Şimdi Ara

✓000G Deneme Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben Mustafa a.k.a 000G hedefim Boğaziçi Fizik bölümü istiyorum olursa İstanbul Teknik Uzay Mühendisliğide olur.Mezunum şimdiye kadar denemelerimin hepsini bir çetele halinde tutmadım ama bu ayın dokuzundan beri tutuyorum
    90 ortalamaya sahibim AYT de ise 70+-5 diyebilirim.
    MSÜ'den sonra deneme raporlarını düzenli ekleyeceğim.Allaha emanetsiniz iyi çalışmalar.

• ✓30MART
    MSÜ 2018
    TR:38/2
    SOS:12/4
    MAT:40/0
    FEN:16/4
    TOTAL:103.25
    MUSTAFA TAŞ-TÜTÜ MAŞALLAH
    Açıkçası anlamadığım fizikten 4 yanlış gelmesi komik olansa hedef boun fizik Işıl dengedeki cisimler ısı alışverişini duruyormuymud ve o saçma optik sorusunu halen anlamadım ilginc...

✓31MART
    ALTIN KARMA 3D
    TR:36/2
    SOS:12/6
    MAT:30/4
    FEN:14/6
    TOTAL:87
    YK-ALLAH BELANI VERSİN
    Zaten altın karmadan memnun değildim cozuyordum bu beşinci denemeseydi REZALET o kadar para vermesem yakıp aticam MSÜden sonra üzdü...

✓32MART(1 NİSAN :P)
    2020 TYT
    TR:34/5
    SOS:16/2
    MAT:36/3
    FEN:17/2
    TOTAL:100
    İBO.TATLISES-SUKURLER OLSUN
    Geçen sene tr 19 sos 10 mat 27.25 fen 14.25 idi 70.5 net vardı bu seneki bu net beni bir hayli mutlu etti açıkçası tr den hiç emin değildim güzel geldi daim olsun...

✓2NİSAN
    MSÜ 2019
    TR:39/1
    SOS:12/3
    MAT:35/3
    FEN:17/3
    TOTAL:100.50
    AĞAM BİZİMLE EĞLENİR
    Bugün kalkıp gideyim kütüphaneye cozeyim dedim esk.liler bilir vilayetin orada gençlik merkezi var işte olmayacak iş birden davullu zurnalı bir müzik..Denemeye gelecek olursak sosyal zordu fende öyle valla matemikte 18e göre zordu veya dış faktörler sınavı etkilemişte olabilir..

✓4 NİSAN
    MSÜ 2021
    TR:34/3
    SOS:12/2
    MAT:33/1
    FEN:19/1
    TOTAL:96
    EMRE AYDIN-HOŞÇAKAL
    Evet keşke 100+ gelseydi ama nasip buymuş matematiği yapamadım sınav anında çözme stratejimi değiştirdim bilmiyorum yapmalimiydim ama yaptım işte tr s m f şeklinde gidiyordum Matta 20.soruda tikandim direkt fene geçtim ondan sonra matematiğe geçtim keşke matematiği dikkatli cozseydim boy sorusunu yanlış yapmışım toplama çıkarma hatası hakeza trde öyle 34 /3 hiç böyle düşünmezdim neyse sağlık olsun sanırım biraz foruma ara vericem bu aralar bayağı burada takılıyorum sonuç açıklandığında ss atarım Allah'a emanetsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000G -- 4 Nisan 2021; 16:58:27 >

• ayt netine bak ilk 5 bine rahat oynarsın hocam. Boğaziçi fizik 14 binle falan alıyor diye biliyorum

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim doğru biliyorsunuz 14bin ile alıyor fakat ilk 5 binede girsem fizik bölümü veyahut uzay mühendisliğini yazacağım.
  • başarılar dilerim hocam:)
  • repolarize kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim repolarize bey zaten sizden gördüm bu günlük olayını Allah yolunuzu açık etsin nazar değmesin pek iyi netleriniz var.
  • Başarılar hocam
  • başarılar

• 000G 0 kullanıcısına yanıt
  • MSÜ 2018 eklendi.Aslinda MSÜden sonra aktifleştirecektim günlüğü ama 100+ barajını aştığım için hatırası kalmalı diye düşündüm.
  • Altın Karma-tridi eklendi çözen arkadaşlar varmı o nece bir sınavdır öyle
  • 2020 tyt eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000G

2020 tyt eklendi

hocam 100 net gayet güzel de sizce de soruları daha önceden de görmüş olmanın verdiği bir ekstralık yok mu ?

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt
    hocam cevabınız için teşekkür ederim bende böyle düşünüyordum dedimki sonra acaba cozmesemmi dememle birlikte denemeye oturdum sadece trde goygoyu geçen Mabel Matiz sorusu ve Kemal Tahir sorusunda bende bir etki uyandırdı ki bu 3 soruyu sınavda boş bırakmıştım okumayip onun dışında coğrafyadaki harita sorusunda ve matematikte radyo sorusu dışında hatırladığım soru yoktu.oyleki deneme sırasında Allah Allah bu sene bu soru varmiydi ya dediğim bile oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000G

hocam cevabınız için teşekkür ederim bende böyle düşünüyordum dedimki sonra acaba cozmesemmi dememle birlikte denemeye oturdum sadece trde goygoyu geçen Mabel Matiz sorusu ve Kemal Tahir sorusunda bende bir etki uyandırdı ki bu 3 soruyu sınavda boş bırakmıştım okumayip onun dışında coğrafyadaki harita sorusunda ve matematikte radyo sorusu dışında hatırladığım soru yoktu.oyleki deneme sırasında Allah Allah bu sene bu soru varmiydi ya dediğim bile oldu

Haklısınız hocam sonuçta daha önce girmiş bile olsanız arada bariz bir gelişme var.100 net gerçekten güzel , kolay gelsin başarılar  

• quote:

Orijinalden alıntı: unnecessary tension

Haklısınız hocam sonuçta daha önce girmiş bile olsanız arada bariz bir gelişme var.100 net gerçekten güzel , kolay gelsin başarılar  

Alıntıları Göster

Hocam çok sağolun sizede başarılar inşallah hedeflerinize ulaşırsınız

• MSÜ 19 eklendi
  • çok iyi netler hocam başarılar

• takipteyim hocam sizi sizinkilerde çok iyi inşallah daha iyilerini MSÜ de yks de yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000G -- 2 Nisan 2021; 16:22:5 >
  • 000G 0 kullanıcısına yanıt

inşallah hocam sağ olun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.