Şimdi Ara

[color=#0033CC][size=4]CASPER CORE İ7 740QM - sahiplerinden yardım bekliyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 2 aydır Casper İ7 740QM kullanıyorum hiç bir sorun yok,tek sorun Vatan'dan yediğim kazık.1739TL bayıldım 1 hafta sonra kampanya yaptılar 200TL zarar,inadına iade edecektim ama uğraşmak istemedim.Ama makine tam bir canavar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk766

Arkadaşlar 1 aydır bu notebook u kullanıyorum. Oyunlarda çok zorlayınca ciddi derecede sol kısımdan fanın olduğu bölümden neredeyse bir fırın kadar sıcaklık geliyor. Fakat cihazı etkilemiyor sadece sıcaklık var o kadar. Normal kullanımda çok iyi hiç bir sorunu yok. CASPER İ7 NOTEBOOKLARIN EN BÜYÜK SORUNU İSE KAMERASI BERBAT. KAMERA TAM BİR HÜSRAN :(

her laptop oyunlarda ısınır, ekstra fan kullanırsan sorunun hallolur.

tüm dizüstülerin kameraları berbattır. 0.3 mp yada 1.3 mpdir maximum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

Orijinalden alıntı: recaus

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740f-core-i7-740qm--1.73ghz-4gb-ddr3-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=47571

ama kimse önermiyor bende düşünüyordum ama vazgeçtim

kardeş ben araştırdım. işlemcisi anakartı vs her birşeyiyle makina 10 numara makina. bu fiyata bu performans hiç bir markada yok.. bu fiyatın çok üstüne bile yok bu performans...

ama dert yanılan taraf şu. casperin kasa yapısı dayanıksızmış. kaliteli değilmiş. eğer laptopunla kavga etmeyi. yerden yere fırlatmayı sevmiyorsan. casperden daha iyisini bulamazsın bu fiyata

Kesinlike kavgayla falan alakası yok, ben aldıgım casperimi cok titiz kullanmama ragmen, kalitesizlikten dolayı ekranda lekeler olusmaya başladı, hatta vidaları paslandı,aletin boyası cıktı, servise gittiğinde ekrandaki lekeler, müşteri hatası olarak belirtildi, bunun raporunu istediğimde cok uzun süreceği, mail olarak atacaklarını soylediler üzerine salak yerine koyup, herhangi bir mail atmadılar. bir süre sonra sonrada laptop tamamen açılmaz hale geldi.

Müşteriye verilen değer
    Servis kalitesi
    ürün kalitesi
    Mazeme kalitesi

Bunları ele aldığımızda, ben size tecrübelerime dayanarak, casper almayında ne alırsanız alın derim. Yüksek konfigürasyonu alıp çöpe atacağınıza, aynı paraya orta konfigürasyonlu ama kaliteli başınızı ağırtmayacak bir ürün almanızı tavsiye ederim.

Not: Hiç bir firmayla ticari bir bağım yoktur sadece casper maduruyum...

• Arkadaş şimdi vatanda ondan daha iyi model var incele istersen.
    Bu arada casperlerin anakartını pegatron üretiyor apple asusun anakartları üreten firma.
    Birde incelersen 2010 yılının en iyi pc üreticisi seçilmiş.

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 3.33GHz
    İşlemci Numarası 620M
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5650 -Swithchable
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürüdcü DVD±RW Dual
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.8 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• casper 740qm kullanıcısıyım. mause dokunmatiğini nasıl iptal ediyorum bilen varsa yardımcı olsun.
  • arkdaşlar sorunlumusunuz yha XD bazıları bilip bilmeden konuşmuş yok super pc fln 100 tl daha ver pc ye bu pc nin üst modeli var onda 8gb ram var
    harbi arkdaşlar casper cok kaliteli degil kasalarına lafım yok iicindeki parcalar harbi dandik ben oyun oynuyorum tum gun 1 sene sonra baktıgımda erimişti icindeki parcalar XD alienware asus dell monster sony bu markalardan şaşmayın derim yinede sony nin 1900 lük pc si var onda işlemci falan aynı ama ram 6gb bru ray oynatıyo ekran full hd ayy yeni hatırladım XD casper ların monitör cok dandik tepkime süreleri yüksek alienware mx11 al derim ben XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerow

arkdaşlar sorunlumusunuz yha XD bazıları bilip bilmeden konuşmuş yok super pc fln 100 tl daha ver pc ye bu pc nin üst modeli var onda 8gb ram var
    harbi arkdaşlar casper cok kaliteli degil kasalarına lafım yok iicindeki parcalar harbi dandik ben oyun oynuyorum tum gun 1 sene sonra baktıgımda erimişti icindeki parcalar XD alienware asus dell monster sony bu markalardan şaşmayın derim yinede sony nin 1900 lük pc si var onda işlemci falan aynı ama ram 6gb bru ray oynatıyo ekran full hd ayy yeni hatırladım XD casper ların monitör cok dandik tepkime süreleri yüksek alienware mx11 al derim ben XD

godoşmusun sen önce konuşmanı bi düzelt..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.