Sınava girmedim, soruları bilmiyorum öncelikle ama 2020 sınavından beri bu sınavın içindeyim ve bu sınava çalıştım geçen seneye dek. Sınava girenlerin tepkilerine bakarak bir çıkarım yapmaya çalıştım ve bence isabetli. Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun. Sınav sonrası yazılana göre sınavın ortalama-zor olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak yazılan çizilene baktığımda görüyorum ki bana 2021'deki ızgara sorusu gibi bir tane örnek bile yok. En azından kimse doğru düzgün soru konuşmuyor zor denilen matematikte. 21'i hatırlayanlar bilir her yer soru kaynıyordu ve çoğunluk cidden yapamamıştı. Bu seneki konular yazılanlar geçen sene yazılanlara çok benziyor. Sözüm ona bazı kişiler bütün soruların çıkmışlarda, denemelerde ve soru bankalarında çıkan sorulara benzeyeceğini düşünerek giriyorlar, biraz orijinal soru görünce hemen zordu tribine giriyorlar. Arkadaşlar üzgünüm ama LTİ, organik, bitki gibi konuların çıkartıldığı bir senede logaritmadan gelebilecek orijinal birkaç soruya da hazırlıklı olamıyorsanız yığılmada ezilmeye mahkumsunuz. Yer yer 2022den iyi yer yer 2022'den kötü gelir. Tekrar geçmiş olsun |
Bildirim