Ya şu saatte kız arkadaşımla kavga ettim. Aslında pek bi suçu yok ama akıllansın diye biraz yavaştan çekiyorum napıyım dostlar bi tavsiye verin
Tam yatmaya gidiyordum son bir kez bakayım dedim. @darbe16 Hocam sende ağırdan al ki kıymetini anlasın. Zaten sen üstüne düştükçe kıymetin azalıyor.
quote:Orijinalden alıntı: ozdemir_ quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: Deniz-KSK Eskiden buralar böylemiydi? Artık kimse uğramaz olmuş. Eskiler gitmiş... Arasıra uğruyorum da eski tadı tuzu yok malesef, ya da ben çok şey arıyorum artık bu haliyle. selam eski dost :) Selam gençler uzun hemde çok uzun zaman oldu
quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Şikayet edecem bu forumu, kapalı alan bura
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Şikayet edecem bu forumu, kapalı alan bura Surat yapma bana! Hem suçu hem güçlü, dumana boğdun topağı
quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Şikayet edecem bu forumu, kapalı alan bura Surat yapma bana! Hem suçu hem güçlü, dumana boğdun topağı