Arkadaşlar selam. Dershaneye başladım. Seviye belirleme sınavı olduk. Tyt gerçekten iyi geldiği için en iyi eşit ağırlık sınıfına düştüm. Ben Sayısaldan Ea'ya geçtiğim için ea konuları hakkında pek bir bilgim yok. Sınıfımda gerçekten iyi sıralamadan mezuna bırakmış arkadaşlar var. Aradaki farkı nasıl kapatabilirim? İster istemez bir çekingenlik tarzı şeyler oluştu. Ea konularını önceden öğrenip dershanede tekrar etmek mantıklı mı? Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
AYT MATEMATİK TAVSİYE
E.A. TAVSİYESİ?
TYT FEN ÜZERİNE
Tablet önerisi bütçe 3k-4k
Uyku düzeni halletmek?
Uyku düzenini halletmeyi deniyoruz. Uyandıkça buranın altına mesajları eklerim. hedef 6.35'de masada olmak.
Boğaziçi Ekonomi?
Merhabalar ben 12.sınıftan mezun oldum ve sınavım iyi geçmedi sayısal bölümdeydim. Aslında ayt matematik yapmaya yatkın bir insanım çalıştığım konuları kavrayabiliyorum ama hem sayısal bölümün zorluğu hem de benim disiplinsizliğim ve motivasyonsuzluğum sonucu istediğim sonucu alamadım. Kısa kesiyorum : sayısaldan eşit ağırlık bölümüne geçiyorum. Eşit Ağırlıkta derece yapacağım. Durum güncellemesi atarım..
Bu benim son şansımın olduğunu biliyorum ve ona göre çalışacağım. Makinalar gibi çalışacağım. S*gara Alk*l Mahsurbaskan yok.
Not : Forumu yanlış kullanıyor olabilirim yabancıyım buraya. + Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.794 (Bu ay: 265)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar