Çalışma günlüğümüz varsa neden deneme günlüğümüz olmasın ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çalışma günlüğümüz varsa neden deneme günlüğümüz olmasın ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 8 Ekim 2024; 20:12:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başarılar. Türkçe soruları genelde dil bilgisinden çok paragraf ağırlıklı oluyor. Paragrafı halledersen 35 üstü netler görmeye başlayacaksın. Bunun için de okuma-dikkat kabiliyetini geliştirmen gerekir. Düzenli paragraf sorusu çözmen veya her gün belli bir miktar kitap okuman senin yararına olacaktır diye düşünmekteyim. İyi çalışmalar dilerim. |
Çok sağolun hocam tavsiyeleriniz için. Her sabah 1 tane tyt Türkçe denemesi çözmeyi düşünüyorum artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 12 Ekim 2024; 10:8:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendi beceriksizliğim yüzünden hocam. Türkçeyi gereksiz hızlı çözmeye çalışıyorum. Bu da netlere yansıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ortalama bir net hocam, ne anlamda dediniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sosyal denemesi çözüp oradaki bilgileri not alıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 29 Ekim 2024; 6:9:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Matematiği zor muydu hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orta seviyeydi hocam. Benim beceriksizliğim 26 net. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağolun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |