< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 10 Eylül 2024; 22:48:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 10 Eylül 2024; 22:48:2 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sıkıntı yok ben de halktanım hocam, rasyonelde 40 geldiğine bakmayın ilk deneme diye yazılabilecek en kolay soruları yazmışlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 1 Mart 2024; 17:13:34 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
limit tyt tg eklendi bu matematik ne aggg mahvolduk yandık bittik... |
yayın denizi tyt tg ve birkaç branş denemesi eklendi |
az önce çözdüm hocam, bu akşam branş branş görüşlerimi ekleyeceğim. genel olarak iyiydi, çözülmesi şart bir deneme değil ama çözülebilir, güzel edit: fikrim değişti çok basit < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 18 Ocak 2024; 11:40:12 > |
matematik için mi diyorsun? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 1 Ağustos 2024; 18:41:55 > |
evet |
burada övülüyordu aslında ama herhalde sonraki denemeleri iyidir. kaçkar(2. seviye)-ağrı(3. seviye)-everest(4. seviye) diye yazdıkları denemelerden birer tane çözüp görüşümü yazacağım |
rasyonel genel/yorumum ve birkaç branş eklendi |
cevapları sanal optiğe kodlamıştım, sanal optik eski cevap anahtarıymış yorumumu ve netleri güncelledim.. rasyonel pişmanlıktır |
töder tg, özdebir tg ve birkaç branş denemesi eklendi |
bir süredir güncellemeyi üşeniyordum az önce 23 tyt''i çözüp ekledim türkçe çok üzüyor |
bro o biyoloji fullemelik bi biyolojiydi, sosyalin bu sınav için gayet iyi ben de 15 yapmıştım. türkçe için sınava 2 ay kala seri denemelere girince düzelmişti benim 35-4 yapmıştım. olacak olacak çok iyisin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biyotiği yiyorum şu anda, düzelicez |
kurumda giriyorum ama 11. sınıfta unuttuğum konulardan dolayı en son 35-40 civarı geliyordu (tabii o zamanlar lti'm yoktu şu anda tek integral eksik) 12 konuları integral hariç bitti 11 tekrarına başladım, fendeki eksikleri kapayınca muhtemelen gelecek aya başlarım |