Şimdi Ara

01.03.18 BJK-FB Maçı Quaresma Ceza Takibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fernandaoo nun hareket 2-6 mac arasıydı. 2 maç ceza aldı. Aynı hareketten dolayı Brazil ya liginde 7 8 futbolcunun karıştığı olaylar yüzünden kırmızı kartlar havada uçuştu yani bu hareket Türkiye de neyse Brazil yada da o.

Bu hareketi yapan oyuncuya ölüm tehditleri geliyormuş Fernandao da o arkadaşını savunmak için yapmış savunmasının böyle olduğu söyleniyor. Bu yüzden 1 maç ceza aldı.

Q7 ye ilk yumruk için 3 maç ceza verirler. İkinci yumruk için Q7 bana küfür ettiler derse, tahrik denir ceza almaz. 3 maçlık cezası 2 maça iner çünkü kırmızı aldı.

Bence en az 4 maç ceza alması gerekir ancak vereceklerini sanmıyorum çünkü Caner küfür ve el kol hareketlerinden yaktılar daha sonra bir çok oyuncu aynı şeyleri yapmasına rağmen ceza almadı zaten kamuoyu baskısı oluştu.

Yanlız ikinci yumruğu tam oturtamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunt1903

Fernandaoo nun hareket 2-6 mac arasıydı. 2 maç ceza aldı. Aynı hareketten dolayı Brazil ya liginde 7 8 futbolcunun karıştığı olaylar yüzünden kırmızı kartlar havada uçuştu yani bu hareket Türkiye de neyse Brazil yada da o.

Bu hareketi yapan oyuncuya ölüm tehditleri geliyormuş Fernandao da o arkadaşını savunmak için yapmış savunmasının böyle olduğu söyleniyor. Bu yüzden 1 maç ceza aldı.

Q7 ye ilk yumruk için 3 maç ceza verirler. İkinci yumruk için Q7 bana küfür ettiler derse, tahrik denir ceza almaz. 3 maçlık cezası 2 maça iner çünkü kırmızı aldı.

Bence en az 4 maç ceza alması gerekir ancak vereceklerini sanmıyorum çünkü Caner küfür ve el kol hareketlerinden yaktılar daha sonra bir çok oyuncu aynı şeyleri yapmasına rağmen ceza almadı zaten kamuoyu baskısı oluştu.

2. yumruğa küfür etti ona vurdum derse ceza ALMAZ

Gece 3 oluyor ne içiyorsunuz acaba ? Savunmaya bak küfür edince yumruk atmak serbestmiş. 2 maça kadar indirdi cezayı. Bizim feghouli bile itekleme ile 3 maç ceza aldı..Enaz 6 maç normali 10maça kadar çıkar bu hareketlerin sende biliyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar tinerci derseniz deyin çıkacağını sanmıyorum. Aksi taktirde Josef in ve ekicinin de sportmenliğe ayrı hareketten sevk edilmesi lazım. Pozisyon da ilk Josef q7 nin yüzünü itiyor net belli q7 kendini atmıyor yere mallığına. Devamın da q7 yumruk atmadan önce ekici pepeyi bildiğin koşarak yere itiyor ondan sonra q7 yumruk atıyor.

MHK ne Josef ne ekici yi sevk edecek mi hayır, sevk etmesi gerekiyor mu evet (adil düşünün) . Ekici sarı yedi cezasını aldı diyelim. q7 nin kırmızı yediği hareketi ilk Josef de yapıyor.

Q7 için minimum 6 maçtan bahsediliyor bu durumda Josef de en az 2 maç almalı ama vermezler. Yarış kızışmış çekişmeli bir lig var kimseyi bu kadar erken geriye düşüreceklerini sanmıyorum hele Caner i yaktıktan sonra hiç sanmıyorum. Umarım hak ettiğini verirler çünkü verilmesi lazım verilmediği için bu olaylar oluyor.

Son olarak ben en az 4 maç ceza almalı diyorum.

Lig te Fb yi talisca pepe olmadan 3-1 yeniyorsak. Hatta Aykut Kocam eze eze yendiler diyorlar ne ezmesi gibi saçma sapan açıklama yapıyorsa hatta ve hatta Fb liler beraberliğe seviniyorsa biz q7 sizde şampiyonluğa oynarız.

• Feghouli aynısından yaptı 3 aldi, Quaresma 2 kere yapti 5-6 alır derdim ama belli de olmaz. 3 ya da 4 alır diye düşünüyorum.

• DeGonzalo D kullanıcısına yanıt
    Evet o dediğini yapan tribünler komple ceza yedi. Ayrıca para cezası verildi

• Max 2 diyenler niye sallıyor

Caner 6 maç almadı mı?

Bir yerlere sallayacağım diye atıp tutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Max 2 diyenler niye sallıyor

Caner 6 maç almadı mı?

Bir yerlere sallayacağım diye atıp tutmayın

İnsani yargılama değerlerini yitirmiş çünkü bunlar fanatiklikten.

• Feghouili arkadasını korumak için bi el attı 3 mac aldı. Bakalm yumruk reis ne kadar alacak
  • quote:

Ne kadar tinerci derseniz deyin çıkacağını sanmıyorum. Aksi taktirde Josef in ve ekicinin de sportmenliğe ayrı hareketten sevk edilmesi lazım. Pozisyon da ilk Josef q7 nin yüzünü itiyor net belli q7 kendini atmıyor yere mallığına. Devamın da q7 yumruk atmadan önce ekici pepeyi bildiğin koşarak yere itiyor ondan sonra q7 yumruk atıyor.

MHK ne Josef ne ekici yi sevk edecek mi hayır, sevk etmesi gerekiyor mu evet (adil düşünün) . Ekici sarı yedi cezasını aldı diyelim. q7 nin kırmızı yediği hareketi ilk Josef de yapıyor.

Q7 için minimum 6 maçtan bahsediliyor bu durumda Josef de en az 2 maç almalı ama vermezler. Yarış kızışmış çekişmeli bir lig var kimseyi bu kadar erken geriye düşüreceklerini sanmıyorum hele Caner i yaktıktan sonra hiç sanmıyorum. Umarım hak ettiğini verirler çünkü verilmesi lazım verilmediği için bu olaylar oluyor.

Son olarak ben en az 4 maç ceza almalı diyorum.

Lig te Fb yi talisca pepe olmadan 3-1 yeniyorsak. Hatta Aykut Kocam eze eze yendiler diyorlar ne ezmesi gibi saçma sapan açıklama yapıyorsa hatta ve hatta Fb liler beraberliğe seviniyorsa biz q7 sizde şampiyonluğa oynarız.

Bahsedilen şeyler kurallara göre. Kimse kafasından en az 6 demiyor. Alt sınır 6 diye 6 verirler, itirazdan da düşürürler kapatırlar üstünü başka da bir şey olmaz. Her zamanki gibi kollanırsınız yani.

Evet çok büyük takımsınız tüm dünya sizden korkuyor sahaya 7 kişi çıksanız ancak denk oluruz Şunu da düzelteyim beraberliğe sevinmek olarak bakma buna, 2 ayaklı maçlar bunlar bu sadece ilk yarıydı. Bu maçın yarısını 10 kişi, son 15 dakikayı 9 kişi oynayan bir takım, deplasmanda 2 gol atmış ve mucize olmazsa turu garantilemiş. Sevinç nedeni bu. Siz böyle bir durumda olsanız İstanbul'u yeniden fethetmiş gibi tura çıkardınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olması gereken net 3 maç Feghouliye de vermişlerdi aynısını. Fantaziye gerek yok.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Feghouli aynısından mı yaptı. Bir daha aç izle dostum. Feghouli itti eliyle. vurma ile itme aynı şey mi?

Eğer Feghouli 3 maç ceza alıyorsa Q7 en az 6 maç almalı. O da en iyimser yaklaşımla. Artı kartı yedikten sonra yaptıkları da var. Tahrik ettiler kısmını geçeceksin. Profesyonel futbolcu değil misin?

Ama bence asıl suçlu bu kadar yüksek tansiyonu olan maça ikinci yarıda q7'yi oyuna alan Şenol hocanındır. Kart yiyeceğini bilmesi lazımdı. Aykut çirkeftir, q7'nin üzerine gideceğini bilmeliydi.

Ama ligin sonlarına gidiyoruz bu cesaret TFF'de yok. 2-3 maç ile geçiştirirler...
  • quote:

Fernandaoo nun hareket 2-6 mac arasıydı. 2 maç ceza aldı. Aynı hareketten dolayı Brazil ya liginde 7 8 futbolcunun karıştığı olaylar yüzünden kırmızı kartlar havada uçuştu yani bu hareket Türkiye de neyse Brazil yada da o.

Q7 ye ilk yumruk için 3 maç ceza verirler. İkinci yumruk için Q7 bana küfür ettiler derse, tahrik denir ceza almaz. 3 maçlık cezası 2 maça iner çünkü kırmızı aldı...
    .....İkinci yumruk için Q7 bana küfür ettiler derse, tahrik denir ceza almaz..... Dehşet içinde okudum şu cümleyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 maçtan az ceza alırsa bu ülkede federasyon yok demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apulunas -- 2 Mart 2018; 11:52:50 >
  • Dehşet içinde izlediğimiz çok olay oldu. Hiçbiri hak ettiği cezayı almadı. Demek ki Onlarda dehşete yaşamamışın benim bu yazdığımda dehşete düşüyorsun. Demek ki paralel evrende felan yaşıyorsunuz. Çünkü benim bulunduğu evrende hiçbir ceza eylemi hak ettiği cezayı almadı.

Ben q7 ceza almalıdır almadığı için bu hareketleri yapıyor diyorum hala benim sözlerime ters ters cevaplar geliyor. Fanatiklikten gözleriniz kör olmuş sizin.

• Kunt1903 kullanıcısına yanıt
    Her kuralı evirip çevirip hafifletebilirler doğru değil ama yapılan birşey türkiye'de olmayan şeyler değil tıpkı tosiçin geçen sene sahte akreditasyon kartı ile sahaya çıktığında alması gereken 6 8maçın esnetildiği gibi ama bir futbolcunun başka bir futbolcuya yumruk atıp ve bana küfür ettiler demesi durumunda ceza yemeyeceği çok dehşet verici.
    Mesela defans oyuncusu rakip forvete gol attıktan sonra bi sağ bi sol kroşe vuracak ve bana küfür etti diye ceza almayacak. Vaybe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurdu basaksehir li oyuncular takımlarını temsil eden formalar üstündeyken hemde stadyum yanında gazeteci dövdü kroşe de var tekmede var yumrukta var. Hak ettiği cezayı aldılar mı hayır.

Tosic i felan boş verin. Bütün eylem ve olayları saysak gün yetmez. Kimse hak ettiği cezayı doğru düzgün almadı. Caner e verdiler 6 maç ceza korkusundan itiraz bile edemiyor . Ne kadar güzel dimi. Volkan Emre absurd hareket yapıyorsa, Aykut kocaman, Şenol Güneş hakem hakem hakem diyorsa, tekmele yumruklar havalarda uçuşuyorsa kimse hak ettiği cezayı almıyordur. Q7 yede vermezler 6 8 maç ceza onu diyorum.

Bakın orada 6 8 maçlık ceza yok demiyorum. Bizim izlediğimiz ligte kimseye 6 8 maç ceza vermezler diyorum. Caner orada kim bilir kime küfür etti o yüzden yaktılar. Zaten Caner den başka örnekte yok.

Küfür etti der kurtulur da absürt bir örnek kılıfına uyulacak bişey bulurlar. Q7 nin yumruğu nasıl absürtse cezanın düşürlme gerekçesi de absürt olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunt1903 -- 2 Mart 2018; 15:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Olması gereken net 3 maç Feghouliye de vermişlerdi aynısını. Fantaziye gerek yok.

Feghouli ne alaka şimdi? Yorumun samimiyetsizliğine bak, fantazi yazmış bir de. Feghouli sizin eski topçunuzun numarasına kurban gitti, Quaresma sağa sola saldırdı ortalığı karıştırdı, yumruk falan attı ikisini aynı kefeye koyan fanatiğin kralıdır. Böyle olayların içinde hep sizin topçularınız oluyor zaten. O Tolgay denen herifte Gs maçında ölü taklidi yapmıştı, dün numaradan atlamalar falan. Fenere laf atıyorsunuz da maşallah onlardan betersiniz bu konularda. Umarım en az 5 maç ceza alır. Normalde Quaresmayı sizden çok severim ama senin gibi samimiyetsizler yüzünden ağır bir ceza almasını diliyorum.

• Josef, Ekici ve Volkan kaç maç ceza alacak, onları da takip et...

• Gs maçında 11 deki yerini alır 😊

• Max 4-5 maç alır zaten takımın oyununuda baltaladığı bulunmaz hint kumaşı sandığı için önemi yok 1 maç uçar 5 maça kaçar olsa ne olmasa ne sezon sonu kontratı biten topçu gibi bir maç orasını burasını yırtar sonra yatar farkı yok q7 nin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.