Şimdi Ara

0 Km Grandland X alacaktık. Bayide boyalı çıktı. Dikkat edin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşınız nasıl öğrenmiş dolu hasarlı olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okudum, sonuç: Boya ölçme makinesi siparişi verdim. Bu alışveriş hastalığı mı acaba?
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hahahaha 1.2 motor ne ya çim biçme makinesi mi bu 😁😁😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elli bin kapora mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel bayisi 2019 2. çeyrekte gelecek dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

Nissan X-Trail resmen kapış kapış satıldı, bayilerde kalmaması çok normal.
    Yetişemedik biz de.
    Neyse ki yeniden satışa çıkmış bazi bayilerde. Grandland X'ten vazgeçtik.

Verdiğimiz 2.000TL Kaporoyu vermeyeceklerdi de üç beş telefon trafiği sonrası Opel bayisine gelen etkili bir telefon sonrası kaporoyu da aldık.

Xtrail'e parayı gönderdik. Basamak ve seramik kaplama hediye. Yılbaşından sonra hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Elli bin kapora mı
    İlk defa sıfır araba alıyoruz ne bilelim :) Bi daha zorrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Biz de dün Excellence + Panoramik tavan 1.6dizel 120HP AT6için 179600 fiyat aldık. Öncesinde de 3008 1.6 120 EAT6 test ettik. İki araçta da arkada oturdum.

3008 in malzemesinin daha kaliteli ve oturuşunun daha iyi olduğunu söyleyebilim. 3008 daha konforluydu.
    3008 de ise şöyle ince bi detay gördüm. Ön yolcu koltuğunu aşağı indirirseniz arkada oturan ayaklarını kesinlikle koltuk altına koyamıyor.
    Uzun yol için inanılmaz bir dezavantaj. Hele de benim gibi 46 numara giyen birisi için. Ancak ön yolcu koltuğu yukarı kaldırırsa arkadaki rahat ediyor.
    Excellence alacaksanız Kocaeli bayisinde kuş pisliği lekesi olan beyaz renk+cam tavan+siyah tavan+ yarı deri AGR koltuk vs 175'e bırakıyorlar.
    Hatta 170'e bırakırız şirket üstünden satış alırsak vs dediler.

• Son durum: Gelen sonraki araçta boya çıkmadı. Fakat bayiyi başka bir müşteri gibi aradım. Ellerindeki araçların boya vs sıkıntısını sordum bilerek. 3 araçta da herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Birine kilitleyecekler bu aracı.

Asıl istediğimiz X-Trail'i satın alma olasılığımız oluştuğu için satışı iptal ettik. Kaporoyu vermeyeceklerdi. Onu da bir şekilde aldık. Bir kaç yeri aradıktan sonra bayiye gelen bir telefon sonrası kaporo kesintisiz iade edildi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.