Şimdi Ara

01.03.18 BJK-FB Maçı Quaresma Ceza Takibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Volkan 1 diğerleri 0 alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Josef, Ekici ve Volkan kaç maç ceza alacak, onları da takip et...

1. Josef ne yapti ?

2. Q7 den yumruk yiyen Ekici neden ceza alsin ?

3. Volkan sari kartlarini gordu cezasini aldi? Fazladan niye alsin ?
  • Yorum yapan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama 'sirk şarlatanı' PFDK'ya 43. ve 44. maddeden sevk edildi. Min. 7 maç yatarı var.
    Ha 7 maç sonradan ağlaklığınız ve tinerci dilenciliğinizle 3-4 maça iner mi, iner.
  • Kunt1903 kullanıcısına yanıt
    Maçın ertesi günü kırmızı ışıkta geçen futbolcuları da pfdk.ya sevk edelim 3 4 maç ceza verelim. Maç içinde atılan yumruklar ile neyi kıyaslıyorsun Allah aşkına. Nouma şampiyonlar liginde maç içinde tokat attığı için en az 5 maç ceza aldı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkanı da takip ettinmi? Fernandaoyu???

• 4 verip indirmeyecekler.

• Çoğu kişi fanatiklikten objektif yorum yapamıyor, Adam onca şeyi görüp hala ama oda bunu yaptı diyebiliyor
  • Bunlar hep tayyip yuzunden.

• Tahrik mahrik bahanesiyle 4 verilip, itirazla 2'ye iner...
  • Tff görüntüler üzerinden ceza verecek deniliyordu değişen talimatname ile. Acaba josefin görülmeyen kırmızısı üzerine tff ceza verirmi

• Feghouli olcaya ufledi 3 maç verip düşürmediler 3 maçtan az gelirse ortalık yıkılır
  • 01.03.18 BJK-FB Maçı Quaresma Ceza Takibi

10 maç verseler de kimse bir şey diyemez bence.
  • Hayirli olsun 4 mac

• 2 Yumruk beş maç ceza fena değil. Aslında yedek bekleyen oyunculardan oynamayacak olan 2 tanesini devre arası salacaksın rakibin üzerine her biri birer yumruk sallasa ıkı oyuncuya rakibin 4 oyuncusunu halledersin. İkinci yarıya rahat rahat çık güzel taktik denemek lazım bundan sonra.

Allah korusun o maçta Querasmayı bıraksalar katil olacaktı 2 tane net kroşe gördük . 5 maç ile kurtardı adam . Sorarlarsa ortamlarda Bjk doğranıyor dersiniz kim bilecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oh ne güzel Dünya be kardeşim. Tekme yumruk dal millete 5 maç, 1 maçta Fikret Orman gider rica eder tff den 4 maç olur o. Dünya bunlara güzel anasını satayım. Bizim saftirik Feguli de eski bjklinin provokasyonuna geldi ittirdi diye 3 maç yesin.

• Direk kirmiziya 2 mac

Rvp nin diline 3 mac

2 oyuncuya yumruk atmak 5 mac

Hayirli isler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Oh ne güzel Dünya be kardeşim. Tekme yumruk dal millete 5 maç, 1 maçta Fikret Orman gider rica eder tff den 4 maç olur o. Dünya bunlara güzel anasını satayım. Bizim saftirik Feguli de eski bjklinin provokasyonuna geldi ittirdi diye 3 maç yesin.

Aynen onu diyorum bende. Paf takımdan iri kıyım iki tane stopere vereceksin görevi devre arası oyuncular içeri giderken mesela Feguli ile Gomise saldıracak direk adamlar zaten ne olduğunu anlamadan yumruğu yicek etki tepki illaki karşılık verecekler çat çat 4 oyuncu kırmızı görecek Gs 9 kişi ikinci yarıya çıkacak :D

Benim ayar olduğum birde bu Bjk hep mağdur arkadaş adamların bir kerede yaa biz haksızız dediğini görmedim. Efendim burda hakem bunu vermedi ama şurada şu olmuştu oradan şu olduğu için şöyle oldu böyle oldu bunu vermiş olsa bu pozisyon olmazdı zaten oyuncunuz ters baktı tahrik etti . Biz mağduruz ühü ühü sürekli bir ağlaklık sürekli bir mağduriyet bitmiyor. Artık adamlar sussun diye ne hakemler karar verebiliyor ne kurullar doğru düzgün karar veriyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

quote:

Oh ne güzel Dünya be kardeşim. Tekme yumruk dal millete 5 maç, 1 maçta Fikret Orman gider rica eder tff den 4 maç olur o. Dünya bunlara güzel anasını satayım. Bizim saftirik Feguli de eski bjklinin provokasyonuna geldi ittirdi diye 3 maç yesin.

Aynen onu diyorum bende. Paf takımdan iri kıyım iki tane stopere vereceksin görevi devre arası oyuncular içeri giderken mesela Feguli ile Gomise saldıracak direk adamlar zaten ne olduğunu anlamadan yumruğu yicek etki tepki illaki karşılık verecekler çat çat 4 oyuncu kırmızı görecek Gs 9 kişi ikinci yarıya çıkacak :D

Benim ayar olduğum birde bu Bjk hep mağdur arkadaş adamların bir kerede yaa biz haksızız dediğini görmedim. Efendim burda hakem bunu vermedi ama şurada şu olmuştu oradan şu olduğu için şöyle oldu böyle oldu bunu vermiş olsa bu pozisyon olmazdı zaten oyuncunuz ters baktı tahrik etti . Biz mağduruz ühü ühü sürekli bir ağlaklık sürekli bir mağduriyet bitmiyor. Artık adamlar sussun diye ne hakemler karar verebiliyor ne kurullar doğru düzgün karar veriyor .

İşin komiği şu, 3 maç alsın diyorlar ve örnek olarak Feghouli olayını gösteriyorlar. Bu nasıl bir acizliktir, kendini küçük düşürmedir ya? O iki olay bir mi? Quaresma çılgına döndü, yumruklar attı, sağa sola saldırdı sen hangi kafayla iki olayı örneklersin. Bunlar cidden insanları aptal yerine koyduklarını falan sanıyorlar kendilerince ama çok komik ve itici gözüktüklerinin farkında değiller. Koskoca ülkeyi futboldan soğuttular yemin ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

quote:

İşin komiği şu, 3 maç alsın diyorlar ve örnek olarak Feghouli olayını gösteriyorlar. Bu nasıl bir acizliktir, kendini küçük düşürmedir ya? O iki olay bir mi? Quaresma çılgına döndü, yumruklar attı, sağa sola saldırdı sen hangi kafayla iki olayı örneklersin. Bunlar cidden insanları aptal yerine koyduklarını falan sanıyorlar kendilerince ama çok komik ve itici gözüktüklerinin farkında değiller. Koskoca ülkeyi futboldan soğuttular yemin ederim.

Aynen Josefe vurup çıksa 3 maç aldın sahayı birbirne kattı .

Bjkliler ciddi ciddi savunuyor bunu ve işin komiği savundukları şeyleri ciddi ciddi inanarak ve karşısındakini aptal yerine koyup yapıyorlar .

Ben bunu başka taraftr grubunda görmedim Fb Gs hakemle birbirini yenmedi mi yendi ama iki tarafta dalgaya alır işi geçerdi.

Bunlar hakem olaylarında hep mağduru oynamak için bik bik ötüyor .

• Fb li Bjk liden çok gs liler yorum yapıyor, noldu Gs maçında oynayacak diye mi korktunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.