Bu kendini geliştirme muhabbeti çok sıktı zaten doğuda makine okuyan adam da kendini geliştirmekten falan bahsediyor , sen kendini geliştirirken odtüdeki adam yerinde oturmuyor adamın daha fazla bağlantısı daha fazla imkanı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS25 | daxpc deneme günlüğü (3. sayfa)
-
-
ulan iki gün önce tyt 23de 97.5 yapıp bir gün sonra branşları birleştirdiğim denemede 91 bugün de 82 yaptım böyle hayatı
-
hocam branş birleştirme işi güzel oluyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
branşları alırken genelde orta üstü seçtiğimizden çok daha kaliteli oluyor ama netlere de yansıyor tabii, 120 gün boyunca çözecek genel deneme bulmak zor o yüzden ben en az 70 günü bu şekilde her gün branşları birleştirerek geçireceğim, 345 fen - bs sos - apotemi tr - endemik/345 mat gibi bir 4lü yapabilirseniz daha da kalitelisi yok
-
apotemi maestro tyt1 ve endemik tyt mat eklendi, aslında bugün de karışık branş attım ama hepsini yazmakla uğraşasım yok
-
msü 23 eklendi böyle giderse benden bir şey olmayacak
-
msü 22 eklendi
-
msü 19 eklendi. garip bir sınavdı, genellerden gelen en yüksek tr ve mat neti, en düşük sos neti ve son birkaç aydaki en düşük fizik neti geldi
-
hocam Msü 2019 için ne kadar süre tuttunuz? eğer 135 dk ise MSü 2023 ve 2022 ile nasıl farklar hissettiniz? sorular 135 dakikalık mıydı? gördüğüm kadarıyla netler çok oynamamış. hepsi süresine orantılı şekilde hazırlanmış gibi sezdim.
-
145dk fakat tam odak çözülürse 130dkda hakkıyla geri kontrolü ile tamamen çözülmelik bir sınavdı(sosyale çok kafa takılmazsa). matematik kolay gelince ben genelde rehavete kapılıp daha uyuşuk çözüyorum o yüzden normalden uzun sürüyor
-
kolay gelsin dehaşkapece
-
hocam bu yaz eyüp b'den konuları baştan sona dinleyip yanında bir sb çözdüğümde(öncesinde 11'de de 345 sb atmıştım) 28-30 net arasında başladım sonra bir süre ben de aynı şekilde oralarda tıkanıp kaldım. 3-4 aydır düzenli olarak haftada yaklaşık her gün tyt mat denemesi çözüyorum işin tek sırrı bu, bir de özellikle belirli soru tiplerini kaçırıyorsanız (ben özellikle olarak kombinasyon/olasılık, soru tipi olarak da basamak analizi ve bölme bölünebilmeden kaçırıyordum) bir sb ile o konunun güzel sorularını alıp baştan sona çözün otomatikmen netler artmaya başlıyor, geoda konu eksiğin yoksa olay bu
-
Genel sıkıntı problemde zaten, onun harici ufak pürüzler var ancak denemeden denemeye değişiyor üstüne düşsem kapanır muhtemelen. Problemlerde de bir apotemi problemlere çözerim diye düşünüyorum.
4 aydır deneme kısmı ilgimi çekti. Ben sanırım çok boşladım daha bir paket bitirmemişimdir belki de branş denemesi. AYT çalışacağız diye çok saldık TYT'yi. Toparlanır inş.
Hız için yaptığınız ekstra bir şey var mı yoksa klasik süreli branş mı atıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hız için tavsiye verebileceğimi çok sanmıyorum çünkü okuma anlamam ciddi anlamda kıt, kitap okuma eksikliğinin büyük sorununu çekiyorum, 10-11. sınıf olsan her gün kitap oku derdim ama 12/mezunlar için tek çözüm bol bol deneme çözmek. Genel denemeler için kurumda matematiğe 85dk civarı ayırıyorum çoğunlukla, Türkçeyi 45dk'lardan 35dk'a çekmiştim ama onun yerine 40dk verip anlamak için okumak çok daha faydalı geldi, bu sıralar o şekilde yapıyorum, MSÜ 19'un hızlı bitmesinin sebebi sınavın bayağı kolay olmasıydı ki zaten o zamanlar sınav 135dk idi.
Problemlerde ise herhangi bir ek çalışma yapmadım sadece deneme üzerinden gittim. Apotemi problemler öneriliyor yine de deneyebilirsiniz, sadece baştan sona bitirmeyin eksiğiniz olduğunuz problem konularının (örn. hız problemleri vs.) sağlam sorularını çözün, gerisi denemeyle halloluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 24 Şubat 2024; 17:10:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X