ea öğrencisiyim tyt konularım bitik fen dışında fende de biyo ve kimya yarıladım fizik yok bunları bitirmeye çalışacağım ve ayt mat çalışıyorum kasıyorum geo eksik yerleri oturtmaya çalışıyorum
sizce msüye kadar ders dengesi ne olmalı ve ne kadar önemsemeliyim not: msü 23 şubatta yapılacak yani her sene yapılan tarihten 2-3 hafta önce
olmuyor abi olmuyor aylardır çalışıyorum okul ev ders döngüsünden çıkmıyorum molam bile yok ona rağmen şu yüksek netleri göremiyorum matematiğimi geliştiremiyorum çıldırmak üzereyim kalan sürede ne olacak ne kadar gelişebilirim bilmiyorum hedefimden çok uzakta hissediyorum. denemelerde okulda bile iyi sıralma yapamıyorken genelde nasıl yapabilirim ki… gerçek sınavda bi bok yapamayacağıma inanmaya başladım nerdeyse
tödere giren var mı, girdiyseniz sizce zorluğu nasıldı kolay/orta/zor olarak değerlendirir misiniz
yazın başından beri çalışıyorum, tyt denemelerim 1 aydır düşüşte 11. sınıfta daha yüksek yapıyordum çalıştıkça düşüyor gibi hissediyorum… delirmemek için buraya yazdım
arkadaslar cok gerginim duzenli caliisyorum ama zor olacagini dusunuyorum taktik verir misiniz sınavda odaklanabilmek ve daha iyi cozebilmek icin
tyt matta problemlere geldim fakat sorularda çok vakit harcıyorum yavaşım video çözüm izliyorum çoğu soruda bu döngüden nasıl çıkabilirim canımı sıkıyor böyle olması
duzenli calisiyorum, tyt netlerım 60-70 arasında su an ne kadar gelisebilirim sizce
bir denemede 75 geldigi de oldu
onun dısında mat 20-30 arası degisiyor fen cok dusuk 3-4 net
Tyt matematik deneme önerisi
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.736 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar