiz araç satılana kadar dediler. Avukata gittim, hemen bir gün sonra hesaba geçtiler. Yüklü miktar verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 22 Aralık 2018; 19:9:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    öyle valla
  • sıfırken boyalı, bunu satmaya kalkan adam, neler yapmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3008 ile kıyasladınız mı ?

Benim yanyana inceleme şansım oldu aynı platform ve aynı. Motor şanzıman kullansalarda tasarım ve ince detaylarda 3008 çok daha iyi geldi bana.

Fiyat çok oynamıyorsa 3008 almanızı öneririm.

• Opel alınmaz zaten, Ford/Nissan/Honda modellerine bakın.
  • Esasen bu bizim ulkemizim saçmalığı ne var yani kapi boyanirken boya bitmistir. Birde tum parca boyanirken ust taraf cift kat boya olur. Bu da esasen hic bir sorun yok.

Bu tamamen bizim ulkenin saçmalığı. Arabanin anası belliyorlar. Sonra araba boyasız diye ederinden 5 6 bin fazlaya gidiyor. Ama bunun buraya gelmesinde insanlar haklı. Adam gidiyor kazali arabayi hurda baska arabayla kesip kaynatip 2 arabadan 1 araba çıkarıyor çıtır hasarli diye kitliyor millette guvenemiyor ki. Devlet hukuk desen hak getire zaten. Adalet duvarda yazi sadece.

Ha araba transfer surecinde kaza yaşadıysa bunu saklamak ayrica serefsizliktir. Musterin gelir abi arabayi tirda surtmusler boyasi kalkmis boyamislar. Sana belge duzenleyelim sen satarken zorlanma fiyati hafif düşürelim tatli baglayalim ya da bekle baska sipariş verelim demeleri gerekirdi. Ama ulkede her sey rant para sahtekarlik olduğu icin seref adalet sadece karşılığı olmayan bos kelimelerden ibaret.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Bir daha sıfır araç alacak olursak aklımızda olsun kardeş. Teşekkür ederim güzel bilgiler için.

Siz de direkten dönmüşsünüz. Alayı şerrro bunların. Bir de bayi olacaklar. Kanunlar yetersiz. Satışı alsak. Çıksak showroomdan. Ertesi gün desek burası boyalı diye. Kabul etmeyecekler. Aç dava diyecekler. Uğraş uğraşabilirsen 3 5 yıl.
  • Şu olabilir, kapı komple boyalı. İç dış. Belki gerçekten fabrikadan çift kat boyalı çıktı.

Boya bizim için dert değil ama satarken laf anlatamazsın bizim insanımıza.
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    3008'in liste fiyatı 250 lira civarında. GT-Line paket. Bizim mıntıkada Peugeot bayisi yok. Bakımları da sıkıntılı olacak diye kardeşi Grandland X'e yöneldik. 3008 ile parçaları ortak baya.

Aracı babam kullanacağı için 3008'in oyuncakları karışık gelir diye de düşünüyorum. Grandland'ın kumandaları daha açık gibi geldi. 3008'i canlı olarak inceleme şansım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

Opel alınmaz zaten, Ford/Nissan/Honda modellerine bakın.
    Hocam Kuga test ettim. Yol sesi çok fazla gibi geldi. Kendi aracım DSG ama çift kavramalara alerjim var. Aracımın garantisi bitince satacağım ben de zaten.

Honda CRV bizim bütçemizi aşıyor.

Nissan X-Trail asıl amacımızdı. Kasım'da araç bitince Aralık'ta geleceklerden ayırttık. Bursa bayisine babam 50.000 kaporo göndermiş. Biz de ilk defa sıfır araç alıyoruz ne bilelim o kadar kaporo yollamaya gerek olmadığını. Neyse Aralık'ın ortasında araç geliyor dediler.

Nissan Türkiye yamuk yaptı. Hiçbir bayiye araç vermedi. Araç isteyen bayilere de yanında şu kadar QQ, juke vs alma şartıyla veririm demiş.

Araç gelmeyince biz de alternatiflere yöneldik. 3008'in servisi yok. Canlı inceleyemedik. Grandland X'in de fiyatı bütçemize uygundu. Opel de vardı bizim burada. Öylelikle tercih ettik.

X-Trail ve Grandland'i test sürüşü yaptık. X-Trail CVT'nin etkisiyle daha atik ama şerit takip sistemi çok kötü mesela. Direksiyona müdahale yok sadece sesli uyarı var. Grandland'de direksiyona müdahale var, otomatik gaz ve fren var şehiriçi için önemli donanımlar bunlar.

Ultimate donanım tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor.

Opel neden alınmaz peki? Eski bir Passat kullanıcısı olarak Insignia'nın Passat'ı sağlamlık, kalite ve dayanıklılık olarak katladığını düşünüyorum. Özellikle vites konusunda ve 2.0CDTI kullanmama rağmen yakıtı çok azdı benim aracın. Uzun yolda 5.1'e kadar düşüyordu 120 sabit giderken. En fazla da 6.2 gördüm ortalama olarak.

eğer anormal bir durum yoksa alın gitsin? bir şey problem ise problemdir ki buraya konu açılmış, araca kayda değer bir indirim yapmıyorlarsa araç olması gerektiği gibi değilse, fazla söze gerek yok her şey ortadadır. daha önce bu tarz konular ile karşılaştık golf vesaire

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

Esasen bu bizim ulkemizim saçmalığı ne var yani kapi boyanirken boya bitmistir. Birde tum parca boyanirken ust taraf cift kat boya olur. Bu da esasen hic bir sorun yok.

Bu tamamen bizim ulkenin saçmalığı. Arabanin anası belliyorlar. Sonra araba boyasız diye ederinden 5 6 bin fazlaya gidiyor. Ama bunun buraya gelmesinde insanlar haklı. Adam gidiyor kazali arabayi hurda baska arabayla kesip kaynatip 2 arabadan 1 araba çıkarıyor çıtır hasarli diye kitliyor millette guvenemiyor ki. Devlet hukuk desen hak getire zaten. Adalet duvarda yazi sadece.

Ha araba transfer surecinde kaza yaşadıysa bunu saklamak ayrica serefsizliktir. Musterin gelir abi arabayi tirda surtmusler boyasi kalkmis boyamislar. Sana belge duzenleyelim sen satarken zorlanma fiyati hafif düşürelim tatli baglayalim ya da bekle baska sipariş verelim demeleri gerekirdi. Ama ulkede her sey rant para sahtekarlik olduğu icin seref adalet sadece karşılığı olmayan bos kelimelerden ibaret.
    Bayinin tutumu bizim haberimiz yok tarzında. Olabilir diye düşünüyorum çünkü kapı komple boyalıydı. İç dış. Servis yapsa sadece dıştan boyardı muhtemelen.

Ben yarın bir teklifle gideceğim. Biraz fiyat indirimi olursa aracı alırız. Yok yapmazlarsa zaten parayı vermedik. İmzalar da atılmadı. Gelecek aracı bekleriz.

Bizim boya takıntımız yok ama yarın ben bu aracı satacak olsam bu kapının durumunu insanımıza anlatamam. Boşu boşuna aracın ederinden oluruz.

Ama bir yandan da düşünüyorum, sıfır araba alıyorum neden ikinci kat boya olsun ki? 25 bin birim paralık arabaya 200.000 birim para veriyoruz. Kafaya çok takıyoruz doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Bir daha sıfır araç alacak olursak aklımızda olsun kardeş. Teşekkür ederim güzel bilgiler için.

Siz de direkten dönmüşsünüz. Alayı şerrro bunların. Bir de bayi olacaklar. Kanunlar yetersiz. Satışı alsak. Çıksak showroomdan. Ertesi gün desek burası boyalı diye. Kabul etmeyecekler. Aç dava diyecekler. Uğraş uğraşabilirsen 3 5 yıl.
    Reis cihazla gitmeyi iyi akıl etmişsin. Benim arkadaş kırık dolu hasarlı tum Seat Leon ve Ibizalarin saselerini almış. Excel yapmış. Oradan ayiktik. Yoksa ben alıp çıkıyordum.

Nissan X-Trail resmen kapış kapış satıldı, bayilerde kalmaması çok normal.
  • 1.5 eat 8 130hp geldi mi opele. Bu kombinasyon çok iyi.

• Geçmiş olsun diyelim de ben 50binlik kaporaya takıldım. İlk kez duydum, öyle miktarı isteyebilmekte nasıl bir kafadır acaba. 2015 yılında BMW araç alırken kosifler 500TL, borusan 2000Tl istemişti ikisinide verip sonra karar veririz nasılsa demiştim o geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

Bu mesaj silindi.
    o donanımda 3008 de aynı fiyat. grandland en full donanım istemişler ,3008 karsılıgı daha pahalı bile olabilir
    Biz de dün Excellence + Panoramik tavan 1.6dizel 120HP AT6için 179600 fiyat aldık. Öncesinde de 3008 1.6 120 EAT6 test ettik. İki araçta da arkada oturdum.

3008 in malzemesinin daha kaliteli ve oturuşunun daha iyi olduğunu söyleyebilim. 3008 daha konforluydu.
    3008 de ise şöyle ince bi detay gördüm. Ön yolcu koltuğunu aşağı indirirseniz arkada oturan ayaklarını kesinlikle koltuk altına koyamıyor.
    Uzun yol için inanılmaz bir dezavantaj. Hele de benim gibi 46 numara giyen birisi için. Ancak ön yolcu koltuğu yukarı kaldırırsa arkadaki rahat ediyor.
  • Boya cihazınızın linkini alabilir miyim bende almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.