İnşallah olur hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS25 | daxpc deneme günlüğü (5. sayfa)
-
-
3d 2023 tyt tg 5 deneme günlüğüne giriş yapmış bulunmaktadır kalite kokan bir denemeydi. tanrı alper emrah gümüşün gazabından korusun
-
Hocam seri genel deneme çözmeye mi başladınız
-
yaklaşık 3 aydır zaten her gün branşları birleştirip tyt genel denemesi atıyordum, son birkaç gündür direkt genel çözmeye başladım ama keyfi
-
Benim netler seninkilerin aynısı neredeyse turkcem daha iyi matematiğim daha kötü sanırım kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 7 Nisan 2024; 1:54:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ olun hocam size de. matematik çözdükçe düzeliyor da 12 yıllık kitap okuma açığını kapamak biraz sıkıntılı, türkçeden çok çektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 7 Nisan 2024; 11:54:37 > -
hocam tytleri cozerken optige kodluyor musunuz ? bir de evde mi cozuyorsunuz ?
optiğe kodlamak yerine -10dk veriyorum, evde çözdüğüm denemelerde eğer yanına koymadılarsa optik çok önemli değil.
evet denemelerin büyük kısmını evde çözüyorum fakat hafta sonları dershanenin denemelerine de giriyorum
-
345 tyt 2, bs yıldızlar yarışıyor tyt 0 eklendi, 110 net üstü yapmak gerçekten bot işi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 13 Nisan 2024; 11:52:33 > -
Dostum basaracaksin
bu aytyi ne yapacağız hala 60-65 civarı
-
345 tyt genel 4 eklendi
-
sanırım.. sanırım olmayacak
-
Niye ki? Böyle düşünmenize sebep olan nedir? Netleriniz fenal değil bence. Kötü senaryoda bile 5k oynarsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence ayt de istediği netleri yakalayamiyir denemelerde o yüzden böyle konustu
hocam 5k hiç hedefim olan sıralamalar değildi, daha önce aklımın ucundan bile geçirmediğim üniversiteleri gündeme getirmeye başlayınca açıkçası moralim yerle bir oldu. zorlu bir 30 gün olacak
-
Yks son hafta kazanılır diye duydum
Hocam sana ODTÜ makine ya da kimya mühendisliği yakışır inşallah ODTÜye yollayacagiz seni kimya düşün erim yurtdışında kimyanın talebi yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 11 Mayıs 2024; 2:52:52 >
Hocam tyt güzel bence olması gerektiği gibi tam , ayt nasıl geliyor ?
Hocam bu 2 bölümün ortak noktası mühendis olması mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X