İyiden kötüye doğru Orijinal—Karekök=Barış—3D—Eyüp B derim büyük ihtimal. Karekök’ü öneririm hocam kesinlikle fazlaca şey katacaktır. |
Tkexpert deneme günlüğü (3. sayfa)
-
-
Eyüp'ü niye beğenmediniz hocam? Bu kadar kitabın arasında en sona yerleşmesi bence ilginç olmuş. Kendi deneyimim 3D ve Orijinale kıyasla kat kat iyi bir kitap. Şu listede en sevmediğim Orijinal oldu benim de niyeyse.
Ayrıca unutmadan onu da sorayım neden en çok Orijinali beğendiniz? Bence çok arafta bir kitap. Hani kötü desem ayıp olur ama kesinlikle iyi de diyemem.
Dediğim gibi karekökü çözen kim varsa sizin gibi öneriyor. Valla bir şekilde çözeceğim onu hatta 3. kitabım olacak sanırım.
-
Valla hocam Eyüp B çözerken hiç zevk alarak çözmüyordum özellikle trigonometrisi beni çileden çıkarmıştı. Sorular küçücük ama soruda fazlaca açı yerleştirme ve ek çizim olunca her şey birbirine giriyordu.
Orijinal bence tam ayarında kitap özellikle mavi testleri bana çok şey kattı. Video çözümleri de iyi olunca en beğendiğim kitap oldu.
-
O kısıma katılıyorum trigosunu bende çözüyorum şu anda, bazı yerlerde gerçekten çıldırtıyor ancak genel olarak bakınca geliştiriciliği diğerlerine nazaran daha yüksek geliyor. Özellikle diğer kitaplarda bulunmayan soru tarzları ve değinilmeyen yerlere değinmesi de çok hoş. Mesela trigonun daha ilk testinden yönlü açı soruları bile diğer kitaplarda bulunmayan ve basit diyerek arka plana attığımız şeylerden bizi vuruyor.
Orijinali beğenmeme nedenlerimden biri de bu aslında. Kitap bazı konularda bir yerden sonra tekrara düşüyor gibi geliyor veya çözerken daha önce görmediğim tarzda soru çok çıkmıyor. Gelişim kısmına bir tık sekte vuruyor bu yüzden.
Aslında Orijinali yanlış konumlandırdıklarından dolayı da bu sıkıntı oluyor olabilir. Matematiği çok kötü olmayan biri için başlangıç kitabı olarak bile kullanılabilir. Bu şekilde kitaptan alınacak verim düzeyi daha da yükselir bence.
-
Aydın AYT-2–> 35/5 Mat Fiz 12/2 Kim 13/0 Biyo 12/1
Toplam—> 70 Net
Aydın yine yapmış yapacağını. Matematik de çok fazla PKO vardı en zayıf yerimden vurdu Deneme
Fen kısmı baya iyiydi özellikle fizikte tatlı sorular vardı -
Sonuçlar 5 fazla, az gelmiş takma iyi seviyedesin 6 ay kendini sıkmadan devam et guzel sonuç kesin gelecek. 5 net niye böyle oldu niye soyle oldu diyip denemeleri çok takanlar sınavda stres falan yaşıyor boş boş sen öyle yapıyorsun diye degil genel tavsiye vereyim dedim -
Fende kaç kitap çözdün -
Haklısınız hocam, tavsiye için teşekkür ederim.
-
Kimya: 3+organik fasikül
Fizik: 2
Biyo:3
-
3D TG—> 39/1 15/5 35/2 20/0 Toplam—> 107 Net
-
Tebrikler hocam -
Çok sağolun hocam
-
Mikroorijinal AYT-2–> 40/0 Mat 10/4 Fiz 13/0 Kim 12/1 Biyo
Toplam—> 73,75
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 29 Aralık 2024; 11:49:36 > -
oyyyy -
adam yapiy baba vay
-
Hız ve renk TYT-1 36/4 18/2 37/3 19/1 Toplam->107,5 -
Olasılığı nası yapıon -
denemelerde çıkan soruları analiz ediyorum
-
Bugün sağlam bir orijinal TG AYT denemesi geliyor
Şu şekil bekliyoruz
Post GalaktikosyoutubeSavaş Cebeci bekliyoruzhttps://www.youtube.com/shorts/93yVzQ4O4gc?si=1APmBlQaeqpHJD76
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 2 Ocak 2025; 8:21:24 >
-
başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxwellDenklemleri -- 2 Ocak 2025; 12:17:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X