tödere giren var mı, girdiyseniz sizce zorluğu nasıldı kolay/orta/zor olarak değerlendirir misiniz |
töder sonuçları
-
-
türkçesini bğenmedim ,,şıklardan doru cevap çok belliydi eleyici değildi,matla feni güzeldi bence,coğrafyada bilgiye dayalı sorular olması da çok iyi olmuş
-
tam olarak bakmadım ama 75-80 bandında geleceğini düşünüyorum. ilerlemeye devam.
-
hocam benim 80 geldi ama okulda herkes 90-100 bandında yapmış sanırım kolay denemeydi. yine de gelişme gösterdiğimi düşünüyorum, dediğin gibi çalışmaya devam edeceğiz sana da iyi çalışmalar dilerim
-
türkçede genel fulle yakın yapmış ordan fark atamadık maalesef dediğin gibi
-
kolaydı 110 yaptım.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: unspoiled perfectionhocam benim 80 geldi ama okulda herkes 90-100 bandında yapmış sanırım kolay denemeydi. yine de gelişme gösterdiğimi düşünüyorum, dediğin gibi çalışmaya devam edeceğiz sana da iyi çalışmalar dilerim
Hocam türkçe biraz kolay olmuş ama sınavda böyle olmayacaktır tabii. Herkese bakıp moralinizi bozmayın. Yola devam.
-
pdf varmı -
Bende var -
hocam çok kolay diyorlardı merak ettim atabilir misin -
sıralama 50k geldi 0 geonun sonuçları :((
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X