Şimdi Ara

yks öğrenci piyasasının rezilliği hakkında hayıflanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

çarpıntı bombası 😂😂

• fırt bar kaş kullanıcısına yanıt

Kahvede olmuyor o hocam ya, bir ara ayakta kalmak için enerji içeceği bombası yapıyordum o zaman fena oluyordu  

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

yok hocam granüllü filtremsi kahveler dehşet çarpıntı yapıyor bende

nescafe blend, jacobs vb.

geçen yoğun bi jacobs demledim o da çarptı. kalite düşük diye mi acaba?

öneri filtre kahve var mı toz/çekirdek?

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

elimde çok kahve var bittiğinde deneyeceğim sağolun

postu yeni görüyorum.

sonuna kadar desteklediğim görüş. + yks kitlesinin hateri oldum iyice, verdiği saçma sapan öneriler bir yana üstüne bir de bunun üstünü "abi tavsiyesi" veya "bizim yaptığımız hataları yapmayın diye uğraşıyoruz" tarzında laflarla kapatmaya çalışmaları yok mu... ya güzel kardeşim say ilk500'e girmişsin hala herkesin kendine özgü bir hikayesi olduğunu anlayamamışsın, bu nasıl bir kafadır ulan? kitap ve kanal fanatikliği yapa yapa potansiyeli olan adamlara da yazık ettiler.

bu konuyu okuyacak sonraki yks nesline bir öneri, bu tarz kanalları izlemeyin. oturun adam gibi benim neyim eksik nerede hata yapıyorum azıcık sorgulayın. bu iş aman ondan tavsiye alayım olmadı bundan alayım tarzında yürümez, uyarımı yaptım üzülecek olan sizsiniz.

• redylex R kullanıcısına yanıt

eskilerin bir edebi, bir adabı varmış. şimdi alem dediğin kahpe olmuş. insanlar özünü kaybetti.

ama rahatsız olduğumuz bu sektör artık sınavı kazanmayı daha kolay hale getirdi diye düşünüyorum. kitleler artık daha fazla yanlış düşünce, daha fazla iletişim kanalından empoze ediliyor.

• Hocam bence buradaki temel düşünce herkesin üniversite mezunu/diploma almak istemesi, tabi istisnalar hariç. Bu yüzden peynir ekmek gibi kitap satiliyor. Ama bir kişinin max 2-3 kitaba ihtiyacı var. Bir de dershaneye giderse bir sürü daha kitap gelir.

içinde kafein olması çarpıntı yapıyor da bunların içindeki kafein çok çok az,senin kalp kafeine karşı tırt biraz çözüm daha az kahve koymak veya içmemek,filtreye geçersen çarpıntın artar kafein oranı cok daha yüksek olduğundan

• extra:kahve demlerken çayla demleyince dehşet uyku kaçırıyor anlamadığım şekilde,bi kere çarpıntı vurdu ölüyorum sandım
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

hocam 6 aydır filtre içiyorum. yalnızca bir kere çarpıntı yaşadım. muhtemelen toz kahvelerde kullandığım oran veya etken maddeler dolayısıyla yaşamış olabilirim. filtrede yaşadığım çarpıntı da gayet olağandı yaklaşık 3 kaşıklık kahve içtim. veya dayanıksız da olabilir bilemiyorum

absürt durum hocam o zaman,bu eriyen kahvelerde kafein az dediğim gibi ondan carpinti yapması absürt yani dediginiz gibi dozu abartiyosunuzdur belki veya içindeki bi etken maddeye alerjiniz olabilir

• Geçen sene koçluk alan arkadaşlarından biri 30k diğeri 70k yaptı bomboş iş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.