duzenli calisiyorum, tyt netlerım 60-70 arasında su an ne kadar gelisebilirim sizce bir denemede 75 geldigi de oldu onun dısında mat 20-30 arası degisiyor fen cok dusuk 3-4 net < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ea tavsiye lazım
-
-
kesinlikle tyt fene odaklan. 10 netin üstüne çıkabilirsen fark yaratırsın
-
senin ppler niye öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mart
-
ne mart
ben de bugün 2024 tytnin kendisini çözdüm 68 net geldi
Türkçe 26 net Sosyal 14 net Mat 22 net Fen 6 net fen kesinlikle calisacagim fakat digerleri kötü mü? cevaplarsaniz sevinirim sayısalım
tyt mat , türkçe - ayt matı çok sağlam yapmaya bak . tyt tr mat totalde 60+ yapmaya uğraş fene zaman harcama şimdilik . ayt matematik düzgünce bitince arta kalan zamanda fen bakarsın fende kısa zamanda güzel işler yapılıyor ancak mat ve türkçe için aynı şeyi söyleyemem olabildiğince zaman gerek
-
tesekkurler sizce ne zamana kadar 60+ yapmalıyım?
hocam sağlam bir tur matematik ve geometri çalışırsanız türkçeniz de biraz iyiyse zaten 45 50 civarı başlarsınız muhtemelen eklemeniz gereken yer matematik olur . bana kalırsa aralık ayında falan görseniz total 60 ı çok güzel olur . sonra seri denemeler ve ufak tefek stratejik hamlelerle daha da yukarıya çekilir.
-
Hedefinize bağlı olarak değişir kötü veya iyi olması ancak ben eayım
-
tyt fen olmadan derece falan hikaye
Hiçbir konuya bakmadım daha cok rahat artar o
hedefim YTÜ makine
Öyle deme dostum,tyt fen benim için matematiktwn daha zordu. 10 fen yaptım 15-17 yapsam ilk 1k girerdim belki
Kac k yaptın nereyi kazandin
1.6k yerleştirme Bilkent pols
Guzelmis hayırlı olsun
Ben eylül'de 85 net yapıyordum, sınav ayında 105-110'a çıkartmıştım. Yani bir yılda 20-30 net artışı mümkün, tabii netler yükseldikçe net artışı hızı da azalıyor, onu da işin içine katmak lazım. TYT fen iyi bir booster olur netleriniz için, güzel bir derece istiyorsanız kesinlikle çalışın derim, iki üç alan ve bölüm denemesi bitirirseniz 15 net yaparsınız, çok kolay 10 net demek bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
guzel bır bolum tebrık ederım, verecegin tavsiye var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çalışacaksın başka bir kaçar yolu yok. Yilmamak lazım süreci eğlenceli hale getirmeye calis misal matematik çözerken zevk almaya çalış, şarkı ile çöz gibi gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X