Bu klavye konusu hakkında artık yazı yazmasak.bi kişi cıktı komik soru sordu uzadı gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
Orjinalden alıntı: arayanbulur
bi ara vardı oyle bi topic ama onlar da normal senin benim kullandıgın mause ve klavyeyi kullanıyolar ve onlardan cok daha iyi oyuncular var ki 0000 ve f9devil onların yanlarında ezik kalır ama o iyi oyuncular dediklerim sadece youtube adminleri ale akraba olacak kadar video koymamıslar siteye her combo yapan yıldız olursa çok ismiz var (ben de iyi derecede combo yapıom 53 lvl ım bi video ceksem healle deru gibi yıldız mı olcam)
BUNLAR SADECE BENİM GORUSUM
70 olunca 8 tane magenin arasına girebilirmisin? giremezsin. O adam gibi combo yapan vardır, eminim ama kimsede onunki gibi pk taktiği yok... manamı podmu yanılması yok. adamın itemlarıda güzel. Kim nederse desin ne yaparsa yapsın , isterse editlerin kralı olsun ama o adamın combosu ve taktiği çok ama çok güzel.
ya hala combo diyosunuz, actool kullaniyordu onlar, hicbir insan o kadar sistematik sekilde skill kaydirmadan fail verdirmeden combo yapamaz.
Sen öyle san çok basit bir wr combosu yaptığı ve bende yapabiliyorum kusursuzluk dersen bırak o kadar video çekiyor o kadarda iyi yapsın. Genelde bu tip zero topiclerine bişe yazmayı sevmem ama o kadar iyi combo kimse yapamaz actool kullanıyor olayı çok saçma ne varki r vur w+skill yap spike cut vs vs görünmesin sadece r görünsün 2 tane dmg ver ne var bunda büyütecek. Ayrıca normal klavye ilede yaptıkları yapılabilir çokta zor değil. Sadece dual +1 rol glass belt iron nec. +1 eme +1 re +8 dual shard +8 chitin set ver bende 8 mage in arasından geçeyim 4k hp var bırakta geçsin öküz gibi resistance war.
Adamda Öküz Gibi Rezist Var Demişsin Kullandığı Takılar Rezist Vermiyor.Roller Lighting Rezist Veriyor.RE İse Hepsinden 15 Rezist Veriyor.MAgelerin Çoğu Flame Flame Rezisti Olmadan NAsıl ßnları Yapabiliyor.Oyunu İyi Öğrenmeden Yorum Yapma
Bence oyunu anlamayan sensin adamda 4k hp var gerekli olan şey stun olmaması veya yavaşlatılamaması çünkü o kadar hp+minor+hp pot kullanınca 4k hp kolay kolay 0 a inmez. Flame resistance ın tek yararı 500 vuracak mage den 400 yemek gibi bişeydir ama glacier ve lightning dmg resistance ları çok daha önemlidir uzun süre pk yapsan bir rogue ile ne demek istediğimi anlarsın.
bi ara vardı oyle bi topic ama onlar da normal senin benim kullandıgın mause ve klavyeyi kullanıyolar ve onlardan cok daha iyi oyuncular var ki 0000 ve f9devil onların yanlarında ezik kalır ama o iyi oyuncular dediklerim sadece youtube adminleri ale akraba olacak kadar video koymamıslar siteye her combo yapan yıldız olursa çok ismiz var (ben de iyi derecede combo yapıom 53 lvl ım bi video ceksem healle deru gibi yıldız mı olcam)
70 olunca 8 tane magenin arasına girebilirmisin? giremezsin. O adam gibi combo yapan vardır, eminim ama kimsede onunki gibi pk taktiği yok... manamı podmu yanılması yok. adamın itemlarıda güzel. Kim nederse desin ne yaparsa yapsın , isterse editlerin kralı olsun ama o adamın combosu ve taktiği çok ama çok güzel.
ya hala combo diyosunuz, actool kullaniyordu onlar, hicbir insan o kadar sistematik sekilde skill kaydirmadan fail verdirmeden combo yapamaz.
Sen öyle san çok basit bir wr combosu yaptığı ve bende yapabiliyorum kusursuzluk dersen bırak o kadar video çekiyor o kadarda iyi yapsın. Genelde bu tip zero topiclerine bişe yazmayı sevmem ama o kadar iyi combo kimse yapamaz actool kullanıyor olayı çok saçma ne varki r vur w+skill yap spike cut vs vs görünmesin sadece r görünsün 2 tane dmg ver ne var bunda büyütecek. Ayrıca normal klavye ilede yaptıkları yapılabilir çokta zor değil. Sadece dual +1 rol glass belt iron nec. +1 eme +1 re +8 dual shard +8 chitin set ver bende 8 mage in arasından geçeyim 4k hp var bırakta geçsin öküz gibi resistance war.
Adamda Öküz Gibi Rezist Var Demişsin Kullandığı Takılar Rezist Vermiyor.Roller Lighting Rezist Veriyor.RE İse Hepsinden 15 Rezist Veriyor.MAgelerin Çoğu Flame Flame Rezisti Olmadan NAsıl ßnları Yapabiliyor.Oyunu İyi Öğrenmeden Yorum Yapma
Bence oyunu anlamayan sensin adamda 4k hp var gerekli olan şey stun olmaması veya yavaşlatılamaması çünkü o kadar hp+minor+hp pot kullanınca 4k hp kolay kolay 0 a inmez. Flame resistance ın tek yararı 500 vuracak mage den 400 yemek gibi bişeydir ama glacier ve lightning dmg resistance ları çok daha önemlidir uzun süre pk yapsan bir rogue ile ne demek istediğimi anlarsın.
Kimin ßilmediği ßelli Resiztler Damageyi Azaltır Kitlenmeyi Ve yavaşlamakla Alakası Yok.Aposta 50 lr İle 80 lrm Oluyor Ama Aposlar Yine Kitliyor AMa Az Damage Vuruyorlar.Forumda Kuntu Kesen Mageyi İzlemişsindir Kunt 62 Skilini ßaşta ßassa Mageyi Keserdi.ßişey ßilmiyorsan Konuşup Rezil OLma
arkadaşlar siz hiç F9devil ve 000000 nın videolarını izlemediniz mi f9 un arkasında parazitçi ve adama nasıl vuracağını biliyo 000000 ise onun video çok manyak adam 3 tane f1, f2, f3 lerin hepsini kulanıyo adama bi arkadan taklıyo adam ne varsa çakıyo adamlar tabik yerde serilmiş halde kalıyolar girin o videoları izlede göre nasıl adam kesiliyomuş örenin chperde oynuyon eziq czsinde takılan arklar beni tanır ardreamın kralı benmim tospa2 gelin görün nasıl combo yapıyom zaten video çekicez ark var tospacik 22 clanda kurdun g 1 2 gün içinde hadi a.q salakları gurubuna byyyyyyyyyyyyyyy
o admları napacan f9 u bılmem ama 000 ın program kullandıgı bellıdır adm ın vurdugu herhangı bı skıl dahaı ıskalamıor.ben vuruom spıke vurmuo ama o vuruor tak yerıne bunlar gercekcı mıdır sızce?_?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
Orjinalden alıntı: arayanbulur
Kimin ßilmediği ßelli Resiztler Damageyi Azaltır Kitlenmeyi Ve yavaşlamakla Alakası Yok.Aposta 50 lr İle 80 lrm Oluyor Ama Aposlar Yine Kitliyor AMa Az Damage Vuruyorlar.Forumda Kuntu Kesen Mageyi İzlemişsindir Kunt 62 Skilini ßaşta ßassa Mageyi Keserdi.ßişey ßilmiyorsan Konuşup Rezil OLma
işte size linkini veriyorum biraz şanslıyım ki hemen buldum
lol one
quote:
Ulan hala neyi tartışıyorsunuz be daha adamın nasıl combo yaptığından haberiniz yok rr combosu yapıyor sananlarınız var sen bi dene bakayım kendi charınla rr+skill combosunu o zaman anlarsın wr combosu o bir kere. Gelelim fail olayına aslında fail değil çok basit bir şey o da şu birini kovalarken paso rrrrrrrrrr yapın ve skill leri araya sıkıştırın binlerce açık mavi attack begining attack stop yazısı çıkar ama sadece izin verilen düzeydeki hızda olacak aralıklarla dmg gelir geri kalanları casting failed. Combo bilmeyen biliyorum diye konuşmasın onun kadar iyi combo yapan onlarca asas var ama o onlarca asasta olmayıpta zeroda olan şey (+141) dexterity bonusudur pierce+r ile normal bir mage i yere indiriyor verdiği dmg leri iyi izleyin 2000+ attack 4k+hp 3.5k mana demek boru değil bir asas için. Şunuda ekleyim 234298374293473 kere izlemişimdir zeroyu sırf nasıl oynadığını anlamak için ama asla taraftarı değilim bu resmi gördükten sonra zero benim için yerin 7 kat dibine girmiştir. Şimdi içinizdeki birkaç idiot çıkıp buna işte space spamla başkası yapmış diyecek ama muhattabım olmaz salaklıklarına doymasın böle diyen kendini kandırsın...
Dini konularla oyunu karıştırmanın bi mantığı yok.Adam normal combo yapıyor ama itemleride saglam ama taktiklerine kimse bi şey demesin ii bi player
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme