Şimdi Ara

üniversite hocanın sınava almama sorunu fikir verin durum vahim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Konumuna eskişehir yazıyor anadoludada olsan esogüde de olsan iki üniversitede öğrenci işlerine gittiğinde çakışan sınavlar için çözüm buluyor, ayrıca raporda almamışsın resmen haketmişsin yani.

Lise mi burası hoca seni ayrı sınav yapsın.

Hem rapor alıp hem o saatte farklı derse girmem suç hocam başım yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Konumuna eskişehir yazıyor anadoludada olsan esogüde de olsan iki üniversitede öğrenci işlerine gittiğinde çakışan sınavlar için çözüm buluyor, ayrıca raporda almamışsın resmen haketmişsin yani.

Rapor alınca gelmeme zorunluluğun yok kardeş uydurma kafandan istersen gelir 1 saate girer gidersin

• quote:

quote:

quote:

Rapor alınca gelmeme zorunluluğun yok kardeş uydurma kafandan istersen gelir 1 saate girer gidersin

Var kardeşim ders hocasına sordum istersen heyet raporun olsun derse gelemezsen devamsız sayılırsın dedi

• Önerisi olan yok mu geçmişe dönük rapor alabilir miyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

Raporu neden almadın

her hastaneye giriş yaptığımda boşuna para ödüyorum , doktorları meşgul ediyorum , hastalığın ne dediğinde rapor alcam mı dicem ? sabahtan da hep dersim var 30 dk boşluğum vardı doktora gitcek zamanım yoktu gidesimde yoktu zorunda mıyım ben ders ile sınav arasında seçim yapmakta

gidesimde yoktu açık açık tek sebebinin bu üşengeçlik olduğunu söyleyeceksin yok meşgul etmek istemiyorum falan filan prosedür oysa odur üniversite olum bura burda senin değil hocaların borusu öter almıyorum bile diye bilir. ki bi çok insan çakışan sınavlar yüzünden dönem uzatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 28 Mart 2015; 20:40:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

Raporu neden almadın

her hastaneye giriş yaptığımda boşuna para ödüyorum , doktorları meşgul ediyorum , hastalığın ne dediğinde rapor alcam mı dicem ? sabahtan da hep dersim var 30 dk boşluğum vardı doktora gitcek zamanım yoktu gidesimde yoktu zorunda mıyım ben ders ile sınav arasında seçim yapmakta

gidesimde yoktu açık açık tek sebebinin bu üşengeçlik olduğunu söyleyeceksin yok meşgul etmek istemiyorum falan filan prosedür oysa odur üniversite olum bura burda senin değil hocaların borusu öter almıyorum bile diye bilir. ki bi çok insan çakışan sınavlar yüzünden dönem uzatıyor

o zaman geçmişe dönük rapor almaktan başka çare kalmıyor.

• bölüm başkanlığına programı hazırlayanlar hakkında suç duyurusunda bulun aynı dersi alanlarada konuyu ilet. cevap olumsuz mu ? dekanlıga sikayet. cevap olumsuz mu. rektörlüğe. cevap olumsuz mu. mahkeme de kesin çözülür kesin diyorum. ciddiyim dalga geçmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

bölüm başkanlığına programı hazırlayanlar hakkında suç duyurusunda bulun aynı dersi alanlarada konuyu ilet. cevap olumsuz mu ? dekanlıga sikayet. cevap olumsuz mu. rektörlüğe. cevap olumsuz mu. mahkeme de kesin çözülür kesin diyorum. ciddiyim dalga geçmiyorum.

bende öyle düşünüyorum bu işlemler gerçekleşene kadar final sınavıda geçer "ff" yazısını görürüm yaz okulunda alırım veririm artık D:
  • quote:

quote:

bölüm başkanlığına programı hazırlayanlar hakkında suç duyurusunda bulun aynı dersi alanlarada konuyu ilet. cevap olumsuz mu ? dekanlıga sikayet. cevap olumsuz mu. rektörlüğe. cevap olumsuz mu. mahkeme de kesin çözülür kesin diyorum. ciddiyim dalga geçmiyorum.

bende öyle düşünüyorum bu işlemler gerçekleşene kadar final sınavıda geçer "ff" yazısını görürüm yaz okulunda alırım veririm artık D:

yalnız uyarım olsun verdiğim sırayı bozmayın bozarsanız haksız olursunuz. sırayla yapmanız gerekiyor. sonuc kalmadıgında üst makama geçmelisiniz. durum bundan ibaret. üniversite dediğin vergi dairesinden farksızdır. Allah yardımcın olsun. hakkından vazgeçme not konusundada verdigim sıralama geçerlidir. nota itirazda yine bu yöntem kabul görür

• Sınav varken derse mi gidilir ?

• Moonwalk yaparak Sınıfa gir, belki hoca fikrini değiştirir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yalnız uyarım olsun verdiğim sırayı bozmayın bozarsanız haksız olursunuz. sırayla yapmanız gerekiyor. sonuc kalmadıgında üst makama geçmelisiniz. durum bundan ibaret. üniversite dediğin vergi dairesinden farksızdır. Allah yardımcın olsun. hakkından vazgeçme not konusundada verdigim sıralama geçerlidir. nota itirazda yine bu yöntem kabul görür

Allah razı olsun kardeşim

• Sınavların çakışacağını daha önceden bildirdin mi hocalarına? Resmi olarak sınavlar en az 10 gün önceden duyurulur, bir hafta öncesinden de hocana bunu söylesen eminim ki sana daha uygun bir yol gösterebilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.