Şimdi Ara

lockedlamora'nın deneme günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
8
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen the killing road'a özenerek açtığım bu başlığın yıl sonuna kadar devam etmesini ve sonunun benzer bir başarıyla bitmesini temenni ediyorum.

Pandemide olduğumuz şu dönemde kalitesiz dershane denemelerinden onlara nazaran daha kaliteli olan paket denemelere geçtim. Şu an elit karma altın karma ve bilgi sarmal 7'li kontrol denemelerini çözüyorum. Şu ana kadar çözdüklerimi sırasıyla ama tarihsiz yazıcam bundan sonra yeni çözdüklerime tarih de atarım.

Bu arada az çok tanıyan vardır ama ben sayısal 20k'dan mezunum. Sınava 2. kez hazırlanıyorum.

3D 5'li Deneme 5. Deneme

Bu geçen yıldan elimde kalmıştı bu yıl ilk çözdüğüm denemelerden.
    Tr:7 y
    Sos:3y
    Mat:3y 3b
    Fen:4y
    Total:95.75
    Matemetikte 4 ya da 5 şekilsiz soru vardı. Eğer hala böyleyse bu denemeyi çözmeyin matematiği hiç beğenmemiştim. Türkçede de aylar sonra ilk kez paragraf çözdüğüm için olsa gerek saçmalamışım. Gerçi tyt 2020'den iyi yapmışım ama.

Elit Karma Yanıt

Tr:4y
    Sos:2y 1b
    Mat:4y 2b
    Fen:1y
    Total:103.25
    Ortalama bir sınav çözülür. Din ve geometriden çok kaçırmışım. Bir de sosyal 18. Soru cevap anahtarı hatalı.

Elit Karma Paraf

Tr:5y
    Sos:3y
    Mat:2y 2b
    Fen:5y
    Total:99.25
    Türkçe zorladı. Sosyal normaldi. Matta lgs tipi tüm sayfayı kaplayan sorular vardı. Matı pek beğenmedim özellikle geometri gerçekten lgs seviyesiydi. Feni güzeldi özellikle biyolojide sayesinde yanlış bildiğim 2 bilginin doğrusunu öğrendim. Ama 5 yanlış da yapılmazmış be.

Elit Karma Vip

Tr:7y
    Sos:5y
    Mat:1y 2b
    Fen:2y 1b
    Total:98.25
    Bu denemeye başlarken çok uykum vardı pek bir şey hatırlamıyorum. Ama matematikte şekilli soru klasik soru dengesi iyi ayarlanmış gibi. Sosyalde de coğrafyada 3 yanlışla batırmışım.

Elit Karma Alan
    Tr:2y
    Sos:6y
    Fen:2y
    Total:103
    Türkçe iyi gelmesine rağmen zorlanmıştım diye hatırlıyorum. Sosyalde her dersten eşit gitmiş nerdeyse. Ama 6 yanlış yapılacak deneme değildi özellikle dindeki yanlışlarımı yapmayabilirdim. Matematikte bunda da yeni nesil klasik dengesi iyi sağlanmış ama sorular hiç de zorlayıcı değildi. Sadece birkaç uğraştırıcı soru vardı.

Elit Karma Paylaşım

Sos:3y 2b
    Mat:2y 3b
    Fen:3y 1b
    Türkçesi kolaydı beklediğimden çok yanlış geldi. Sosyal ortaydı sadece coğrafyada tam da en ufak fikrimin bile olmadığı 2 konudan soru gelmesi 2 boşa yol açtı. Ben matta zorlandım. Mat zor değil de uğraştıcıydı. Ben de çok uğraştırıcı sorulara karşı pes ettim. Feni normaldi ama fen çözerken sadece sınavı hızlıca bitirip kurtulma derdindeydim. Bu sınav kesinlikle çok yorucuydu.

Altın Karma bry

Sos:2y
    Mat:3y 2b
    Fen:3y
    Total:105.5
    Türkçe sosyalde zorlandım mata geçtiğimde moralim bozuktu ( bu arada kitapçık sırasıyla çözüyorum ben) mat fen biraz moralsiz geçti. Matematikte yine tüm sayfa kaplayan sorular vardı ama ben matematiği beğendim. Ösym'nin birkaç tık üstü ama eğlenceli sorulardı. Feni ortaydı özellikle fizikte çokça günlük hayat sorusu vardı.

Bilgi Sarmal 7'li 1. Deneme

Tr:3y
    Sos:1y 1b
    Mat:3y
    Total:107.75
    Bu sene çözdüğüm en kolay ama en eli yüzü düzgün denemelerdendi. Türkçe ösym'nin çok çok altında fen sosyali ösym seviysinde matı ösym seviyesine ya eşit ya da 1 tık altındaydı. Denemenin en çok hoşuma giden yanı (netimi yükseltmesinden sonraki) beklenmedik hiçbir şey olmaması. Tüm sayfayı kaplayan mat soruları gibi deneysel çalışmalara da bulaşmamışlar sadece soruyu hazırlayanın doğru cevabı bulabildiği paragrafa da yer vermemişler abuk sabuk kimsenin bilmediği dinden bilgi sorusu da sormamışlar.

06.12.2020
    Altın Karma Özdebir

T:4y
    Sos:2y 2b
    Mat:4y 1b
    Fen:4y
    Total:99.5

Hiç beğenmedim bu denemeyi. Türkçede paragraf kolaydı dil bilgisi sözcükte cümlede anlam paragrafa göre daha zordu. Sosyali bence rezaletti düşünür adı verip bu kaçıncı yüzyıl düşünürü sormak nedir. Matematiği de vasattı. Bazı soruların cümleleri gerçekten bozuktu. Soruların geneli klasikti. Güzel soru yok denecek kadar azdı. Her tyt mat sb'sinde olan sorular değil de 9. 10. sınıf sb'lerindeki sorular gibiydi. Boşum dışında full bekliyodum ama aynı sayfadan 4 yanlış geldi. 2si işlem hatası 1inde 16ı bulup 6 işaretlemişim 1i ise normal yanlış yani dikkatsizlik değil. Fen de güzel değildi. Fizik idare eder kimya kötü biyo normaldi. Bence bu deneme genel olarak ösym sınav formatından uzaktı.

09.12.2020
    Elit Karma En

Tr:1y
    Sos:6y 1b
    Mat:3y 1b
    Total:104.25

Türkçe ösym seviyesinin altı ama çok da kolay değildi. Beklediğimden iyi geldi. Sosyalde sadece tarih full ama tarih de dahil sosyali beğenmedim. Coğrafyadaki 2 yanlışım bilgisizlikten onun dışındaki yanlışlarımda sorular saçmaydı(bence). Matematikte yeni nesil klasik dengesi hoştu gğzel sorular da vardı ama soru cümleleri çok sıkıntılıydı. Pek çok soruda cümleleri anlamam soruyu çözmekten uzun sürdü. 1 yanlışım dikkatsizlikten 2 yanlış 1 boşumsa bahsettiğim anlaşılmaz sorulardan geldi. Fen normaldi. Fizikte yanlış yaptığım soru hoştu. Elektrik konusuyla günlük hayatı güzel harmanlamışlar. Sınav sosyal ve mattaki sıkıntılara rağmen çözülür.

Not: Bendeki basımda mat 4. Soru video çözümle farklılık gösteriyor. Cevap anahtarında yanlış göstermesine rağmen soruyu bendeki haliyle doğru çözdüğümden doğru saydım.

12.12.2020
    Altın Karma Okyanus
    Tr:5y
    Sos:3y 1b
    Mat:1y 3b
    Total:103.5

Türkçede paragraflar kolaydı yanlışlar cümlede anlam ve dil bilgisinden geldi. Fen sosyal normaldi. Sadece felsefe biraz garipti , zorladı beni. Matematikte güzel sorular da vardı ama herkesin rahat yapacağı sadece uğraştırıcı sorular ağırlıktaydı. Mat ösym'ye son derece uzak da olsa rezil değildi.

15.12.2020
    Bilgi Sarmal 7'li 2. Deneme
    Sos:4y 1b
    Mat:1y 1b
    Total:105.5

İlk sınavı için yazdığım her şey bunda da geçerli sadece coğrafya zorlaşmış daha çok bilgi sormuş.

19.12.2020
    Altın Karma Testokul
    Mat:1y
    Total:105

Sınavı genel olarak beğenmedim. Türkçesi normaldi aşırı zor değildi. Sosyal çok kötüydü. Tarihteki yorum soruları güzel değildi coğrafya normaldi felsefede hem bilgi sorusu ilginçti hem de paragraflar dinde gereksiz bilgi sormuşlardı. Matematikte normal metinli 1 problem sorusu bile yoktu. Uğraştırıcı ve küçük bir dikkatsizlik sonucu yanlış yapılabilecek soru sayısı çoktu. Yeni nesil klasik dengesi hiç ayarlanamamış ve geometrisi çok kolaydı. Fen aslında normaldi sadece fizikte 1 tane bile nitelikli soru olmaması dikkatimi çekti.

22.12.2020
    Bilgi Sarmal 7'li 3. Deneme
    Tr:4y 1b
    Mat:3y 2b
    Total:98.25

Güzel sınavdı. Genel olarak ilk 2 denemeye göre daha zorlayıcıydı ama 100 üstü yapılacak denemeydi beklediğimden düşük geldi. Türkçe ösymnin 1 tık altı sosyal 2 tık üstü mat 2 tık üstü fen 1 tık üstüydü.

28.12.2020
    Altın Karma Fen Bilimleri
    Tr:6
    Sos:3
    Fen:3
    Total:101.75

Altın karmanın çoğu denemsinden güzeldi. Türkçede dil bilgisinden çok yanlış geldi. Bunun dışında bir şey hatırlamıyorum çünkü 1 hafta gecikmeli giriyorum denemeyi. Ama sanki yer yer kasıntı sorular vardı.

02.01.2021
    Elit Karma Köşebilgi
    Sos:2y 3b
    Mat:2y 1b
    Total:107.25

Yılın ilk denemesi mutlu etti. Türkçe kolay ortaydı sosyalde tarih zorlayıcıydı onun dışında 2 tane gereksiz soru vardı. Mat kolaydı. Ösym seviyesi denebilir. Fen normaldi eleyici 1 soru vardı ona da elendim. Güzel deneme çözülür.

09.01.2021
    Limit TG TYT
    Tr:8y 1b
    Sos:2y 1b
    Mat:3y 1b
    Fen:3y 1b
    Total:96

Sınavın süresine 165 dk demişler bunu bitirdikten sonra fark ettim ama fark etsem de gerçek sınav 135 dk olacak diyip 135 dk verirdim. Sınava gelecek olursak gerçekten 135 dk için zor bir sınavdı ama 165 dk için bile kolay denemezdi. Normalde her denememde 20 25 dk arttırıp baştan sona türkçe kontrol ediyorum özellikle işaretlidiğim sorular oluyor onları tekrar çözüyorum bu şekilde türkçe netlerimi yükseltiyorum. Ama bu sınavda bırakın kontrolü 4 boşuma dönemedim bile. 3'ünü salladım 1'i tuttu. Türkçede hem dil bilgisi hem de paragraflar zorlayıcıydı. Sosyal normaldi sanırım dinde gereksiz bilgi sorusu vardı bir tane. Matematik güzeldi aşırı zorlayıcı değildi ama yanlış yapmaya elverişli sorular vardı. Geometrisini de beğendim. Fen biyoloji dışında normaldi. Biyoloji de ilk kaz karşılaştığım bilgi sorusu ve yorum sorusu vardı.

12.02.2021
    Bilgi Sarmal 7'li 4. Deneme
    Tr:5y 1b
    Sos:1y
    Mat:4y 2b
    Total:103.25

Türkçede zorlandım ama gerçekten de zorlayacak bir türkçe miydi emin değilim. Sosyal fen kolaydı. Matematikte 3 tane l,ll,lll'lü soru yanlış yaptım 2 si saçmasapan dikkatsizlikler. Çarpma işlemini toplama olarak görme de 1 boşa sebep oldu. Biraz daha dikkatli olsam ve türkçe'de daha iyi bir performans sergileyebilsem 110'lara dayanabilirdim ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IockedIamora1642 -- 12 Ocak 2021; 16:29:50 >

• Başarılar hocam. Hedefiniz nedir?
  • hocam anlamsız biçimde lockedlamora'yı vermedi rastgele sayı yazdım ben de
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    Teşeklürler hocam. Boun ya da Odtü ceng.
  • Fark ettim de cevapsız kalmasın dedim, teşekkürler.
  • Hocam mata kaç dk ayırıyorsunuz
  • lockedlamora'nın deneme günlüğü :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAHA_Fe deneme günlüğü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam max. 60dk ama genelde türkçe (35)
    mat (50-55) fen+sos (25-30) şeklinde oluyor
  • lordemircanın deneme gunlugu dıye okudum nedense başarılar hocam

• verimli konu, boğaziçi hayırlı ola
  • kolay gelsin hocam

• Başarılar hocam gelecekte hangi denemeleri çözmeyi düşünüyorsunuz?

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Aslında aklımda 345 6'lı deneme dışında set yok ama onun için de henüz erken. Umarım dershaneler açılır da en azından haftanın 1 denemesini orda çözerim yoksa piyasanın iyi kötü demeden her denemesini çözmem gerekecek. Ayrıca siz de deneme önerirseniz çok sevinirim hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.