AYT MATEMATİK TAVSİYE
Arkadaşlar selam. Geldik sınavda en kötü olduğum yere. Eşit Ağırlıkta Ayt Matematiğin çok önemli olduğunu biliyorum ama bunda cidden çok kötüyüm. Nasıl bir yol izlemeliyim? Kaynak tavsiyesi ve hoca tavsiyesi yaparsanız da sevinirim. Teşekkür ederim.
E.A. TAVSİYESİ?
Dostlar selam. Tyt çalışıyorum. Orada bir sıkıntı yok. Ama Eşit Ağırlık bölüm derslerine ne zaman başlamam gerekiyor. Divan Edebiyatı gibi konularda 0'ım. Ayt'den kaçırmamak istiyorum. Sizce ne zaman başlamalıyım? Ufak Ufak başlasak mı sanki? Bir de Ayt matematik konularına bakmalı mıyım yazın?
TYT FEN ÜZERİNE
Dostlar selam. 2024 senesinde yks'ye girmiştim. Az buçuk tyt fen temelim var. fizikte netim yoktu . kimyayı az buçuk yaptım. biyoloji de öyle.
Bana kısa sürede konu anlatımı yapan iyi hocalar önerir misiniz? Konular bittikten sonra hemen denemelere atlayacağım. Teşekkürler.
Tablet önerisi bütçe 3k-4k
Dostlar selam. Tablet alacağım bütçem 3k-4k arası. Bu bütçeye gidecek en iyi tableti önerir misiniz?
Video izlerim.
Ekonomi grafikleri takip ederim.
Sağlam olursa fena olmaz.
Öyle çok uçuk bir şey lazım değil. Ortalama olsun yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Uyku düzeni halletmek?
Uyku düzenini halletmeyi deniyoruz. Uyandıkça buranın altına mesajları eklerim. hedef 6.35'de masada olmak.
Boğaziçi Ekonomi?
Merhabalar ben 12.sınıftan mezun oldum ve sınavım iyi geçmedi sayısal bölümdeydim. Aslında ayt matematik yapmaya yatkın bir insanım çalıştığım konuları kavrayabiliyorum ama hem sayısal bölümün zorluğu hem de benim disiplinsizliğim ve motivasyonsuzluğum sonucu istediğim sonucu alamadım. Kısa kesiyorum : sayısaldan eşit ağırlık bölümüne geçiyorum. Eşit Ağırlıkta derece yapacağım. Durum güncellemesi atarım..
Bu benim son şansımın olduğunu biliyorum ve ona göre çalışacağım. Makinalar gibi çalışacağım. S*gara Alk*l Mahsurbaskan yok.
Not : Forumu yanlış kullanıyor olabilirim yabancıyım buraya. + Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.482 (Bu ay: 386)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar