dinleyen var mı az abonesi var polinom ve 2.dereceden denklemleri izledim. Önceden Mert hoca izliyordum. Videolar daha kısa diye Soner hocayı izlemeye başladım ama bazı sorular aşırı zor geliyor Mert hocayla kıyasladığım zaman sanırım Orjinal yayınlarınında çözümünü yapıyor. Kanalı bilmeyen arkadaşlara bakmalarını tavsiye ederim. PDF paylaşıyor dijiital bir şekilde anlatıyor |
Soner Akıncı: AYT Matematik'te Uzman Bir Eğitmen
Soner Akıncı, Türkiye'de AYT Matematik alanında tanınan ve sevilen bir eğitimci, yazardır. Uzun yıllara dayanan deneyimi ve yenilikçi eğitim yöntemleriyle, sayısız öğrenciye matematik konularını anlaşılır ve keyifli bir şekilde öğretmiştir.
- Soner Akıncı Kimdir?
Soner Akıncı, 1977 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Matematik Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eğitim alanına yönelmiştir. Matematik alanındaki derin bilgisi ve öğrencilere olan tutkusu, onu kısa sürede AYT Matematik'in en başarılı eğitmenlerinden biri haline getirmiştir.
- Soner Akıncı Matematik Eğitimi
Soner Akıncı, AYT Matematik eğitimine bütüncül bir yaklaşım benimser. Öğrencilerin temel kavramları sağlam bir şekilde anlamalarına öncelik verirken, aynı zamanda problem çözme becerilerini de geliştirir. Derslerinde, öğrenme sürecini kolaylaştıran görsel materyaller ve pratik alıştırmalar kullanır.
- Soner Akıncı'nın Yayınları
Soner Akıncı, AYT Matematik konusundaki bilgilerini öğrencilere ulaştırmak için çok sayıda kitap ve dijital materyal hazırlamıştır. Kitapları, konu anlatımları, örnek sorular ve çözümleriyle öğrencilere kapsamlı bir kaynak sunmaktadır. Ayrıca, dijital platformlarda yayınladığı videolar ve ders notlarıyla öğrencilerin istedikleri zaman ve yerde konu tekrarı yapmalarını sağlar.
Soner Akıncı'nın AYT Matematik eğitimindeki başarısı, öğrencilerinin yüksek sınav sonuçlarından ve olumlu geri bildirimlerinden anlaşılmaktadır. Öğrencilere matematiği sevdirme ve onlara akademik başarılar kazandırma konusundaki yeteneği, onu AYT Matematik alanında tercih edilen bir eğitmen kılmaktadır.