Şimdi Ara

üniversite hocanın sınava almama sorunu fikir verin durum vahim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mühendislik okuyorum cuma günü matematik dersim ile seçmeli dersimin sınav saatleri çakıştı bende önemli olduğu için matematik dersine girdim , hocaya dedim hocam dersi dinlemem lazım cok önemli rapor al o zaman öyle seni başka zaman sınav yaparım dedi bende hasta değilim neden boş yere rapor alıp hastaneleri meşgul edeyim dedim prosedür öyle dedi bende peki dedim cıktım . arakaslar sınav geçti bende o gün devam zorunluluğu olan matematik dersime gittim ama hoca sınava almıyor konu ile ilgili kime başvurayım bölüm başkanlarım beni ilgilendirmez diyor . mahkemeye mi gideyim ?

• Raporu neden almadın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

Raporu neden almadın

her hastaneye giriş yaptığımda boşuna para ödüyorum , doktorları meşgul ediyorum , hastalığın ne dediğinde rapor alcam mı dicem ? sabahtan da hep dersim var 30 dk boşluğum vardı doktora gitcek zamanım yoktu gidesimde yoktu zorunda mıyım ben ders ile sınav arasında seçim yapmakta
  • Hocanın yapacağı bir şey yok sanki o çakıştırıyor dersleri.Dersleri çakıştırana git sende çakıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Raporu neden almadın

her hastaneye giriş yaptığımda boşuna para ödüyorum , doktorları meşgul ediyorum , hastalığın ne dediğinde rapor alcam mı dicem ? sabahtan da hep dersim var 30 dk boşluğum vardı doktora gitcek zamanım yoktu gidesimde yoktu zorunda mıyım ben ders ile sınav arasında seçim yapmakta

Hocayi iplemez almazsa almaz sinavada.Her işin bi yolu var sen rapor almazsan giremezsin sinava.Dersin telafisi olur sinava nasil girceksin girceksin simdi ? Hayir düşünemiyomusun bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Raporu neden almadın

Hocanızın söylediği gibi zorundasınız hocam yazık etmişsiniz duygusallıkla iişlemiyor düzen. Hem aile sağlığı merkezine gitseydiniz meşgul de etmezdiniz kimseyi. Ben giremediğim sınavlarda gidip söylüyorum neden giremediğimi ne okuduğumu rapor yazabilir misiniz diyorum yardımcı oluyorlar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavları çakışan derslerde sekreterliğe gidip durumu anlatıyorsun bizim ünide, bir sınav bittikten sonra sınıftan çıkmadan diğer sınavı oluyorsun.Rapora falan gerek kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tıp merkezine gidip para karşılığında rapor alan arkadaşlarım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Sınavları çakışan derslerde sekreterliğe gidip durumu anlatıyorsun bizim ünide, bir sınav bittikten sonra sınıftan çıkmadan diğer sınavı oluyorsun.Rapora falan gerek kalmıyor.

sınav saat 15:30 da idi benim sabah 9.30 aksam 19.20 ye kadar dersim vardı
  • Mazeret sınavı diye bişey var oğlum ne garip hocan varmış senin..keyfiyete sınava almıyo seni..ben yetişemediğimi söylemiştim yapmıştı sınav sonradan.rapor alsanda sınav yapmaz seni

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Mazeret sınavı diye bişey var oğlum ne garip hocan varmış senin..keyfiyete sınava almıyo seni..ben yetişemediğimi söylemiştim yapmıştı sınav sonradan.rapor alsanda sınav yapmaz seni

hocam perşembe günü diyetisyene gittim ama onlarda rapor yazamıyormuş olsa olacaktı 2 günlük rapor yazdırırdım , hocanın bu kadar kötü olacağını bilmiyordum işin garip yani aileme söyleyemiyorum cok kızacak amcam doktor beni sınava almayan hoca babamın iyi bir arkadaşı kıllık yapıyor.
  • onemlı olan matematık dersin değil sınavın once bunu ıdrak etmelıydın . doktorlar full çalışmıyorlar . doktor odasınd akeyif yapan var çalışan var , gidip alacakın raporunu kardesım . Bizim okulda sınav varsa ders olmaz o hafta . Birde gece gunduz olayı varsa diğer öğretimler ile girebiliyosan gireydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

onemlı olan matematık dersin değil sınavın once bunu ıdrak etmelıydın . doktorlar full çalışmıyorlar . doktor odasınd akeyif yapan var çalışan var , gidip alacakın raporunu kardesım . Bizim okulda sınav varsa ders olmaz o hafta . Birde gece gunduz olayı varsa diğer öğretimler ile girebiliyosan gireydin

hangi doktordan alabilirim ? perşembe günü diyetisyene gitmiştim ama o rapor yazamıyor sanırım yetkisi yok . bana cuma gününe raporu özel hastane verir mi ? gidip danışma kısmına geçmişe dönük rapor mu alacağım demeliyim
  • Öncelikle Haketmişsin.

Bilerek kendi kuyunu kazmışsın ve okulu suçluyorsun.

Nedenin ne kadar iyi bilmiyorum ama sadece ders önemli yazmışsın ki haketmişsin bu lafına göre.

Buda caresizliğin; "boş yere rapor alıp hastaneleri meşgul edeyim dedim" Boş yere? Haketmişsin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Öncelikle Haketmişsin.

Bilerek kendi kuyunu kazmışsın ve okulu suçluyorsun.

Nedenin ne kadar iyi bilmiyorum ama sadece ders önemli yazmışsın ki haketmişsin bu lafına göre.

Buda caresizliğin; "boş yere rapor alıp hastaneleri meşgul edeyim dedim" Boş yere? Haketmişsin dostum.

arkadaşım ben dersi kaybetmeye zorunlumuyum ? bilinçli bi vatandaş olmak ne demek hiç biriniz bilmiyor ben öğrenci olarak hakkımı nasıl ararım ? yada hiç uğraşmayayım basayım parayı geçmişe dönük rapor alayım diyorum devletin malı deniz yemeyen keriz .
  • Kafayı yicem bu nasıl bir eğitim sistemi neden hiç bir hoca öğrenciyi önemsemiyor sınava bi daha alsa sanki ölecek 5 soru sormuş 15 dk da herkes yapmış sınavı zaten

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konumuna eskişehir yazıyor anadoludada olsan esogüde de olsan iki üniversitede öğrenci işlerine gittiğinde çakışan sınavlar için çözüm buluyor, ayrıca raporda almamışsın resmen haketmişsin yani.

Lise mi burası hoca seni ayrı sınav yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 28 Mart 2015; 16:51:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.