Bildirim
0 kontörü kalan biri hediye mesajlarını kullanabilir mi???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bilen bilebilen yok mu hiç??? -
Ben bundan 1 1,5 ay önce kullandığımı hatırlıyorumquote:
Orijinalden alıntı: u23
bilen bilebilen yok mu hiç??? -
Evet ben de bundan 1 - 2 ay önce kullandığımı hatırlıyorum ama şimdi kullanılamıyordu en son kontorüm olmadığında.quote:
Orijinalden alıntı: Edmund
Ben bundan 1 1,5 ay önce kullandığımı hatırlıyorum
Alıntıları Göster -
Mesajlarını kullanan kişiler 0 kontör varken kullanıyoruz diyebilirler fakat gerçekte 0.5 0.25 gibi kontörleri kaldığından kullanmaya devam edebilirler.quote:
Orijinalden alıntı: Hekim
Evet ben de bundan 1 - 2 ay önce kullandığımı hatırlıyorum ama şimdi kullanılamıyordu en son kontorüm olmadığında.
Alıntıları Göster -
0.5 veya 0.25 kontorde olabiliyormu yani tamsayı değilmiydi bu kontorlerquote:
Orijinalden alıntı: ckm
Mesajlarını kullanan kişiler 0 kontör varken kullanıyoruz diyebilirler fakat gerçekte 0.5 0.25 gibi kontörleri kaldığından kullanmaya devam edebilirler.
Alıntıları Göster
eğer öyle olsa bile hediye msjın kontorle bi alakası olmaması gerekir
neyse avea bu mantık aramak gereksiz.
-
quote:
Mesajlarını kullanan kişiler 0 kontör varken kullanıyoruz diyebilirler fakat gerçekte 0.5 0.25 gibi kontörleri kaldığından kullanmaya devam edebilirler.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ckm
O yarım ve çeyrek kontör nasıl oluyor acaba ?
-
oluyor ama biz göremiyoruz onlarıquote:
Orijinalden alıntı: Nodexquote:
Alıntıları Göster
mesela bazen 12 hediye dahil 20 kontörünüz var der. mesajın sonunda da 12+7 yazar. bunlarda 0,25 0,50 gibi kontörler yüzünden oluyor.
-
Evet hediye mesajların kontörlerle alakası olmaması lazım fakat avea bu beklenir herşey.0.5 0.25 gibi kontörler ise (yanlışsam düzeltilsin) görüşmeler saniye bazlı ücretlendirildiğinden dolayı böyle küsaratlı kontörler oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Nodexquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Hocam salladın biraz küsürat nasıl olur ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyoluquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: india_ipekyolu
quote:
Neden sallayayım ara sor müşteri hizmetlerini öğren.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 13 Ağustos 2008; 1:05:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Edmund
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Edmund
bn hep kullanıyorum geçen ay normal kontör olmadan hediye kontörlerimi bile kullandım
0 kontör varken msjlarımı yollayabiliyorum hatta deneyin bazen mms bile yollayabiliyorsunuz
bu bana göre 0 kontöre smsle düşersen kullanabiliyosun arama yaparken (konuşurken)kendiliğinden kapanırsa bazen kullanamıyorsun
-
Böyle olduğunu bilmiyordum.@ckm'nin dediği doğru.Saniye bazlı ücretlendirme olduğu için kontörler artabiliyor.Teşekkürler @ckm.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666quote:
Orjinalden alıntı: Edmund
bn hep kullanıyorum geçen ay normal kontör olmadan hediye kontörlerimi bile kullandım
0 kontör varken msjlarımı yollayabiliyorum hatta deneyin bazen mms bile yollayabiliyorsunuz
bu bana göre 0 kontöre smsle düşersen kullanabiliyosun arama yaparken (konuşurken)kendiliğinden kapanırsa bazen kullanamıyorsun
Alıntıları Göster
-
Ben aveamı aldığımdan beri kontörüm 0 olsa bile kullanabiliorum ama bazı arkadaşlarım kullanamıor.quote:
Orijinalden alıntı: Nodex
Böyle olduğunu bilmiyordum.@ckm'nin dediği doğru.Saniye bazlı ücretlendirme olduğu için kontörler artabiliyor.Teşekkürler @ckm.
Alıntıları Göster
Ayrıca arkadaşlar 0.5 ya da 0.25 gibi küsüratlı kalan kontörlerden kaynaklanıor diyorlar ama ben kontörüm bitene kadar konuştuğum oluor.
Mesala 5 knt var konuşuorm bitene kadar ben kapatmıorm kendi kapanıor yani 0.5 0.25 kalma gibi bi şansı olmuor ama gene de hemen ardından ya da biraz daha sonralarında da mesaj atabiliorm.
Selametle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr99 -- 13 Ağustos 2008; 18:46:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: onr99
Ben aveamı aldığımdan beri kontörüm 0 olsa bile kullanabiliorum ama bazı arkadaşlarım kullanamıor.
Ayrıca arkadaşlar 0.5 ya da 0.25 gibi küsüratlı kalan kontörlerden kaynaklanıor diyorlar ama ben kontörüm bitene kadar konuştuğum oluor.
Mesala 5 knt var konuşuorm bitene kadar ben kapatmıorm kendi kapanıor yani 0.5 0.25 kalma gibi bi şansı olmuor ama gene de hemen ardından ya da biraz daha sonralarında da mesaj atabiliorm.
Selametle.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: onr99
Ben aveamı aldığımdan beri kontörüm 0 olsa bile kullanabiliorum ama bazı arkadaşlarım kullanamıor.
Selametle.
aynı durumu bende yaşıyorum bende kontör olmasa bile yollayabiliyorum
-
benim patlıcan dk. kalmıştı bir tek o zaman yollayabiliyordum kontörüm sıfırdıquote:
Orjinalden alıntı: onr99
Selametle.
aynı durumu bende yaşıyorum bende kontör olmasa bile yollayabiliyorum
Alıntıları Göster
-
Kontörüm yeni bitti ve bedava sms lerimi kullanamıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
benim patlıcan dk. kalmıştı bir tek o zaman yollayabiliyordum kontörüm sıfırdı
Alıntıları Göster -
çok saçmaquote:
Orijinalden alıntı: 0x2a
Kontörüm yeni bitti ve bedava sms lerimi kullanamıyorum...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mesmerist
çok saçma
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: esesli1975
çok saçma
skandal
-
tamamen şans meselesi.avea'nın canı isterse izin veriyor istemezse gönderemiyorsunquote:
Orjinalden alıntı: esesli1975
çok saçma
skandal
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- hat devir ücreti
- 0216 neden arar
- türk telekom"a geçiş kampanyaları 2024
- fiber mobilite nedir
- iphone e sim etkinleştiriliyor da kaldı
- telsiz kullanım ücreti 2024
- mobil imza nasıl alınır
- turkcell abone sayısı
- mobil veri çekmiyor
- gizli numara
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X