Şimdi Ara

AYT MAT ZİRVE KAYNAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir kitap daha temizleyeyim diyorum 3d,barış çelenk,metin var aklımda siz ne önerirsiniz bu çözeceğimden sonra full denemeye geçeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3dnin denemesi zor sayılabilir o da abartıldığı kadar değil kalite olarak zirvedir

metin ile çelenk arasındaki zor soru sayısını karşılaştırıp ona göre hareket ederdim

• 30 ayt mat var , konu eksiği sadece pko'da var sadece deneme çözmek iş yapar mı bundan sonra? bildiğim konularda konu eksiğinden değil soruların zorluğundan kaçırıyorum, şöyle 35 yapsam iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 19 Nisan 2023; 20:31:3 >
  • barış çelenk çözeceğim ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam 3d yi ilk kaynak olarak çözdüm bence kolay orta arası bir kaynaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence metin alıp barışın eyüp b.nin çözdüğü testlerinin videosunu izleyin. Böylece 2 kaynak taramış olursunuz

• 3D AYT matematik adına çözebileceğin en boş kaynaklardan biri. Son baskısının yeni tümevarımları hariç (onları çözmedim bilmiyorum)
    Barış Çelenk'te çok güzel sorular var ama güzel olmayan sorular da harbi çektiriyor. En favori yanlış soru tipim 3 öncül de yanlış olan sorular. AYT kitabında polinomlarda bi tane geometri kitabında çemberde bi tane vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK KAYNAK SIRALAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    2022 bilgi sarmal ayt mat deneme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haftaya pembe ve mavilerini taramayı düşünüyordum. Kolay olmasi kötü olmuş.Olmadı metin alırım ya da videolardan barışı çözerim

• Hocam denemelerde farklı soru tarzlarına kolay adapte olmak için son bir kaynak daha vardı aklımda bu dediğinize göre 3d vakit kaybı olur sanırım

• En mantıklı karar bu gibi duruyor şu an. İkisini de bitirmek için geç kalmış sayılmam bence, sizce önce hangisinden başlayayım barış ve metin arasında

• berlinduvarı kullanıcısına yanıt

Hocam ben ikisini de çözmedim o yüzden net bi şey söyleyemem. İsterseniz soru çözümlerinden biraz bakının ona göre başlayın .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.