Şimdi Ara

0 KM Satılık New Skoda SuperB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
11.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direksiyon iğrenç...birde şu armayı değiştirseler rengi deseni uyduruk görünüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

direksiyon iğrenç...birde şu armayı değiştirseler rengi deseni uyduruk görünüyor..

• model 1.9 tdı yazıyor ama başlıkta 1.4 tsı yazıyor bu kasada 1.9 tdı yok .
  • arkadaşlar bu araç sanki passatın iç kalitesi biraz düşürülmüş versiyonu gibi zaten çokta benziyo.. aynı elden çıkıyolar bunu biliyorum ama bi bilginiz varmı passatla aynı platformumu kullanoyo???
  • Aracı ben satmıyorum sadece internete düşmüş diye koydum Fakat SUPERB bölümünde 1.4 TSI bölümü olmadığı için 1.9 TDI işaretlendi sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: sdrturhan

quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

Güncel

ilanda tdi yazıo ama benzinli dio yanlıslık var sanırım..

Yanlış yere koymuş olabilirler

sattıkları araç 1.4 TSİ benzinli ancak yanlışlıkla 1.9 TDİ işaretlemişler

• sahibinden.com'da 1.4 TSI bölümü olmadığı için 1.9 TDI yı işaretlediler sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

model 1.9 tdı yazıyor ama başlıkta 1.4 tsı yazıyor bu kasada 1.9 tdı yok .
  • araça çokmu yüksek banamı öyle geldi
  • Direksiyon kuş serisi direksiyonundan bile kötü.Ön konsol Golf'e çok benziyor.Önden fena değil arkadan kötü.Toplama bir araç edasında tek kelimeyle fiyasko.
  • Canlı resimlerini görünce arabanın arkasının güzel olmadığını birkez daha nladım..

Araba gemi gibi,ama o arka stoplar ne ya
  • Çakma bmw olmakta hala ısrarlı..
  • arac baz donanım kapı ve ön alt ızgarada krom şeritler yok

fiyatı yüksek

arac zaten cok güzel vw kalitesi malum

aracı gösteren her marka model için gecerli JANT arkadaşlar bu aracta 17 jant olsaydı daha hoş görünürdü gercekten jant cok önemli görsellikte

direksiyon 3 kollu olanı cok şık dikkat ederseniz hiçbir fonksiyon yok direksiyonda başlangıç seviyesinde donanımı.

umarım şu arac dsg versiyonunu eklerler 1.4tsi dsg ne kadar güzel olur

kalite konusunda passattan aşağı kalır yanı yok fiyat donanım olarak üstün yönleride var

zaten arac inanılmaz geniş ve konforlu fuarda içinden cıkmak istemedim

yapılan testlerdede yol tutuşun passattan daha iyi olduğu söyleniyor passata göre süspansiyon sistemi sert olduğu için...

• ben arkasını ve direksiyonunu hiç beğenmedim bide profilden yeni reno sembole benzio
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

ben arkasını ve direksiyonunu hiç beğenmedim bide profilden yeni reno sembole benzio

Aynen arka tarafı çok iğrenç olmuş symbol'u andırıyor.

0 KM Satılık New Skoda SuperB
  • arka tasarım özgün değil ancak

stoplar sadece yanlarda olsaydı bagaj kapağında olmasaydı arac daha oturaklı şık ve geniş görünürdü arkadan o ciddi cizgiyi bozuyor bu stoplar haklısının arkadaşlar

aslında butür yanlış tasarımar kasıtlı olarak yapılıyor bence bu arac makyajlanınca bu tüm eleştirilen yönleri giderilecektir bence...
  • bu araca kötü diyen adam kötü niyetli yahu skoda aştı kendini 90 lardaki skoda
    tofaştan farklı diildi
  • Tasarım olarak vasat gibi ama 1.4 TSI sayesinde eski kasadan çok daha fazla satacaktır
  • arabayı yakından görün iğrenç görünüyor arkası çok tipsiz
  • İçi güzel, dışı çok kötü.
  • Eski kasası daha alımlı daha güzeldi bence.

0 KM Satılık New Skoda SuperB
  • Bence ilandaki araca 19 veya 20 lik jantı gömünce eminim evrim geçirecektir..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.