Şimdi Ara

00:55 Gececiler Lokali (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.206
Cevap
8
Favori
194.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu lokali çok boşlamışız Geceleri Konudışı yüzünden
  • Yarın okul yok ama çarpım tablosunu ezberlemem lazım. Offff
  • selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMNR

selam

selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

quote:

selam

selam

nasılsınız efendim
  • quote:

quote:

quote:

selam

selam

nasılsınız efendim

Teşekkür ederim efendim. Geceniz hayrolsun inşallah
    Siz nasılsınız.
  • madem lokali canlandırdık bu gece kurallarına uygun muhabbet edelim. aşağıda lokalin kuralları var. bunu sleep ve ben yazmıştık.

Konumuz her gece saat 00:55 de açılmaktadır.(bu bir gelenek olmuştur lütfen herkes saygı göstersin)
    Kapanış için belirli bir saat yoktur.
    Konuda son kullanıcı olarak kaldığını düşünen arkadaş güzel bir kapanış mesajı atmalıdır.
    Kapanış mesajının atılmasından sonra lütfem sonraki gün 00:55 e kadar mesaj atmayınız
    Kapanış mesajını atan kişi istediği şeyleri yazabilir( bugün konunun gelişimi, neler paylaşıldığı, nelere çok gülündüğü gibi...)
    Konuya geceleri güzel vakit geçirmek isteyen bütün forum kullanıcıları dahil olabilir. Sadece ben geldim demeniz yeterli

lokali kapatacak arkadaş kilit vurmayı ve gecenin yorumunu yapmayı unutmasın lütfen.

Bakarsınız eskilerden gelen de olur :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

selam

selam

nasılsınız efendim

Teşekkür ederim efendim. Geceniz hayrolsun inşallah
    Siz nasılsınız.

sağolun. Ne olsun hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz.. Uykuda tutmayınca lokali canlandırdım :)

@ozdemir_

tamam hocam uyarız kurallara

• İnşallah gelen olur bakalım.
  • bu başlığı gördüğüm an duygulanıyorum yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

bu başlığı gördüğüm an duygulanıyorum yahu

Nerde o sıcak muhabbetler diyesi geliyor insanın.
    Şahsen benim öyle geliyor.
  • @BMNR hocam kural derken hoşluk olsun diye yazılmış şeyler onlar. mesela en son kalan adam o gün yapılan sohbetleri, bilgileri, şarkıları yazardı. hem sonraki gün için ön bilgi oluyordu. En güzel tarafı herkes saat 00:55 olsun diye sabırsızlıla beklerdi hatta saat 00:50 de herkes lokalde olurdu ama kimse kesinlikle açılışı erken yapmazdı.

@George Jetson bende konuyu ilk açınca çok fena oldum. bigjackal çok iyi çocuktu kardeşi ile arada konuşuyorduk. Allah gani gani rahmet eylesin. Ama onu bu şekilde iyi anmamız ne güzel bi şey.

evet arkadaşlar acıkan yok mu bi resim koyunda ağzılar sulansın
  • @ozdemir_
    anladım hocam, elimizden geldiğince devam ettiririz inşallah gelen arkadaşlarda olur eskilerden filan..

bu arada memleketim Konya'nın meşhurlarından olan etliekmeği koyayım sulansın ağzınız

• hocam yapma bunu yapma bunu
  • quote:

@ozdemir_
    anladım hocam, elimizden geldiğince devam ettiririz inşallah gelen arkadaşlarda olur eskilerden filan..

bu arada memleketim Konya'nın meşhurlarından olan etliekmeği koyayım sulansın ağzınız

vur dedik öldürdün hocam. bunu gördükten sonra saat 04:00 de git fabrikanın iğrenç kahvaltısını ye ne biçim kader bu

• quote:

@ozdemir_

Olsa da yesek.

• nerelisiniz beyler yapmıyorlar mı sizin memleketlerde etliekmek yoksa :) Konya'da yemek bi ayrı olur tabi ama.

bu arada ozdemir_ hocam igrenc kahvaltı dedinde eski günler aklıma geldi hastanede sabahın 5 i kucucuk ucgen peynirler reçerler zeytinler filan, Allah göstermesin kimseye
  • quote:

nerelisiniz beyler yapmıyorlar mı sizin memleketlerde etliekmek yoksa :) Konya'da yemek bi ayrı olur tabi ama.

bu arada ozdemir_ hocam igrenc kahvaltı dedinde eski günler aklıma geldi hastanede sabahın 5 i kucucuk ucgen peynirler reçerler zeytinler filan, Allah göstermesin kimseye

bizim kahvaltınında saydıklarından farkı yok. şimdi önce çeşitleri sayıyorum herkes yuhh süper diyor. hatta size de sayayım

peynir
    zeytin
    tereyağ
    reçel veya bal
    poğaça
    meyve suyu
    sınırsız ekmek, çay ve su

nasıl ama süper dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir_

quote:

nerelisiniz beyler yapmıyorlar mı sizin memleketlerde etliekmek yoksa :) Konya'da yemek bi ayrı olur tabi ama.

bizim kahvaltınında saydıklarından farkı yok. şimdi önce çeşitleri sayıyorum herkes yuhh süper diyor. hatta size de sayayım

peynir
    zeytin
    tereyağ
    reçel veya bal
    poğaça
    meyve suyu
    sınırsız ekmek, çay ve su

nasıl ama süper dimi

harika menü

sizinki yine çok çok iyi hocam yaaa, bana gelen ; kapalı bi kapta 1 adet ekmek, küçük kapta 1 adet peynir, reçel ve 1 adet poşet çay bu kadar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speech -- 28 Kasım 2010; 3:05:08 >

• İyi geceler herkese. :)
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.