Eşit ağırlık 3k sıralamam var Bilkent'ten bir fakülteye tam burslu yerleşirsem yurtta ücretsiz mi kalacağım bilgisi olan var mı? |
Bilkent KAPSAMLI Burs
-
-
Evet -
bir de burs bağlanıyormuş anladığım kadarıyla doğru mu, ayrıca kolayca iptal olur mu bilginiz var mı hocam -
4500+yurt veya 6500 aliyosun, devamsizlik yapmazsan rahatsin
-
hazırlıkta 2 yıl bölümde 5 yıl kapsamlı burs hakkın var. not ortalamandan etkilenmez.
alman gereken ders sayısını aldığın ve derslere devam ettiğin sürece bursun kesilmez.
yılda 8 ay, ayda 4500 tl şu anlık. her sene artar enflasyona göre.
yurtlar 2 kişilik karyolalı standart oda. banyo/tuvalet yok. ücretli kalmak istesen yıllık 54 bin tl değerinde.
güz ve bahar döneminde yurtta kalırsan yazın da ücretsiz kalabiliyorsun.
üst sınıflarda başarılı olursan(belli koşulları var) banyolu 2 kişilik otel gibi bir odaya geçiyorsun. yeni yapılan yurtlar.
-
teşekkür ederim sağ olun,böyle şartlara sahip farklı okullar var mı çünkü biraz kamu yönetimi yerine daha çok hukuk veya iktisat istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Ps2ciGenç
teşekkür ederim sağ olun,böyle şartlara sahip farklı okullar var mı çünkü biraz kamu yönetimi yerine daha çok hukuk veya iktisat istiyorumbilkent polsta kamu yönetimi dersi yok nerdeyse ad olarak var sadece amacın özele yönelmekse bilkent iibfde sıkıntı yaşamazsın ama kontenjan düşmüş geçen sene 3k dı bu sene 2.5k falan olur min. yani bu sıralamaya göre vakıflarda yeditepe econ olabilir burs ve yurt imkanları vardı sanırım onun haricinde yok malesef.
-
kontenjan düşüşü kötü olmuş hocam ya -
Hocam bu yurt meselesi ne bilginiz var mı, bazı kişilere sanırım yurt çıkmamış yoğunluk falan başlamış
-
aynen 21 kişide 3 kişi 60 kişide 10 kişi yapıyor yine yaz sen belli olmaz bide yeditepeye bak burs ve yurt imkanlarına işletme ve econu yazılabilir
durumun kötüyse odtüde de yurt çıkar burs da alırsın mezunlar derneği geliştirme vakfından vs. IR yazabilirsin
bu sıralamaya başka da yer yok malesef her şey çok yükseliyor görece iyi bir yere kapağı atıp rahatına bak derim
-
Galiba, tek kişilikleri cift yapacaklarmis. Benim bazi arkadaslar 82 yerine tekte kalamiyo mesela
-
Beni bugün arayıp kapsamlı yurt kapsamında 2 kişilik yerine 1 kişilikte kalmaya hak kazandınız dediler, umarım böyle bir dalavereye kurban gitmem lol ahsjdnf
-
Bana da aynisi geldi, hepsi diil galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X