Sizce nasıl? Çözülmesi gereken kaynaklar arasında mıdır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Temmuz 2023; 16:38:35 > |
Barış Çelenk AYT Matematik Soru Bankası
-
-
Güzel hocam çözülebilir. Klasik sorular da var yeni nesil sorular da. Youtube'da çözümleri yok ama. Seviyesi de orta-ortanın biraz üstü diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam
peki barış çelenk'in ayt mat. soru bankası nasıl sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Temmuz 2023; 16:34:28 > -
Güzel lakin bu seneki basımında epey bi yanlış soru vardı. 2024 sınava Matematiğin zor gelme ihtimaline karşı çözülmesi gereken bir kaynak. Sırasıyla acil, orijinal ve barış çelenk ardından da bolca branş çözmeniz sizi hazırlayacaktır. Bu kitaplarla bu sene 38-2 geldi.
son kez up
çözen varsa cevaplarsa çok memnun olurum
-
Bunun bir de tytsi var. O nasıl acaba
Hocam Eyüp B cozmedi mi ?
youtube2023 BARIŞ AYT SORU BANKASIhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLto0Y-Oz3y1r4WtLWwrlaQ_YW44kIatQ1
hocam başlığı ilk açtığımda endemik ayt mat. soru bankası yazıyordu
-
Hocam çözmedim ama epey zor diye duymuştum. 3D'yi de tercih edebilirsiniz orta zor bir kaynak arıyorsanız. O da kalitelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubelik11 -- 2 Temmuz 2023; 20:57:36 >
sağ olun hocam
-
Barış çelenk efsane bir şey. Fasikülleri de muazzam soru bankası da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X