Şimdi Ara

yks öğrenci piyasasının rezilliği hakkında hayıflanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilinci oluştuktan sonra geçen toplam zamanın yüzde yirmisini; sosyal medyada filtrelenmiş, sansürlenmiş ve sığ bir ideolojinin tacizi altında geçiren akranlarım gerçek hayatla yüzleşmediği süreçte, tabiri caizse ev kedisi kıvamına gelmiş. Bunu fark etmek için sadece eski yks videolarını izlemeniz yeterli.

Eski youtube yks öğrencileri stereotip olarak çocukluğunda izlediği kurtlar vadisi pusu etkisiyle hafif zampara, cinsiyetini benimsemiş, fosforlu pelinsu düşmanı ve son derece çalışkan öğrenciler. Günümüze doğru geldikçe, cinsiyet rollerinin karıştığını ve video çeken tayfanın zamanla türkçesinin zayıfladığını görmek ilk gözümüze çarpan farklılıklar oluyor.

Genel bir yumuşama var.

İzlenen yks öğrencilerini ele alacak olursak genel özellikleri:

-Endüstrinin kölesidir

-Fosforlu kalem kullanır

-Her üç videoda bir anksiyetesinden bahseder

-Muhtemelen kız

-Yorumlar Cem Yılmaz’ın business class pilot şakasından hallicedir

-Sütlü kahve içer

-Koçluk alır

-İşler kodu paylaşır

bu gidişattan sıkılıp foruma sığındım

bu huzursuzluk meyvesini vermeli artık!

• Kütüphane vlogu, kitap alışverişi vlogu, kırtasiye alışverişi vlogu, tatil vlogu, deneme analizi, koç ile haftalik görüşme, motivasyon vidyosu... Bu adamlar ne zaman ders çalışıyo bilen varmı?
  • Şu yksde derece yapıp etinden sütünden faydalanamadik ya o da bizim ayıbımız amk araba çekmiştim şimdi
  • 911lightsout 9 kullanıcısına yanıt

Kaç yaptın hocam?

• Hergele_ H kullanıcısına yanıt
    Ea 500
  • 911lightsout 9 kullanıcısına yanıt

koçluk sitelerine bakıyorum ea 15k yapan elemanlar bile koçluk hizmeti veriyor. devir enayi silkme devri. cidden op'nin dediği gibi güncel öğrencili profili öyle böyle düşük değil. nadiren instagrama giriyorum reelslerde bir sürü video görüyorum yok şu kalemi aldım yok kahvem böyle ondan sonra ders çalışmak için evinden kalıp taa karşıya geçip ebesinin nikahındaki kütüphaneye gidiyorlar falan usta git ders çalış onlarla uğraşacağına. forumun kitlesi yine iyi kalıyor ama eskiden ygsde birinci olup hayvan gibi çalıştım diyen boğaziçili gibi tipler oluyordu.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

evet tam olarak öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tam olarak benim hipotezimi güçlendiriyor.

HİPOTEZ : kullanılan materyal ve çeşitlilik arttıkça yks başarısı azalıyor.

tam da bu yüzden yks birincileri genellikle sadece 2 ucu açılmış ösym kalemi kullanırken ea 200k yapanların fosforlu kalem koleksiyonları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songünorganik -- 30 Aralık 2024; 15:4:35 >
  • songünorganik kullanıcısına yanıt

hipotezine katılıyorum

53k sıralama yaptım bu sene.

çözülen toplam orijinal matematik lti, 3d fizik mekanik kısım, biyotik iskelet sistemine kadar ve ens yayınlarıydı sanırım organik kimya.

tyt 97 ayt 45 civarlarında idi

12 yıldır aynı çantayı takıyorum ve dershaneye aynı pantolonla gidiyorum. parasızlıktan değil bu bir adanmışlık, zihinsel bir teslimiyet.

mezun grubunda sıralama düştükçe kıyafet kalem ve kitap çeşitliliği artıyor. bizim sınıf en iyi sınıf. taşrada yaşıyorum ahbap bu sokaklarda 3kdan mezuna bırakan adama rastlayamazsın. kendi sınıfımda bile bu durum net bir şekilde gözlenebiliyor.

yks başarısı ve materyal kullanımını formüle etmek istersek

yks sıralaması = (kullanılan materyal sayısı.yıl içi tüketilen sütlü kahve miktarı/ayt çalışma saati.çalıştığı konu sayısı) ±10k

• fırt bar kaş kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    yks sıralaması = (kullanılan materyal sayısı.yıl içi tüketilen sütlü kahve miktarı/ayt çalışma saati.çalıştığı konu sayısı) ±10k

imzamı atarım

İçersin zift gibi kafein bombası kahveni max 10 dk da, sonra basışş

çok da alakası yok üniversiteye gelince görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 30 Aralık 2024; 19:52:52 >
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt

üniversitedeyim hocam

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

bu sırf üniversite bağlamında değil ki. her alanda verdiğim formülü uygularsanız başarı eğiliminin aynı olduğunu görebilirsin

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

kahve dediğin filtre olur bide.

granüllü kahve içmeyin

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

Koçluğa ne gerek var ki. Erkek adam kendi programını kendi hazırlar  

• Pîr kullanıcısına yanıt

kendi programını hazırlamayı bilmeyen biri, herhangi bir akademik faaliyette bulunmalı mıdır? öncesinde çözmesi gereken daha kritik sorunları yok mudur? sorumluluk bilincine varması gerekmez mi?

Yukarıda yazdığımı şaka amaçlı yazmıştım ama olsun yine de cevap vereceğim.  

Tabi ki derslerden tamamen kopuk birisi ilk başta krndi programını yazmakta zorlanacaktır, bunun için biraz daha aklı başında birinden (kolpacı bazı rehberlikçiler hariç) yardım alması iyi olur ama sonrasında işi oturtunca çok da gerek olduğunu düşünmüyorum

Granül kahvelerle kafein bombası yapılmıyor zaten ya içmemiş gibi oluyorsun, zehir gibi filtre adamdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.