< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
0 Tecrübe ile WHATSAPP'tan 0 Araç Aldım (3. sayfa)
-
-
Hayirli olsun. Bu ulkede parayi tl de tutmak cesaret ister. Onun haricinde sıfır araç zaten böyle alınıyor. Siz sadece soru sormayip peki demissiniz tek fark bu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisuzun uzun okumadım ama özetle golf 8 alacakken 308 aldığını anlıyorum yazdıklarından. demek sıfır tecrübeyle whatsapp'tan sıfır araç almak çok da iyi sonuç vermiyormuş. bir numaralı hb'yi alacakken karşılaştırmalı testlerde genelde sonuncu veya sondan ikinci olan hb'yi seçmişsin malesef. aldığın aracın hem kalitesi vasat hem de 2. eli malesef kötü. 5 sene sonra satarken golf olsaydı üzerine az birşey koyarak sıfırlardın, şimdi epey bir efor sarfetmen gerekecek.
yav he he
edit: eski 308 miş yeni kasası sandım yinede hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 23 Mayıs 2021; 14:25:42 >
Parayı TL'de hem de vadesiz olarak tutarak büyük hata etmişsin. Neyse, aracını güle güle kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mayıs 2021; 14:32:50 >
Benimde benzer süreç oldu. Kasım ayında onlarca bayi aradım bir tane şehir dışından buldum. St kapora istedi wp den dekontu gönderdim. 1 aya yakın süre sonra aradılar gittim benim araca fiyat verdiler araç gelene kadar da ikame araç teklif ettikleri için kabul ettim. Araç geldi dediler gittim aracın satışını verdim. Bana 2 kağıt imzalatıp 900 km de ikame araç verdiler. Paranın kalanını eft yapıp dekontu attım. Aksesuar için ayrı bir hesaba para attık. Sigorta ve kasko için st birisini yönlendirdi telefon ile sanal kk ile onu da hallettik. Sonra araç hazır dediler gittim iki imza atıp ikame aracı verip yeni aracımla ilk yakıt ve hgs alıp yola çıkıp eve geldik.
Çevremde nasıl güveniyorsun o kadar para verdin elinde hiç bir belge yok vs dolandırılacaksın vs dediler. Tek bildiğim eft de ve aracı satın alan şirketin ismi ile bayinin ismi uyumlu idi.
Çok şükür dolandırılmadık. Bu süreçte hep st yazdı ben hiç aramadım sormadım sıkıştırmadım merak etmedim. Ben paspas bile hediye almadım. Aracın üzerinde ne geldiyse o vardı.
Bu süreçte hep st ile sadece wp ile görüştük bir iki kez aradılar o kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki kac model yeni kasa mi ?
Daha pahali saniyordum o araçları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0.km araç Almak güvenlidir.
Bayi adı sanı belli. Havale yaptığında gayet bağlayıcı bir dekont var.
Ama yine de,
-Arac Gemiye binemedi vs yalan.. ya ÖTV zammı gelseydi bu süre içinde ? Kısacası aracını başkasına satmışlar.
-Kasko Ve Sigorta Bayiden...
-Seramik yalanı...
Kısacası bayi sana arabayı vermek dışında etinden sütünden faydalanmış.
5-10 pahalıya aldın belki ama tecrübe edindin.
Ben farklı illerden İstanbul'a kapıma teslim araç aldım bir kaç defa farklı markalardan. Bu zor birşey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 23 Mayıs 2021; 17:22:5 >
O geçen 5 senede 5 kere şanzıman yerdi artık golf :D
-
Premium rakiplerinin karşısına bile en çok bozulan bir modeldir Golf. demeyi unutmuşsun hocam :D
-
Boş donanım manuel 110 bg araba alacakken.Dolu 8 ileri tam otomatik şanzımanlı 130 bg araba almışsınız. Volkswagen sempatizanlarına kulak asmayın aracınız keyfine varın. Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisuzun uzun okumadım ama özetle golf 8 alacakken 308 aldığını anlıyorum yazdıklarından. demek sıfır tecrübeyle whatsapp'tan sıfır araç almak çok da iyi sonuç vermiyormuş. bir numaralı hb'yi alacakken karşılaştırmalı testlerde genelde sonuncu veya sondan ikinci olan hb'yi seçmişsin malesef. aldığın aracın hem kalitesi vasat hem de 2. eli malesef kötü. 5 sene sonra satarken golf olsaydı üzerine az birşey koyarak sıfırlardın, şimdi epey bir efor sarfetmen gerekecek.
Golf 8 oyuncakları artmış ama 7 ye göre kalitesi ve işlevselliği düşmüş bir model. Golfü golf yapan detaylarda gözle görülen çok fazla eksik var.
2016 Aralık atında 20 bin 20 ay 0 faiz ile i20 styl pan aracımı 56 bin yl alırken tüm alma fikri arama bayi işlemleri 1.5 gün sürmüştü .Şaka gibi arz talep ne kadar önemli görmüş oluyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BarGoSO geçen 5 senede 5 kere şanzıman yerdi artık golf :D
Senede 1 dsg yiyoruz, doğru. Bir ezberlemişsiniz dsg de dsg. 3 sene oldu tık demedi ve tepkileri harika
Çıplak gözle inceleme şansım olmadı ama hiç ihtimal vermiyorum buna. Golf 8in bir kaç karşılaştırmalı testini okudum, yine premiumlar dahil sınıfını silmiş süpürmüş
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisÇıplak gözle inceleme şansım olmadı ama hiç ihtimal vermiyorum buna. Golf 8in bir kaç karşılaştırmalı testini okudum, yine premiumlar dahil sınıfını silmiş süpürmüş
İzlediğin incelemeye göre değişir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X