Hocam Limit Avantaj'ın dörtlü denemesine bakabilirsiniz. Ben çok beğenmiştim. Dershane ve okul deneme ihtiyacını karşılamakta baya yardımcı oluyordu cidden. Deneme dizinime baktığımda çoğu denemeyi ya dershanede ya da okulda çözdüğümü gördüm :D. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 8 Aralık 2020; 20:4:34 > |
lockedlamora'nın deneme günlüğü (2. sayfa)
-
-
Bilkent'ten memnun musunuz hocam ? Özellikle u.eğitim konusunda.
-
Hukuk uzaktan eğitime çok elverişli bir bölüm, o yüzden şu ana kadar online eğitimden kaynaklanan bir sıkıntı çekmedim, her şey olması gerektiği gibiydi. Hatta onlineın kendine göre avantajları var diyebilirim (ders videolarının internete yüklenmesi mesela). Bilkent'ten genel olarak memnunum, yönetim çok mantıksız kararlar verse de bazen (En azından sonuncu karardan döndüler.).
Bilkent hukuku seçerek doğru karar verip vermediğimi düşünüyordum ilk iki-üç ay, ekonomi hukuku üzerine verilen lisans düzeyindeki seçmeli dersleri görünce iyi ki Bilkent'i seçmişim dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 8 Aralık 2020; 22:26:54 > -
Çok güzel hocam, meraktan soruyorum tıp düşünüyorum da .s Merak ediyorum teknik üniversite ağırlıklı özel ünileri (say kısmı için).
Lisans düzeyi derken ? Seçme falan mı oluyor ileride, eğitim mi alıyorsunuz branş olarak, ona göre eğitim mi veriliyor ?
-
Hayır hocam branş sistemi yok. Hukukun iktisadi analizi vb. dersler çoğu üniversitenin müfredatında yok diye biliyorum. Varsa da iktisat ve hukuk veya ekonomi hukuku adıyla verilen yüksek lisans programlarında varlar. Bilkent'te bu alanlara giriş mahiyetindeki dersleri lisans seviyesinde de alabiliyorsunuz seçmeli ders olarak. Anlatmaya çalıştığım buydu.
Hocam online eğitim bence çok kötü değil ya, odaklanma harici hiç sıkıntım olmadı :D.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 9 Aralık 2020; 20:18:11 > -
Çok güzel hocam, sizin adınıza sevindim :) Bu dersleri bu şekilde görmek iyidir herhalde
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.
-
Msü netiniz nasıl hocam? 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X