Şimdi Ara

olmuyor… yks hakkında dertleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olmuyor abi olmuyor aylardır çalışıyorum okul ev ders döngüsünden çıkmıyorum molam bile yok ona rağmen şu yüksek netleri göremiyorum matematiğimi geliştiremiyorum çıldırmak üzereyim kalan sürede ne olacak ne kadar gelişebilirim bilmiyorum hedefimden çok uzakta hissediyorum. denemelerde okulda bile iyi sıralma yapamıyorken genelde nasıl yapabilirim ki… gerçek sınavda bi bok yapamayacağıma inanmaya başladım nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dediğin an kaybettin işte

• hocam bitik durumdayız hiçbir şeye gücümüz yok son dönemde moral düşüklüğünden

• Yks hakkında aklımda kalan birkaç şey varsa biri de ne olursa olsun denemelerdeki sıralama kısmını hiçbir zaman umursama, ben çok takıyordum ama hiçbir faydası yoktu.
    Bir diğeri de son gün bile olsa yeni öğreneceğin bir şey her zaman olabilir bunlar moralini bozmasın, uzun bir süreç ama üniversite hayatı bile ya da bambaşka bir kariyer bile uzun bir planlama istiyor
    Arada bir ders dışı kalıp kafa dinlemek için yürüyüş tarzı şeyler düşünebilirsiniz, sonuçta bu en uzun kim çalıştı testi değil, iyi çalışmalar şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ocak 2025; 1:18:16 >
  • unspoiled perfection U kullanıcısına yanıt

düşük moral olmanın pek bir mantığı yok aslında.

hakettiğini düşündüğün netleri yapamadığın için ders çalışmak zulüm gibi geliyor diğer taraftan da beyin zaten enerji harcamayı seven bir organ değil o yüzden iyice istemiyorsun bunu yıkmanın tek yolu gerçekten çalışmak.

sırf internette gördüğünüz için işte herkes her gün aynı çalışamaz tarzında tabulara inanıp inanıp kendinizi şartlandırıyorsunuz, tam olarak da o yüzden çalışamıyorsun aslında. ayrıca dersten kalkıp direkt uyuyup sabah yine oturursan çok yüksek ihtimalle yine patlarsın o yüzden dersi bırak biraz sana iyi gelen şeylere odaklan 30dk bile olsa, sonra yat. çok fazla çalışmayı dene, emin ol üzülecek moral bozacak vaktin bile olmuyor. şu az ama öz çalış işte verimli çalış tarzında bomboş temellendirilemeyen tabulara gelmeyiniz hocam.

elinden gelenin en iyisini yapmadığın sürece asla iyi hissetmeyeceksin, çalışırken gerçekten odaklan ve tek amacın o an o ders olsun başka *hiçbir şeyi* düşünme. kendini kandırma ve *gerçekten* çalış. klişe olacak ama gerçekten mental bu sınavın temeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks sürecinde yaşananlar
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.