hocam türkçeyi bu seviyeye getirmek için nasıl bir yol izlediniz? |
✓000G Deneme Günlüğü (2. sayfa)
-
-
Hocam türkçe için tavsiye verir misiniz? Özellikle dil bilgisi kısmında ve hangi denemeleri çözdüğününü söylerseniz çok mutlu olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum net birşey yaptım diyemeyeceğim ama çözme sırası olabilir.Aslinda çok net şeylerde söylemeyeceğim bölüm denemelerine ağırlik verebilirsin veya sınav anında iyi toparlanmasin.Benim trde dikkatim çabuk kaçıyor o yüzden artık soruları yavaş okuyorum ve soruları okurken komik gelebilir ama başımı kollarımın arasına alıyorum yani baya kabuğuma çekiliyorum ki dikkatim dağılmasın ha birde bazen bir soruyu kaçırıyorum o ara nefesimi tutarak okuyorum soruyu yani bu bı totem gibi birşey işte bilimsel şeyini pek bilmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr 0 idi benim gecen sene Rüştü hocayı keşfettim ondan dil bilgisi dinledim ve 2 yıldır elimde aynı not aynı örnekler konuyu kavratti genel olarak paragraf kitabı bitirmedim hiç tr çözmeyi çok sevmiyorum bölüm denemelerine ağırlik verebilirsiniz şuan sadece bs çözdüm hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000G -- 2 Nisan 2021; 17:9:38 >
MSÜ 21 eklendi.
ben burayı unuttum la sınavdan sonra guncellerjm artık xD
TAYFA BEN KAZANDIM LA ODTÜYÜ ÇOK OLDU
Dersyoutube#sezenaksu #trend #rte #imamoğlu #fenerbahçe #fenerbahce #galatasaray #beşikaş #sergenyalçın #footballhttps://www.youtube.com/watch?v=Pui3-KG38ps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000G -- 4 Eylül 2023; 14:3:46 > -
Sıralama kac geldi nereyi kazandın hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X