< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BARIŞ AYT MAT
-
-
son kaynaklarından biri olmalı, cilalama amaçlı
-
seviye iyiyse çözebilirsin şu an. ben eyüp b. ile beraber çözüyorum
-
Eyüp ile kıyaslayınca nasıl sizce hocam? Artısı, eksisi, kolay-zor vs.
-
barış yeni nesil, çok enteresan çözümler olabiliyor. eyüp b. ösym şablonu gibi her soru. biraz süslendiği zaman sınavda sırıtmaz. bence biri çözülecekse eyüp ama her ikisi de çözülmeli
-
aralıkta konuları bitirip marta kadar deneme çözmüştüm
martta barışı çözdüm sonra deneme
-
Teşekkürler hocam. Orijinal ve Eyüp'ü birlikte götürüyorum şu anda, bitince bir Barış yakışır o zaman.
-
1soruyorumlar ile beraber akar
-
Hocam kimya ve fizikte nasıl çalışıyosun yav ben çok zorlanıyom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla kimyayla benim de aram çok yok da, fizikde Özcan baba sağ olsun götürüyoruz. Yanına 345-3D-Sarmal'dan istediklerini çak. Tertemiz biter bence.
-
Ben 11 konularını mebden okudum videolarını izledim 345 cözüom ama zorluyor konuyu bilmeme rağmen,mesela atışlar ve newton yasalarında çok zor sorular vardı
Video izlediğin hocayı değiştir hocam yada böyle biraz yt'den soru çözümü izle. Biraz zor soru tipleri görünce alışıyorsun. 345 güzel ama öyle çok zor da değil yani. Fiziğe kafan basmıyorsa (mesela benim de kimyaya basmıyor pek) elinden geldiği kadar çalışacaksın hocam yapacak bir şey yok.
-
kac net yapıyon
-
quote:
Orijinalden alıntı: yltyykac net yapıyon
ayt netleri şu an çok ölçücü değil bence son denemeden 20 yaptım ama çember ve lti unuttuğum için işaretlemedim. fen de keza öyle. tyt stabil 95 dolayları
-
Sen kaç yapıyodun bu zamanlar
quote:
Orijinalden alıntı: ArthurDayne.
Sen kaç yapıyodun bu zamanlarhatırlamıyom
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X