o adaöların kullandıı mouse ve klavyeler ko ya özel üretilmiş şeyler onlar otomatik olarak kendi tuşlarına kendi basıyo combo yapıyo pot kullanio dalga mı geçion la LoL
yaw 0000 kesin 2 kişi oynuyor bi kişi fareyi yönetiyor bi kişide sadece klavy sorumluluğu taşıyor ama gerçekten çok sistematik bişe yani adam oynamasnı bilio ne diim bizde biliozda işte herkes kendine
Tamam belki kendi yapıyo comboyu belki de program ile ama bilin ki bize küfür eden adam göklere çıkarılmaz halen ona hayranlıkla bakıyosanız kanınızdan şüpe edilir adam Türklere Dine imana küfür edcek ben ona hayranlıkla mı bakıcam bırakın bu sevdayı kendinize gelin ya
benim arkadasım ust komsusuyla oynuyo ve iki klavyeyle bilikte oynuyolar nickini solemiycam
skill barın 1. sayfasına 7 ve 8 de minor ve saul koyuyo aynı sekilde 2. sayfadada 7 ve 8e minor ve mana koyuyolar skilleride 2 sayfaya esit daıgıtıyolar yandaki arkadas surekli minor ve mana yakıyo diger arkadassa sadece skill vuruyo ve sayfa degiştirsede minor de sasma olmuyo aynı yerlerde cunku sizce bunları yatırmak mumkunmu
quote:
Orjinalden alıntı: catlakProf
0000000 ve f9devil in kullandığı mause ve kılavyeyi gönderebilirmisiniz. ellerinde resmi olan arkadaş varsa lütfen yoollasın şimdiden teşekkürler
Arkadaşım küçüğüm yada büyüğüm senin hiç işin gücün yokmu ne yapıcaksın o klavye mouse denen zımbırtıyı?
quote:
Orjinalden alıntı: KingSagopa
quote:
Orjinalden alıntı: catlakProf
0000000 ve f9devil in kullandığı mause ve kılavyeyi gönderebilirmisiniz. ellerinde resmi olan arkadaş varsa lütfen yoollasın şimdiden teşekkürler
Arkadaşım küçüğüm yada büyüğüm senin hiç işin gücün yokmu ne yapıcaksın o klavye mouse denen zımbırtıyı?
belli mi olur türk zekasi klavye ve mouse u birlestirip o aleti yapmaya calisabilir
quote:
Orjinalden alıntı: thut_Sikileton
benim arkadasım ust komsusuyla oynuyo ve iki klavyeyle bilikte oynuyolar nickini solemiycam
skill barın 1. sayfasına 7 ve 8 de minor ve saul koyuyo aynı sekilde 2. sayfadada 7 ve 8e minor ve mana koyuyolar skilleride 2 sayfaya esit daıgıtıyolar yandaki arkadas surekli minor ve mana yakıyo diger arkadassa sadece skill vuruyo ve sayfa degiştirsede minor de sasma olmuyo aynı yerlerde cunku sizce bunları yatırmak mumkunmu
Fire Drake ile birlikte skill vururken minor yapamıyorsun yani o iş yattı faruk yattıııı
LAN BU KADARDA OLMAZ MÜSLÜMANALRA KÜFREEN ADAMIN KLAVYESİNE BİLE TÖBE TÖBE NE ADAMSINIZ ONLAR SİZE HAYRAN OLSUN SİZ ONLARA DEĞİL
er_ryan dostum kesinlikle katılıyorum müslümanlara türklere küfür eden adamları örnke almayı bırakında az da türkleri örnek alın yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
quote:
Orjinalden alıntı: thut_Sikileton
Fire Drake ile birlikte skill vururken minor yapamıyorsun yani o iş yattı faruk yattıııı
+1
Sanki adam tanrı sanki ona tapcaksınız.Adam cz de hep ölse artık 0000000 die bişi yok diceksiniz yada ii oynadığında 0000000 geri döncek diceksiniz sanki koyu bitek 000000 içn oynuonuz allahım yarabbim allah size akıl versinnnnn
Kardeş bırakın su 000000 hayranlıgını yaw ne bu harbiden bırakın onlar sizi örnek alsın bunun için çalışın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
Orjinalden alıntı: arayanbulur
bi ara vardı oyle bi topic ama onlar da normal senin benim kullandıgın mause ve klavyeyi kullanıyolar ve onlardan cok daha iyi oyuncular var ki 0000 ve f9devil onların yanlarında ezik kalır ama o iyi oyuncular dediklerim sadece youtube adminleri ale akraba olacak kadar video koymamıslar siteye her combo yapan yıldız olursa çok ismiz var (ben de iyi derecede combo yapıom 53 lvl ım bi video ceksem healle deru gibi yıldız mı olcam)
BUNLAR SADECE BENİM GORUSUM
70 olunca 8 tane magenin arasına girebilirmisin? giremezsin. O adam gibi combo yapan vardır, eminim ama kimsede onunki gibi pk taktiği yok... manamı podmu yanılması yok. adamın itemlarıda güzel. Kim nederse desin ne yaparsa yapsın , isterse editlerin kralı olsun ama o adamın combosu ve taktiği çok ama çok güzel.
ya hala combo diyosunuz, actool kullaniyordu onlar, hicbir insan o kadar sistematik sekilde skill kaydirmadan fail verdirmeden combo yapamaz.
Sen öyle san çok basit bir wr combosu yaptığı ve bende yapabiliyorum kusursuzluk dersen bırak o kadar video çekiyor o kadarda iyi yapsın. Genelde bu tip zero topiclerine bişe yazmayı sevmem ama o kadar iyi combo kimse yapamaz actool kullanıyor olayı çok saçma ne varki r vur w+skill yap spike cut vs vs görünmesin sadece r görünsün 2 tane dmg ver ne var bunda büyütecek. Ayrıca normal klavye ilede yaptıkları yapılabilir çokta zor değil. Sadece dual +1 rol glass belt iron nec. +1 eme +1 re +8 dual shard +8 chitin set ver bende 8 mage in arasından geçeyim 4k hp var bırakta geçsin öküz gibi resistance war.
Adamda Öküz Gibi Rezist Var Demişsin Kullandığı Takılar Rezist Vermiyor.Roller Lighting Rezist Veriyor.RE İse Hepsinden 15 Rezist Veriyor.MAgelerin Çoğu Flame Flame Rezisti Olmadan NAsıl ßnları Yapabiliyor.Oyunu İyi Öğrenmeden Yorum Yapma
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
quote:
quote:
quote:
quote:
bi ara vardı oyle bi topic ama onlar da normal senin benim kullandıgın mause ve klavyeyi kullanıyolar ve onlardan cok daha iyi oyuncular var ki 0000 ve f9devil onların yanlarında ezik kalır ama o iyi oyuncular dediklerim sadece youtube adminleri ale akraba olacak kadar video koymamıslar siteye her combo yapan yıldız olursa çok ismiz var (ben de iyi derecede combo yapıom 53 lvl ım bi video ceksem healle deru gibi yıldız mı olcam)
70 olunca 8 tane magenin arasına girebilirmisin? giremezsin. O adam gibi combo yapan vardır, eminim ama kimsede onunki gibi pk taktiği yok... manamı podmu yanılması yok. adamın itemlarıda güzel. Kim nederse desin ne yaparsa yapsın , isterse editlerin kralı olsun ama o adamın combosu ve taktiği çok ama çok güzel.
ya hala combo diyosunuz, actool kullaniyordu onlar, hicbir insan o kadar sistematik sekilde skill kaydirmadan fail verdirmeden combo yapamaz.
Sen öyle san çok basit bir wr combosu yaptığı ve bende yapabiliyorum kusursuzluk dersen bırak o kadar video çekiyor o kadarda iyi yapsın. Genelde bu tip zero topiclerine bişe yazmayı sevmem ama o kadar iyi combo kimse yapamaz actool kullanıyor olayı çok saçma ne varki r vur w+skill yap spike cut vs vs görünmesin sadece r görünsün 2 tane dmg ver ne var bunda büyütecek. Ayrıca normal klavye ilede yaptıkları yapılabilir çokta zor değil. Sadece dual +1 rol glass belt iron nec. +1 eme +1 re +8 dual shard +8 chitin set ver bende 8 mage in arasından geçeyim 4k hp var bırakta geçsin öküz gibi resistance war.
Adamda Öküz Gibi Rezist Var Demişsin Kullandığı Takılar Rezist Vermiyor.Roller Lighting Rezist Veriyor.RE İse Hepsinden 15 Rezist Veriyor.MAgelerin Çoğu Flame Flame Rezisti Olmadan NAsıl ßnları Yapabiliyor.Oyunu İyi Öğrenmeden Yorum Yapma
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_scream_xXx
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
quote:
quote:
quote:
quote:
Niye Onu Anlamadım
quote:
çünkü mykoda bende kullandim, hareketler ayni, neden hep diziler r+skil+rr+skill seklinde gidiyor hic sasmiyor, elle oynayan adamda hic olmaz bu mükemmel oynasa bile yinede sasar, bu arada f2 yani 2. sayfasinda da pot ve mana yerleri ayni niye cünkü script 2. sayfaya gectiginde dahi sasmayacak.
ben ce tamamen alakasız hem benimde 1. ile 2 sayfadaki potlar we skillerin dizilişeri aynı ama ben kuullanmıyorum o dedigin şeyden yaw bencede bunları çok büyütüyorsunuz.Madem o adamların yaptıklarını legal bulmuyorsunuz illegal yoldaz sizde yapmaaya çalışın sizide görelim sizde video koyun.ya ne olursa olsun 70 lwl bir adam bile olsa. okadar magenin o kadar warriorun o kadar asasın içine girip çıkması kolay deildir.bunu ne bir program kurtarır nede bi mause yada klawye adamlar oyunu iyi oynuyor o kadar . . .
quote:
Orjinalden alıntı: EfsaneImSo
er_ryan dostum kesinlikle katılıyorum müslümanlara türklere küfür eden adamları örnke almayı bırakında az da türkleri örnek alın yaaa
müslümanlıga türklere allaha kitaba küfür edenler emin ol sadece yabancılar deil hatta biraz öncede bir arkadaş bu konu ile ilgili topic açmışş resim de war.