Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE SINAVINDA HERKES YAPTIĞININ KARŞILIĞINI ALSIN OBP ETKİSİ OLMASIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar obp etkisi olmasın üniversiteye yerleştirme sınav sonucu ile olsun. Sesimizi nasıl duyurmamız gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapacak hiçbir şey yok. Sesini duyurman neredeyse imkansız çok büyük tanıdıgın olması lazım ülkemizin gerçeği bu ne yazık ki .
    Daha önce Twitter vs denendi ama tutmadı .
    Ayrıca tamamen OBP kaldırılması diye bir şey saçma olur zaten kimse okula gitmez ya da okul derslerini sallamaz onu unut :) . Ha OBP etkisi düşürülebilir o ayrı
  • hiç kusura bakmıycan özellere temel liselere laf atabilirsin haksız notlara laf atabilirsin ama devlet fen liselerinde anadolu liselerinde hakkıyla didinerek yazılılara çalışan arkadaşların hakkı da yenemez sen yatarken onlar çalışıyordu belki de kim bilir? obp de kalkmaz.
  • Benim yattığımı nereden çıkardın ben sadece obp olmadan üniversiteye yerleşmenin daha adil olacağını düşünüyorum.

• Ben fen lisesinde ve temel lisede okumuş biri olarak söylüyorum bunu unutma dostum.

• Onurrrrrrrr O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim okul puanı kalkar ise eğer kimse deersine adam gibi çalışmaz ha dersen ki millet çalısırsa sınavda daha yüsek yapar yine avantajına . Ama asıl sıkıntı şu , millet zaten 3 sene yatıp son sene çalısıyor eğer OBP kalkarsa bunun önüne asla geçemessin .Asıl mesele bu aslında.
  • Kaldıramazsın, beleş notçular artık başkalarının arkasına sığınıyor ve kitleleri çok yüksek (yüzdelik alırsak hepsi çöp bu şahısların ama ne yazık ki notları boru)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyol.10

Kardeşim okul puanı kalkar ise eğer kimse deersine adam gibi çalışmaz ha dersen ki millet çalısırsa sınavda daha yüsek yapar yine avantajına . Ama asıl sıkıntı şu , millet zaten 3 sene yatıp son sene çalısıyor eğer OBP kalkarsa bunun önüne asla geçemessin .Asıl mesele bu aslında.

Hayır asıl sorun şurada: 3 senedir çalıştığı varsayılan şahısın 4 yılda yapamadığının 1 yılda yapılması. Kapasite fonksiyonu xd
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    :) anlıyorum lakin önemli olan bu yatma meselesinin ortadan kalkması ,eğitim zeka ya da kapasite 4 seneyi 1 seneye sıkıstırmak değil.Ayrıca 4 sene çalışan adamların yüzdesi kesinlikle tek sene çalışan adamlardan yüksektir . Eğer mümkünse 4 yılda yapamadığını 1 yılda yapabilecek kapasite varsa bunu 1 yıla değilde 4 yıla yaymak . Çünkü 4 sene çalısan adamda diğerinin çalıştığı gibi çalışsa eminim oda aynı performansı gösterir . Hatta kim olursa olsun çalışınca yapamayacak insan yok .
    Ha bunları soylerken içim de acıyor çünkü diploma notum çok düşük :) Ama dediğim gibi ağırlığı azaltılabilir .
  • Beyler yakında sınav sistemi de kalkacak sadece obp kalacak siz hala kaldırılacağını düşünüyorsunuz Bırakın bunları derslere çalışın, bunları düşününce foruma yazınca edince vs kalkmayacak. Senelerdir insanlar bunun saçmalık olduğunu söylüyor da noluyor kalktı mı ??
  • Oğlum neyin kafası bu keşke öyle olsada keşke bizim dememizle olsa obp tamamen kalksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Olicityy

hiç kusura bakmıycan özellere temel liselere laf atabilirsin haksız notlara laf atabilirsin ama devlet fen liselerinde anadolu liselerinde hakkıyla didinerek yazılılara çalışan arkadaşların hakkı da yenemez sen yatarken onlar çalışıyordu belki de kim bilir? obp de kalkmaz.

Bu sinava 60 yasinda birisi de girebilir biliyorsundur umarim.

• Akyol.10 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle olmuo millet 3 sene para bayilio obp 99 geliyor bunu herkes söylüyor bagiriyor etkisi yarıya düşse 85 90 obp iyi bir okulda az diil en azından o durumdaki insanları geriye atmaz adalet sağlanır cubku ortada alenen hak yeniyor para ile

• David Belle kullanıcısına yanıt
    Evet meswla salim unsal para ile not verildiğini biliyor olayı hafifletmeye caliati türkiyede eğitim uzmanı denilen kişiler bile bu seviyede insanlar ise zaten ....

• He yav he OBP kalksın millet lisede yatsın. Oğretmenlere saygısızlık artsın. Derslerde herkes uyusun. Sesimizi duyurmamız gerekiyor diyor bir de. Pü pü gençliğe bak gençlik bitmiş.

• arkadaşım obp olmasa o zaman kimse lisede çalışmaz liseye bile gitmez açıkta okur yani ne gerek var liseye.
  • Onu bunu gecinde OBP sistemi kalkmasi demek benim gibi suan universitede olanlarin hem uni garantisi hemde sinava esit hazirlanma garantisi olur. Bu sene siralamasi iyi olupta mezuna kalanlar eşek mi la? Onuda düşünürler herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha adaletli ve eşit bir sınav olması için görüşümü belirttim bazı öğrenciler bazı derken önemli bir sayıda hak etmediği obpyi alıp sınavda hak etmediği başarıyı gösteriyor ben herkesin eşit şartlarda sınava girmesini daha adil buluyorum.

• Onurrrrrrrr O kullanıcısına yanıt
    Her sene milyonlarca kişi giriyor o sınava. Adalet dediğin şey OBP'nin kaldırılması ise geç o işleri geç. Buraya ağlama duvarı kuracağına git derslerine çalış.

• Kardeş trollsen komik değilsen daha da komik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.