Şimdi Ara

YKS25 | daxpc deneme günlüğü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
7.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi bir temelin yoksa ilk 5k çok zor. Davulun sesi uzaktan hoş gelir tabii. İlk 100 tayfanın konularıını okuyup gaza gelmemek lazım. Şans faktörü de var tabii, 3 fizik sorusu daha yapsam bilkent ee’deydim (ayt’den sadece 3 yanlışım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 11 Mayıs 2024; 14:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

inşallah hocam ama ben yazılımcıyım zaten, o yüzden ceng dışı hedefim yok  

• ayt istediğim seviyelerde değil, 65 civarı  günde 2'şer mat ve fen denemesi atmaya çalışıyorum bu aralar

• daxpc kullanıcısına yanıt

Ayt aynı , tyt 85 civarı ne yapacam bilmiyorum sene başı +100 görüyordum sene boyu deneme bile çözmedim bundan sonra toparlanır mı bilmiyorum

• 105 tyt 75 ayt yetiyo 5k için

• yltyy kullanıcısına yanıt

La kolay değil işte onu yapmak da. Benim tyt iyi değildi ayt ile toparladık. Keşke fiziğe biraz daha yoğunlaşsaydım ocakta tüm konular bittiydi sadece fizik kalmıştı. Erteledim erteledim son 20 gün kala halletmeye çalıştım o da bir halta yaramadı 3 yanlış geldi 

ama keşke EA’dan da hazırlansaydım ilk 200 falan gelirdi, sabancı cs giderdim. Bu sene denicem bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 11 Mayıs 2024; 18:37:31 >
  • Benim hedef 8k civarı yapıp boun mata gitmekdi 2-3k hedefleyen adamlardan çok netim varmış biraz pişmanlık son ay basiyoz bakalım belki 2k gelir de bilkente giderim  

Matematiği iyi araştır, 2-3 aydır ben de bilkent matematiğe geçmeyi düşünüyordum araştırmalarım sonucunda soğudum.

• Akademi istiyom ben düz mat alanından değil ancak econ tarzı belki ml.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 11 Mayıs 2024; 19:6:58 >
  • kolay değil de ben sıfır değilim ki hacı. tyt zaten o seviyelerde, aytyi de 1 ayda 65'ten ne kadar çekebilirsem çekmeye çalışacağım işte, gerisi için biraz da şansa ihtiyacım var. artık Allahın takdiri o da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 11 Mayıs 2024; 19:9:36 >

Ee top cengler gelmese mezuna mı kalcan

Odtü stat yaz 10-15k olursan

Netlerin nasıl hocam

• O sıralamalara düşeceğimi sanmiyom ama stati gömmüyor muydun her konuda

• tyt 100 civarı (msu 103) ayt 70+ kıyas için son özdebirde 101 tyt 72 ayt yaptım (fen 33)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 11 Mayıs 2024; 20:2:47 >

Yok orta halli yerlerde ceng okumaktan daha mantıklı eğer grad seviyesinde eğitime devam edeceksen. He ben o sıralamalarda olsam tıp yazar geçerdim. 6 sene tıp + rahat bir uzmanlık ayda 150k maaş alır yatardım ne uğraşcam data science, machine learning falan.

• ytü ceng altında bir üni yazacağımı sanmıyorum, belki en kötü ihtimal marmara

Ea’dan gir sabancı cs kazan veya ctis 50 gel

• Ea girip Sabancı girmek hile gibi sene başı bilsem her şey çok farklı olurdu

Bu mevzuyu unideki 2. senemde öğrendim. Ben deneyeceğim 2 hafta sonra sınavlarım bitiyor. Edebiyat yetişirse olur gibi. Matematiği fullerim tarihim iyi coğrafya sıkıntı sadece. Ama kazanırsam geçer miyim bilmiyorum. Bölüm daha iyi ama okul daha kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 11 Mayıs 2024; 21:59:8 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.