Şimdi Ara

00:55 Gececiler Lokali (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.206
Cevap
8
Favori
194.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar sizi gidi lokalciler :) nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz? Sabah 8 'de kalkacagimi bile bile ayrilamadim suradan bir merhaba demeden :) Merhabaa..
  • merhabalar herkese beyler. hoşgeldiniz :) herkese benden çayy ee açın bir muhabbet uçalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Selamlar sizi gidi lokalciler :) nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz? Sabah 8 'de kalkacagimi bile bile ayrilamadim suradan bir merhaba demeden :) Merhabaa..

bjk yenilgisini hazmetmeye çalışıyoruz

mideme oturdu.
  • Hukuk okumak sevdası yüzünden iyi puanlar almama karşın 2 yıldır bir yer yazmadım hay ulan hukuk fakültesi sen mi büyüksün ben mi göreceğiz bu sene
  • Bu arada maci da iyi kazandik he soylemeden gecemeyecegim :) sabri baya calisti ama :D
    Cay yerine oralet var miydi? Cayi pek hazetmiyorum da.
  • lokale selam beyler. herkese iyi sohbetler eğlenceler uyumadan bi msjım bulunsun dedim:D
  • quote:

Bu arada maci da iyi kazandik he soylemeden gecemeyecegim :) sabri baya calisti ama :D
    Cay yerine oralet var miydi? Cayi pek hazetmiyorum da.

olmaz mı..

başka bi arzun varmıdır :)
  • herkese merhaba. uyku tutmaması sonucu bilgisayarı açmış bulunmaktayım. bilgisayarı açıp selam vermemek olmaz. bu gece çok fazla takılamayacağım hepinize iyi sohbetler. malum sabah iş var

bu arada bimiyorum yasak mı ama yiede bu videoyu paylaşayım

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=107270746007071&oid=254630787604&comments

• Eyyyvallah sagol... :) yaninda da taze simit ve kaşar peyniri oldu mu tamamdir. :) harbiden karnim acikti he. En iyisi yatmak. :D
  • quote:

Eyyyvallah sagol... :) yaninda da taze simit ve kaşar peyniri oldu mu tamamdir. :) harbiden karnim acikti he. En iyisi yatmak. :D

şimdi onları koyarsam, muhabbet dün gecekiyle aynı olacak milletin ağzınn suyunu akıtmaya gerek yok :) gece gece hem obez olursunuz fazla yemeyin

bu arada ozdemir_ hocam merhaba, bende fazla durmayacağım, lokali açıp ortalığı gençlere emanet ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speech -- 29 Kasım 2010; 1:36:24 >
  • Aynen istemiyorum yemek. Kufur yemek istemem su saatte. Ben uzaklasayim ufaktan malum yarin mesai var. Herkese iyi geceler. İyi sohbetler.

Oralet icinde ayrica tesekkur ederim. Eline saglik :) ;)
    Gorusmek uzere...
  • rica ederim, iyi geceler, tatlı rüyalar...
  • herkes wiki'ye kilitlendi sanırım ben gibi..
  • Up
  • Selam beyler,iyi geceler..
  • iyi geceler millet, aklıma takıldı gece gece, yıllar öncesinde tvde david copperfield'ın programı çıkmıştı. olayı da tam hatrlıyamıyorum ama elimizi koyduğumuz kartı bilme numarasının sırrı neydi var mı bilen
  • Tam 00:55'te hayırlı geceler.
  • İyi geceler herkese.
  • İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

İyi geceler herkese.

Şu uyarı puanlarına bir el atsan be uzun süre uslu durduk silinmez mi?
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.