< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 2 Aralık 2024; 14:9:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yok hocam girmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok sağolun hocam🫡 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 15 Aralık 2024; 12:47:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fenin bi taktiği yok ya dümdüz çalışınca yükseliyor zaten netler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen sene: Karekök , 3D, orijinal, Barış’ın LTİ ye kadar olan kısmı ve Apotemi trigo Bu sene: 3D,Eyüp B ,orijinal, Apotemi Limit-Türev, orijinal trigo çözüyorum. 1 aya Barış’ı çözmeye başlarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben olsam birini baştan başlayarak diğerini sondan başlayarak birlikte çözmeye başlardım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kolay gelsin hocam Şu ana kadar AYT matta çözdüğünüz kitapları en iyisinden en kötüsüne sıralasanız nasıl olurdu? Şuan Eyüp ile Orijinal birlikte götürüyorum, bitince nasıl devam etsem diye kararsız kaldım. Özellikle karekökü merak ediyorum, iyi diyorlardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |