Şimdi Ara

0 tane kız arkadaşım oldu.İstediğinizi sorun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş sorulara yetişemezse ben de varım.Aynı durum tip ort. para 0 özgüven 0
  • daha 18 yasindasiniz yaşınız çok genç... ileride olur ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende öyleyim, çevredeki insanlara sorsam yakışıklı olduğumu söylerler. Ama özgüven yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machoo_

Bu mesaj silindi.
    +SONSUUUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: orphelline

Bende öyleyim, çevredeki insanlara sorsam yakışıklı olduğumu söylerler. Ama özgüven yok.
    Tipsiz kısayım zayıfım.Daha sayayım mı
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Knk üzüldüm durumuna. Tarz olmaya çalış iyi giyin. Yüksek tabanlı ayakkabılar giy çakma balencia gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orphelline -- 9 Mayıs 2020; 12:24:4 >
  • Yana çekilin bebeler abiniz geldi, yaş 29 hiç olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Yana çekilin bebeler abiniz geldi, yaş 29 hiç olmadı.
    Ölmüşsün sen.
  • Kervana katılıyorum. Yaş 21. Hiç olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZGÜVEN ÖZGÜVEN ÖZGÜVEN ÖZGÜVEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Yana çekilin bebeler abiniz geldi, yaş 29 hiç olmadı.
    28 de ben 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinize güveniniz yoksa ve rahat bir insan değilseniz diğer her şey teferruattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Usta yaş 23 şu ana kadar hiç kız peşinde koşmadım. Şeytan tüyü müdür? bilmem onlar beni buldu. İşin garip tarafı tek tabancı bir insanım öyle kalabalığı da hiç sevmeyen biriyim. Ne dersin? Ben genelde akışında yaşarım hayatı.

Alıntıları Göster
    Sen ben olabilir misin acaba hocam?

• 1 kere red yedim 3 tane flörtum oldu ama malum işi beceremedim sen benden de betermişssin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Sen ben olabilir misin acaba hocam?

Alıntıları Göster
    Aynı enerjiyi taşıyor olabiliriz. Bazı insanların huyu suyu birdir. Nerelisin merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Aynı enerjiyi taşıyor olabiliriz. Bazı insanların huyu suyu birdir. Nerelisin merak ettim?

Alıntıları Göster
    Doğma büyüme izmir hocam. Yazdıklarınızı bire bir yaşıyorum, hani bazı insalar kız için ölür biter. Ben etrafıma bakıyorum bir tanesi bile dikkatimi çekmiyor ama bir şekilde beni buluyorlar o şekilde takılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Doğma büyüme izmir hocam. Yazdıklarınızı bire bir yaşıyorum, hani bazı insalar kız için ölür biter. Ben etrafıma bakıyorum bir tanesi bile dikkatimi çekmiyor ama bir şekilde beni buluyorlar o şekilde takılıyorum

Alıntıları Göster
    Bilinçaltıyla alakalı bir durum sanırım. Karşı cinse bakış açımız farklı şekillendiğinden dolayı davranışlarımızda o şekilde sürüyor. Bu da belirli bir enerjiyi beraberinde getirdiği için otomatik olarak çekiyoruz. Aslında normal şartlarda da bir erkeğin kız peşinde koşmaması gerekir. Erkek kişisi yeteneklerini geliştirir, bilgisini artırır ve deneyimler. Bütün bunların sonucunda bir kızı zaten etkiler ya da etkilemez. Ama gel gör ki erkeklerin bir çoğu dondurmayı götürmeden külahına dadanıyor.

• 15-16 yaşinda iken sevgilim benden 10 yaş büyük tü. Camerada kendisini ellerdi boşaltirdi uzakti tabi bana şuan olsa koşa koşa giderim hatunda güzeldi be sarişinim benim :( bircok kiza yazdim hepsi kendini begenmis oluyordu ama ne hikmetse hep benden büyük ler bana yürüyor çok büyük hatun kaçirdim öyle şimdi finli hatun ile taniştim oda 30yaş tam bir taşş abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.