Şimdi Ara

Boğaziçi Ekonomi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 12.sınıftan mezun oldum ve sınavım iyi geçmedi sayısal bölümdeydim. Aslında ayt matematik yapmaya yatkın bir insanım çalıştığım konuları kavrayabiliyorum ama hem sayısal bölümün zorluğu hem de benim disiplinsizliğim ve motivasyonsuzluğum sonucu istediğim sonucu alamadım. Kısa kesiyorum : sayısaldan eşit ağırlık bölümüne geçiyorum. Eşit Ağırlıkta derece yapacağım. Durum güncellemesi atarım..

Bu benim son şansımın olduğunu biliyorum ve ona göre çalışacağım. Makinalar gibi çalışacağım. S*gara Alk*l Mahsurbaskan yok.

Boğaziçi Ekonomi?

Not : Forumu yanlış kullanıyor olabilirim yabancıyım buraya. + Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

• Olayın sigara alkol ve 31 ile alakası yok kardeşim.

ben her cuma 3 efes xtra içer, günlük yarım paket sigara bitirir, günde min 2 posta atardım.

Sonuç: ea ve say derecesi

başarılar.

• hocam orası da öyle tabii ama ben biraz daha disipline sokmak istiyorum kendimi. bu arada değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var. teşekkür ederim.

• Doğru karar kanka
    İtü makineyi bırakıp boğaziçi geçeceğim bu sene
    Boun işletme hedefi koy, ekonomi kısmıyla yanıp tutuşmuyorsan ve ekonomi ile ilgili şuan pek bir bilgin yoksa, doğru seçimin işletme olur
    Ekonomi bir bilimdir, seni ekonomit ya da piyasa için mükemmel biri yapmaz kendini geliştirmen lazım. Bunu zaten işketmedese yaparsın ki işletmede yöneleceğin alan çok fazla. Ekonomi okuyupta illa ekonomi yapmanada gerek yok ama işletmeye kıyasla gereksiz ağır dersleri mevcuttur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maketbıcagı kullanıcısına yanıt

hocam sabancıya baktınız mı

böyle yapmam gerekiyormus mesaj kısmını

kanka dedigim gibi sayisal sıktı fazlasıyla hem fazla derecede ugras , hemde hayatını ders calismaya adamis duygusuz makinelerle beraber calismaktansa ekonomist olup yükselmek veya parayla oynayıp dipten gelip kardesimi kurtarmak istiyorum. tesekkur ederim tavsiyelerin icin dostum. bu isi basaracagiz. iyi bir yönetici olacagim.

• BOÜN Econ gayet guzel bir hedef. 1 senelik çalışmayla daha da iyi bir sıralama yaparsın. Basarılar

• tesekkur ederim hedef ea'da ilk 100

• hocam sizde bi sıkıntı olabilir baktırın derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yltyy kullanıcısına yanıt

Yok hayır, sanabcı dağın başında bir üni çok uzak istanbula bu yüzden sıcak bakmıyoeum, mutlu olamam. Ama gauet güzel bir tercih, özel üni oldupu için sapında solunda zengin arkadaşların olacak ve bu durum gelexekte çok işine yarayacaktır

• enesthexecutive kullanıcısına yanıt

Kanka ekonomidede gereksiz dersler var, piyasa ile ilgili bir ekonomi öğretilmiyor orada. Sana bilim öğretiliyor, şöyle düşün matematik okusan matematikçi olarak para kazanmak istiyorsun, öğrenmiş olduğun matematiğin 10da1 ini anca kullanırsın. Geri kalan 9 luk kısım paraya dönüşmeyecek. Ekonomide aynısı. 3 ay öncesi boğaziçi işletme+ ekonomi çap mezunuyla konuştum, arkadaşımın arkadaşıydı ki 3.99 ort ile 2023de boun 1. Si olarak mezun oluyor, o ve boğaziçince olan bir çok arkaşım ekonomi sana para kazanmayı öğretmiyor dedi. Bilim öğretiliyor. Amaç para kazanamk iste işletme doğru tercihtir.

Ekonomi kısmını iyice bir araştır. Mantıklı olmadığını göreceksin.

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt

Hocam büyük ihtimalle kullandığım antidepresan ilacının yan etkisidir diye düşünüyorum.

• 225 mg efexor kullanıyorum bende bi etkisi olmadı

• bende paxera 30 mg yi günde 2 kere içiyorum ancak bu ilaçtan önce haftada 3-4 kez işimi halledebiliyorken şimdi haftada 1,en fazla 2 kez halledebiliyorum.Belki sıcaklarında etkisi vardır

teşekkür ederim.

• Bir güncelleme yapayım : Dershaneye gidiyorum ve sözel dersleri orada hallediyorum. Geometride ciddi eksikliklerim var ve onları tamamlamaya çalışıyorum tyt denemelerinde 70-80 arasında sıkışıp kaldım. töderde 50k sıralama geldi orada da geometriden ve yapabileceğim mat sorularını yapamamıştım. Hedefim hala Boun-İktisat . Ayt mat çalışmaya başlamıştım orada da devam ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.